1 ile 30 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by SaLviO View Post
    gs her maç kapalı gişemi oynadı arenada
    Ne yapalım bizde mi Kasımpaşa'ya geçelim ?

Resmi rakam 16.000, 20.000'de arkadaş ekledi.

Quote Originally Posted by Meireles View Post
    uAburak89

Kendini kandırıyorsun. Yeni stat yapılmaya başlanırsa bu iş er geç olacak. Bu konuda söz hakkı olanlar açıklamasını yaparak şahsen noktayı koymuştur diye düşünüyorum. İşin siyasi yönü ağır basacaktır. Ha Beşiktaş 1 sezon daha İnönü'de oynar ama stat yapılmaya başlanırsa sonraki sezonlarda Arena ve Kadıköy'de (uzak bir ihtimal) oynayacaktır. Fikret Orman'ın yaptığı açıklamalar işinize gelmiyorsa o sizin sorununuz. Fikret Orman gerçekleri söyledi diye tepki gösteriyorsunuz. Fikret Orman ve yönetimi TT Arena üzerinde hakkı olanlardan yardım istiyor.

Son olarak Beşiktaş'ın x,y oyuncuya verdiği para sizi ne alakadar eder ? Beşiktaş'ın parasından size ne Beşiktaş'ın sorunlarından size ne.
    O zaman battık, bittik diye ortalarda gezip, stadımıza çökmeye kalkmayacaksınız. Bu kadar basit. Ben biliyordum Beşiktaş'lı duruşunun Ali Sami Yen'e küfür etmek olduğunu, sayende bi bilgi daha eklendi. Önüne gelenden yardım istemek.

Senin içine siniyorsa zaten bu durum, aslında seninle konuştuğum için kendimden utandım şu anda. Yazdıklarımı okumamış sayabilirsin.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post

O zaman battık, bittik diye ortalarda gezip, stadımıza çökmeye kalkmayacaksınız. Bu kadar basit. Ben biliyordum Beşiktaş'lı duruşunun Ali Sami Yen'e küfür etmek olduğunu, sayende bi bilgi daha eklendi. Önüne gelenden yardım istemek.

Senin içine siniyorsa zaten bu durum, aslında seninle konuştuğum için kendimden utandım şu anda. Yazdıklarımı okumamış sayabilirsin.
    Her defasında başka şeylerden bahsediyorsun. Şimdi de Ali Sami Yen'e küfür edildiğini yazıyorsun. Önceden olmuş tribün olaylarını istediğin kadar yaz umrumda değil.

Beşiktaş yardım isteyeceği yerden yardımını ister bunda ne var ? Yeni stad yapılacağına göre mutlaka başka bir stat da oynayacağız. Bunda Beşiktaş'ın menfaatleri önde gelir. Yok öyle Kasımpaşa'nın stadında oynamak bu konuda maddiyat konuşur. Beşiktaş'ın yerinde başka bir takım olsaydı aynı tutumu sergilerdi diye düşünüyorum.

Bak bir sonraki mesajında çok haklısın. "3-5 sene sonra İnönü ellerinden gidince, o zaman anlayacaklar" bu yazdığına katılıyorum. 3-5 sene bile sürmeyecek. İnönü'nün oraya yeni bir stad yapılmayacağı bir gerçek. İlerde bir bahane uydurulup başka yere yeni bir stad yapılır diye tahmin ediyorum. İşin siyaset yönü ağır basacak diye yazmamdaki kasıt buydu başka şeyleri aklına getirmene hiç gerek yok.

Diğer mesajlara da cevap yazayım. Almeida'lı,Quaresma'lı,Simao'lu ve Fernandes'li kadro ile kaç kombine satmıştınız diye cevap yazılmış. Bu sezon yaşanan şike olayları hangi takımı etkilemedi ki Galatasaray dışında ? Şike olayları insanları yeterince tribünden soğuttu ondan önceki sezonlarda kombine satışları o kadar da kötü değildi Beşiktaş'ta en azından seyirci maça gidiyordu.

Yine yazıyorum Galatasaray taraftarının gösterdiği tepki son derece haklı ama küçük düşürecek yorumlarda bulunulması gergin olan ortamı daha da geriyor. Onların yerinde Beşiktaş taraftarı olsaydı Beşiktaş taraftarı da tepki gösterirdi. Fenerbahçe taraftarı da olsaydı tepki gösterirdi. Bu işin sonunda birileri mahcup olacak bakalım hayırlısı..

Mesaj Yetkileri