Sayfa 211 / 578 İlkİlk ... 111161201209210211212213221261311 ... SonSon
6,301 ile 6,330 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

ORMAN'IN AÇIKLAMALARI
    Toplantı sonrası açıklama yapan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ise bir kez daha görüşeceklerini açıkladı.
    Fikret Orman, "Sayın Bakan'ın katıldığı Galatasaray camiasının başkanı, yönetim kurulu üyelerinin de bulunduğu dostça bir toplantı oldu. Talebimizi ve nedenini ilettik. Galatasaray kulübü de kendi açısından kendi cevaplarını verdi. Gayet dostane bir ortamda geçen görüşme oldu. Sayın Bakan da görüşleri dinledi. Bir tur daha aramızda konuyu görüşeceğiz" ifadelerini kulandı.

Adnan Öztürk'ün açıklamalarını da değerlendiren Fikret Orman; "Onun düşünceleridir. Biz daha olumlu bakıyoruz" diye konuştu.

Orman sözlerini, "Beşiktaş Türkiye'nin en önemli markalarından bir tanesi. Ülkemizi her konuda temsil eden 110 senelik bir camiayız. Stadımızı yenilemek istiyoruz. Oynamak istediğimiz yer de belli. Bir kaç tur daha görüşeceğiz gibi görünüyor" ifadeleriyle bitirdi.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Hala ısrar ediyor ya
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Hey Allahım ne laf anlamaz bir adam çıktı bu Fikret Orman.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Başbakan'a gidecek, o da olmadı Cumhurbaşkanı herhalde. Ya da vazgeçti, beceremediği için vakit kazanmaya çalışıyor. Zaman gösterecek herşeyi.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Birkaç tur daha görüşmek demek,Araya Başbakan'ı ve bazı önemli isimleri sokacaklar demek.Yazık gerçekten.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Valla pes diyorum.Oynamayacaksın be adam hala neyin ısrarı?Kendini rezil ediyorsun başka bir şey değil.
    Last edited by Nedvedmania : 26.Haziran.2012 at 23:22 Reason: Uygunsuz ifade

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

İBRAHİM SETEN ‏@ibrahimseten

Fikret Orman'la konuştum.. Beşiktaş'ın yeni sezon maçlarını Arena'da oynayacağından çok emin.. Ünal Aysal'a değil ama Adnan Öztürk'e kızgın!

https://twitter.com/ibrahimseten/sta...92723463991297

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Yıllardır söz ettikleri Beşiktaşlı duruşu nerede acaba ?Yahu bir camia bu kadar mı uyur ?Adamın bir ağlamadığı kaldı ya.Git başbakanı falan araya sok şimdi.Bizim stadımıza devletin stadı ,devletin stadı diye laf uzatanlar şimdi o "devletin stadında" oynamak için devlete yalvarıyorlar.
    Last edited by Nedvedmania : 26.Haziran.2012 at 23:22 Reason: Uygunsuz ifade

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Neyse Arena'da bundan sonra Galatasaray'dan başka bir takımın oynamayacağına eminim.O yüzden aldırış etmiyorum Fikret Orman'a.Sadece karakterini belli etti.Ağlasın dursun.2.görüşmede ne cevabı bekliyor acaba?Ne diyeceğiz ilk görüşmede red cevabı verdik şimdi sizi davet ediyoruz mu diyeceğiz?Sizce Galatasaray yönetimi taraftarın karşısına bu yüzle çıkabilir mi?

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

İlk görüşmede Suat Kılıç'a ve kendisine gerekçeleriyle birlikte açıklama yapılmışt.Suat Kılıç da tamam demiştir.Ama Fikret Orman şimdi daha üst kademelere gidip yalvarıp yakarıp ne olursa olsun bizim stadta oynamaları için çalışacak.Beşiktaş'a bir tane düzgün başkan gelmeyecek mi arkadaş valla üzülüyorum onlar adına.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

O onun görüşü biz daha olumlu bakıyoruz ne demek ya? Stad onlarında haberimiz mi yok?

