-
27.Haziran.2012, 12:14
@GeNç KaRTaL
Bütün herşey zaten o konuşmayla başladı bilmem farkında mısın? Taraftar, devletin stadı sanki babasının hayrına yapmış gibi gösterip şov yapmaya kalktığı için isyan etti o gün. Başbakan hayasızca "Galatasaray'ın o statta 1 allah kuruşu yok." dedi. Bana şunun hesabını birisi versin şimdi.
Mecidiyeköy arazisinde Galatasaray stat yerine istese sirk kurabilir miydi? Kurardı. İstese gökdelenler diker "İnönü'de oynamak için her şartı zorlar" gökdelenlerin parasıyla yeni stat yapar mıydı? Yapardı. Galatasaray'ın stadı nasıl yapıldı;
1- Mecidiyeköydeki milyar dolarlık araziden vazgeçti, bunun yerine Galatasaray'a Seyrantepe'deki araziye stat yapılmasını istedi.
2- Stat yapımını ihaleye açtı, stat ihalesini önce Eren-Talu kazandı, 1-2 kez el değiştirdi TOKİ kendisi devraldı stadın yapımını.
3- Devlet yolların ve stadın iç dekorasyonunu kendisinin yapacağını taahhüt ederek, Galatasaray'dan çatının kapatılmasını istedi.
4- Devlet Mecidiyeköy'deki araziyi stat biter bitmez milyar dolarlık ihaleyle sattı.
5- Devlet bu işten kat kat karlı çıktı.
Peki şimdi ben soruyorum.
Beşiktaş, İnönü stadını nasıl üstüne geçirdi? Stadı Beşiktaş JK yaptı da mı şimdi yıkıp yeniden yapmak istiyor? O stat Beşiktaş JK için mi yapıldı da sonradan Beşiktaş üzerine geçirdi?
Fenerbahçe, Şükrü Saraçoğlu Stadı'nın arazisini nasıl elde etti? O stad Fenerbahçe SK için mi yapıldı? Papazın Çayırı'nı ilk olarak Fenerbahçe SK mı yaptı da sonra üzerine geçirdi?
Sen Beşiktaşlı'sın o zaman bana İnönü Stadı'nın hesabını ver o zaman. Şunları söylerken hakikatten yüzün kızarmıyor ve diğer lafları söylerken biz kışkırtmış oluyoruz sen şu son mesajında bizi kışkırtmıyorsun öyle mi?
Last edited by Revolution : 27.Haziran.2012 at 12:21
Reason: Uygunsuz ifade silindi.
Mesaj Yetkileri