Ayaginda 7-8 cm platin oldugu icin veto yiyormus.
ünal aysal yine tarih verdi yine patladı heralde![]()
![]()
(yanlış anlaşılmasın)
Kendi hatası oldu tarih vermek fakat transferler önceki sezonda olduğu kadar başarılı olacaksa kamp süresi içinde dahi yapsa olur
Geçen sezonki gibi nokta transferler olacaksa bekleriz sorun değil.Ancak Aysal yinede gaz vermemesi lazım böyle.Kendi zararına olur.
Umut Bulut Birazdan Açiklancak yada en geç ilerliyen saatlerde hayirli olsun![]()
Umut, Melo tamam zaten. Ne zaman açıklanacağı önemli değil, ben diğerlerini merak ediyorum.
Valla ben bilmem uyarımı yaptım![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Bugünkü toplantı bitmeden Umut transferini açıklamazlar. Statla ilgili olumsuz bir durum olursa sadece Umut değil başka oyuncular bile açıklanabilir, bir kısım taraftar da bi anda yatışır.
1 saat sonra Ünal Aysal LigTV'ye çıkıyormuş, adam seçilirken beni fazla göremeyeceksiniz dedi, kanal kanal geziyor.
Galatasaray ikinci imzasını Umut Bulut'a attırmak üzere. Sarı-Kırmızılılar, Toulouse forması giyen milli oyuncuyu sözleşme imzalamak için İstanbul'a getirdi. (NTVSPOR)
http://www.ntvspor.net/haber/futbol/...medium=twitter
Ben Demistim NtvSpordan Once![]()
Zarate ismi baya coğaldı ortalıkta
Umarım stadı kaptırıp bir saat sonra önemli bir transfer açıklamak gibi bir hataya düşmezler.Ben ve benim gibi düşünen taraftarlar affetmez böyle bir durumda yönetimi.
Toulouse FC profesyonel futbolcularından Umut Bulut'un 2012-2013 sezonunda geçici transferi için kulübü ile anlaşma sağlanmıştır. Buna göre, futbolcuya 2012-2013 futbol sezonunda 1.250.000 EUR sabit transfer ücreti ve 10.000 EUR maç başı ücreti ödenecektir.
http://www.kap.gov.tr/yay/Bildirim/B...aspx?id=219030
Hadi hayırlı olsun.
Umut kulübümüze hayırlı olsun.Elmander'in yerli versiyonu diyebiliriz herhalde.
Umut zaten gelmişti. Bu sayılmazAkşama 1 tane daha istiyoruz
![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Yarın da Hamit gelsin.
Perşembe de Etoo gelsin![]()
A.Albayrak: Bi kaç gün içınde daha çok transfer duyacaksınız.
Valla güzel oluyo bu be. Düşünsenize yarın uyanıyorum bugün kim açıklanacak acaba diye![]()
Şöyle resim görmeyeli baya olmuş yahu
Transfer açıklamaları ard arda gelecektirŞimdiden hepsi hayırlı olsun.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Sırada Melo var açıklanacak. Daha sonra Hamit, Arshavin veya Assaidi![]()