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Duygulandiran Fotograf.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Hayır benim anlamadığım başkan böyle bir şey yapabilir ama bir Beşiktaş'lı taraftar çıkıp ta demiyor ki aga bu nedir? Şimdi gelip bir sürü laflarla Başkanı savunacaklardır ama k.bakmayın savunulacak hiç bir durumu yok şu olayın.Bir kere görüşülmüş ve red cevabı alınmış.Başka görüşmeler olmasının amacını hepimiz biliyoruz.O arada birilerine gidilecek,araya adamlar sokulacak falan filan ayartmaya çalışacaklar.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Bir dahaki görüşme olursa Fikret Orman Adnan Öztürk'ün katılmasına engel olmaya çalışır

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bizim yönetimin tavır koyması lazım artık.Fikret Orman'a gereken cevap resmi siteden verilmelidir.Bir basın bildirisi ile "kararımız net ve açıktır"denilmeli.Ve bir dahaki görüşmeye katılmayacaklarını bildirmeli.Artık bizimde bir duruş sergilememiz lazım.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Kime gidiyosa gitsin Obama'ya kadar yolu var, nereye gidebiliyorsa gitsin. 30 Milyon kişiyi hiçbir siyasetçi karşısına almaya cesaret edemez. Üstelik çoğu Fenerbahçeli bu iktidara bu kadar kızgın durumdayken Galatasaray'ı da karşılarına alma riskini alamazlar. Bu stad bizimdir Beşiktaş'ta buraya ancak deplasman takımı olarak gelir o kadar.
    Last edited by Nedvedmania : 26.Haziran.2012 at 23:24 Reason: Uygunsuz ifade
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Beşiktaşlı taraftarlar halinden memnun. Kendi forumlarında Arena'nın krokilerini inceliyorlar. Sonuçta onların amacı kulübün düzlüğe çıkması. İçinde bulundukları enkazdan kurtulmaları için para lazım ve bu yolda yapılan herşeyin arkasında duracaklardır.

Fikret Orman'ın emin olması da güzel. Beşiktaş'ın ceza almayacağına da emindi kendisi.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Arkadaşlar lütfen ifadelerimize dikkat edelim. Bu forumdan kimseye "Yüzsüz, aciz" denilinmeyeceği gibi Beşiktaş Klübü Başkanına da o ifadeyi söylemeniz kural dışıdır.
    Last edited by Nedvedmania : 26.Haziran.2012 at 23:41
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Tüpçü bile daha karakterli bi adam bu fikret ormandan

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Arena bizim olacak,bineceğiz üstüne,vuracağız kırbacı,vuracağız kırbacı.
    So what?
    Saike

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Facx View Post
    Tüpçü bile daha karakterli bi adam bu fikret ormandan
    Fikret Orman kulübü için her yol mübahtır diyor,kulübünü düze çıkarmaya çalışıyor bu saygı duyulacak bir şey ama bize karşı yaptığı saygısızlık resmen.YD gibi kulübünü batırmayı düşünmüyor hiç değilse.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Beşiktaş'ın Arena'da oynamak için hiçbir mantıklı sebebi yok.Şu an yaptıkları şark kurnazlığı.

Galatasaray 4 sezon sonra şampiyon olmuş.Uzun bir aradan sonra evine yani Şampiyonlar Ligi'ne dönmüş,rekor sayıda kombine satmış,transferlerini teker teker bitirmeye başlamış,yeni stadıyla Şampiyonlar Ligi'nde ilk maçına çıkmayı heyecanla bekliyor.Belki de TT Arena olmasaydı bu sene Şampiyonlar Ligi bizim için bu kadar heyecanla beklediğimiz bir organizasyon olmayacaktı.Yani TT Arena bizim için bu kadar önemli.

Bu taraftar yeni stadı için yıllarca beklemiş.Bu stad için İstanbul'un en değerli yerlerinden birinde olan arazisinden çıkmayı kabul etmiş.Stad yapılacak umuduyla Olimpiyat'a gitmiş gelmiş.Stad yapımı başladığında atılan temeli ,örülen her tuğlayı internetten an be an seyretmiş.Hayaller kurmuş.Çokta uzatmayayım stad yapılrken her türlü cefayı çekmiş.Sefasını sürmek hakkı değil mi ?

Şimdi Beşiktaş gelip hakkımız olan stadımıza hiç bir cefa çekmeden konmak istiyor.Belki de yerleştiklerinde bir daha çıkmayacaklar.Bir şekilde İnter-Milan oynuyor sizde oynayın denilecek ve Beşiktaş'ın İnönü'sü de ellerinden alınacak.Bu mu adalet?Beşiktaş bu sürede bu stad için ne çekti.Rahmetli Özhan Başkan'ın günahı neydi peki ? Adam kendini yedi bitirdi.

Beşiktaş kendini maddi darboğazdan kurtarmak için TT Arena'ya yerleşmek istiyor.Locaları satıp para kazanma gibi bir düşünceleri varmış.Nasıl böyle birşey yapacaklar?O localar satın alan kişilere 7/24 verildi.Adam istese stadı görmek istiyorum diyip gece 4'te gelir locasında oturur.Aynı anda iki kişiye verirseniz aynı anda mı oturacaklar adamlar? Cennet'ten arsa mı satıyorsunuz?

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Facx View Post

Olayı özetleyen güzel bir caps.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Arena bizim olacak,bineceğiz üstüne,vuracağız kırbacı,vuracağız kırbacı.
    O filmi izleyesim geldi.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Ne kadar çok muhabbet dönmüş, forumdan epey bir uzak kaldığım için G.Saray'lı arkadaşlar pisti boş bulmuşlar, hakaretler diz boyu gitmiş.

Yönetici olarak Cihan gerekli uyarıyı yapmış, ben de ekleme yapayım Cihan kadar ılımlı yaklaşmayabilirim konuya cezasız geçiştireyim.

Beşiktaş taraftarı olarak ise ben en başından beri karşıyım Ezeli Rakiplerimizden birisinin stadında oynamaya.

Kasımpaşa stadında oyna, Kartal stadında oyna ne bileyim git mahallade 2 sokak arası oyna ama rakiplerimizin stadında oynama.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Ne kadar çok muhabbet dönmüş, forumdan epey bir uzak kaldığım için G.Saray'lı arkadaşlar pisti boş bulmuşlar, hakaretler diz boyu gitmiş.

Yönetici olarak Cihan gerekli uyarıyı yapmış, ben de ekleme yapayım Cihan kadar ılımlı yaklaşmayabilirim konuya cezasız geçiştireyim.

Beşiktaş taraftarı olarak ise ben en başından beri karşıyım Ezeli Rakiplerimizden birisinin stadında oynamaya.

Kasımpaşa stadında oyna, Kartal stadında oyna ne bileyim git mahallade 2 sokak arası oyna ama rakiplerimizin stadında oynama.
    Aynen böyle düşünüyorum, başından sonuna kadar. Tek ekleme, stad isminde. O da, + Zeytinburnu Stadı.

Yalnız, susayım dedim; fakat bugün yazılan bazı sözleri görünce de dayanamadım artık. Bir stad olayı yüzünden Türk futbolunun kara lekesi olan y.d. ile düşünceleri ve hedefleri belli olan Fikret Orman'ı kıyaslamak çok yanlış ve ağza alınan ifadeler hiç hoş değil. Bazı arkadaşlar da demiş zaten, kendi kulübünün çıkarlarını düşünüyor, bu yolda hareket ediyor diye. Kimseye bir saygısızlık yaptığı veya sizin ağza aldığınız ifadeleri sarf ettiği de yok. Sadece kulübünü düşünerek hareket etmeye çalışıyor hepsi bu.

Ha şunu da söyleyim; ben de, Fikret Orman'ın bu konuda kesinlikle ısrarcı olmamasından yanayım, başka stadlara yönelelim isterim, istenmediğimiz yere gitmenin anlamı yok. Gidersek ve en ufak bir zarar verirsek söylenecek, yazılacak her şey belli çünkü.

Siz de biraz ağır olun beyler. Bu kadar agresifleşmeye ve anlık sinirle hakaret dolu sözler yazmaya gerek yok. İyice G.Saray forumuna çevirdiniz yani.

Taraftar olarak ise duruşumuz belli: Sizin stadınızda oynamak istemiyoruz. Bunu da bilerek yapın yorumunuzu. Bir daha da Beşiktaş Başkanı'na haddiniz olmayan ifadeleri kullanmazsanız sevinirim. Eleştirin, görüşünüzü belirtin; ama bunu da saygı çerçevesinde yapın.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

İmkanlar dahilinde,şartlar zorlanır,oluyorsa TT Arena olur,olmuyorsa Saraçoğlu'nu deneriz,bu iki stad olmazsa diğer seçenekler değerlendirilir o zaman.Menfaatlerimiz bunu gerektiriyor ve açıkcası Gs camiasının ne düşündüğü de umrumda değil.Başkanın arkasındayım.Başbakan devreye girerse bu iş çözülür diye umuyorum.Olmazsa da dünyanın sonu değil tabii ki.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    İmkanlar dahilinde,şartlar zorlanır,oluyorsa TT Arena olur,olmuyorsa Saraçoğlu'nu deneriz,bu iki stad olmazsa diğer seçenekler değerlendirilir o zaman.Menfaatlerimiz bunu gerektiriyor ve açıkcası Gs camiasının ne düşündüğü de umrumda değil.Başkanın arkasındayım.Başbakan devreye girerse bu iş çözülür diye umuyorum.Olmazsa da dünyanın sonu değil tabii ki.
    İstemediği halde ezeli rakibinizin stadında oynamak için başkalarından medet umuyorsanız, o sizin vizyonunuzdur tabiki. Yapacak birşey yok

Nesil
    2007
    Yer
    34

Başkan ilk zamanlarında küçülmeye gideceğiz demişti, demekki küçülme sadece futbolcu maaşlarında olmayacakmış.

Mesaj Yetkileri