Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim kazanır?

Voters
88. You may not vote on this poll
  • Almanya

27 30.68%
  • Çek Cumhuriyeti

2 2.27%
  • Danimarka

1 1.14%
  • Fransa

7 7.95%
  • Hırvatistan

2 2.27%
  • Hollanda

11 12.50%
  • İngiltere

7 7.95%
  • İrlanda

3 3.41%
  • İspanya

13 14.77%
  • İsveç

1 1.14%
  • İtalya

8 9.09%
  • Polonya

1 1.14%
  • Portekiz

3 3.41%
  • Rusya

2 2.27%
  • Ukrayna

0 0%
  • Yunanistan

0 0%
Sayfa 44 / 52 İlkİlk ... 344243444546 ... SonSon
1,291 ile 1,320 arası toplam 1538 sonuç

Konu: 2012 Avrupa Şampiyonası|Şampiyon İspanya

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

olacak iş mi ya Ronaldonun kullanmamasi?Hey Allahim ya.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Normalde yarın İtalya'yı tutuyordum ama Almanya'yı tutuyorum simdi.Şu İspanya'nın iyi bir hakkından gelsin.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bruno Alves'in penaltı atması bile saçmaydı. Adamın gelişinde hayır yoktu topa, bi an Servet atıyormuş gibi hissettim.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Ben Moutinho,Pepe,Cuentrao,Ronaldo,Nani kullanir dedim ama sacmaladi hoca ya olmadi bu.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Helal olsun Portekiz'e buraya kadar geldiler yine de ama hocanın en büyük hatası Varela'yı 111'de almasıydı daha erken almalıydı...Penaltılardada hoca Ronaldo'ya en son kullandıracaktı ama Moutinho kullanabilirdi diğerini Alves'e vermesi saçmaydı kesinlikle...

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

İspanya pas oyunu oynamaya devam etsin siz de gıcık kapmaya devam edin.Çok büyük sürpriz olmaz ise adamlar 3 kere üst üste katıldıkları bütün turnuvaları kazanmış olacaklar.Oynuyorlar valla gıcık mıcık ama engelleyebilecek takım sayısı çok az.Onlardan biri de Almanya.Bakalım nasıl bir final izleyeceğiz.İtalya çıkarsa finale gerçekten baya bir enteresan bir final olacak.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bugünkü maçtan sonra artık eminim kupayı İspanya alamayacak. Almanya daha önce İspanya'nın karşısına çıksaydı çok üzücü skorlar çıkabilirdi İspanya adına. Yarın için kalbim İtalya aklım Almanya diyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yalnız Portekiz beni hayal kırıklığına uğrattı.Ronaldo-Nani vasattı.Birde Cüneyt Çakır'ın üstüne o kadar oynadılarki bir an kıl kaptım.Portekiz basını iyi gaz vermiş oyunculara.İtiraz etmedikleri pozisyon yok neredeyse.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

İspanya'ya penaltılarda şansı yardım etti diye düşünüyorum. Fabregas'ın penaltısı ite kaka girdi, Bruno Alves'in penaltısı da 1 karış daha aşağı gitse goldü. Yüksekliği tam ayarlayamadı. Ayrıca, Moutinho'nun atışına dikkat ettim de, topa gelirken kaçıracağı çok belliydi. Sonuç olarak Ronaldo bir turnuvada daha üzülmüş oldu ve İspanya yine hegomanyasını sürdürdü finale çıkarak.

Yarınki yarı final mücadelesinin daha zevkli geçeceğine inanıyorum. Uzatmaya kalır mı bilmem; ama mutlaka gol izleyeceğiz normal sürede. Esas maç yarın yani.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

ispanya villa'sız ve torres'siz olmanın da götürüsüyle, ölümüne pas oyunu yapıp portekiz karşısında hak etmediği bir galibiyet almasıyla en azından benim gözümde sempatikliğini iyice yitirdi artık. umarım finalde "italya"'ya elenirler.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Kendi takımlarımızı 3 pas yapamıyorlar diye eleştirip Ispanya ya sinir olmak acımasızlık olur. David Villanin yokluğu Barça kadar Milli takımı da büyük oranda etkilemis durumda zira mevcut durumda Italya veya Almanya ya karşı galip gelmek büyük şans gerektirecek.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Rahat eler dedim ama elediler sonuçta Finale İspanya'nın kalmasına sevindim.Umarım diğer finalist İtalya olur.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

İki maçtır Panenka vuruşunu yapanın takımı kazanıyor

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Nesil
    2011
    Yer
    Bursa

İtalyaya güveniyorum hadi pizzalar

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Almanya İspanya'yı tokatlar.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul/Güngören

David Villa nın olmayışı İspanyayı kimliksiz bir takım haline getirmiş. Pas yapmaktan başka birşey yapmıyorlar. 2 maçtır paslaşarak maç bitiriyorlar. Dün akşam ne kadar aciz oldukları daha net ortaya çıktı. Bu ispanyayı Almanya yada İtalya her türlü yener. Ayrıca ben hayatımda Del bosque kadar korkak bir adam görmedim. yazık...

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Paulo Bento hiç iyi bir teknik direktör değil bence. Seçimleri inanılmaz saçma. Hakeme baskı kurmak yerine sahada daha iyi seçimler yapsa maçı alabilirlerdi. Varela gibi adamın var Almeida'yı oynatıyorsun. Manuel Fernandes gibi, Quaresma gibi adamların var. Birisini kadroya almıyorsun birisini 5 dakika bile oynatmıyorsun. Dün Nani artık yatışa geçmişti. Quaresma'yı alabilirdi ama gene almadı.

Cüneyt Çakır gayet iyi bir maç yönetti.

Bu gün İtalya kazansın istiyorum ama İspanya alamasın bu kupayı yeter artık.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Merkez forvete Ronaldo'yu koyup Ronaldo'nun yerinede Quaresma'yı koysaydı İspanya'yı rahat yenerdi Portekiz.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Addolorato View Post
    Merkez forvete Ronaldo'yu koyup Ronaldo'nun yerinede Quaresma'yı koysaydı İspanya'yı rahat yenerdi Portekiz.
    O zaman topu ileri sürecek adam kalmıyor PES'ten biliyorum

Nani sırf Man U'da oynadığı için Milli takımda bano oynuyor.Almeida ve Quaresmanın Süper Ligdeki anlaşmasını Bento'nnun bilmediği çok belli olluyor.Dün Nani yerine Quaresma oynasaydı turu rahat atlardı Portekiz.Bento'nun artık kovulması şart. Quaresma'yı milli takıma çağırıyor adamı sadece hazırlık maçlarında ite kalka oynatıyor.Almeida'yı çağırıyor ki Portekiz'de başka eli yüzü düzgün forvet yok Çeyrek Final maçında Postiga'nın sakatlanması üzerine oyuna sokuyor. Fernandes desen Raul Meireles , Veloso' dan kat kat iyi bir orta saha hem mücadele ediyor hem oyunu kuruyor. Dünki penaltı sıralaması da çok saçmaydı maçta son dakikalarda gidiyor Almeida'yı çıkartıyor.Bu maçın penaltılara gitmesi belliydi.Oliveira gibi turnuva boyunca yatmış bir adamı alıyor adamın ayağına top gelmiyor.Almeida kalsaydı penaltı kullansaydı golü de rahat atardı.Veloso gibi mücadele eden bir adamı çıkartıyor.Maç uzatmalara gideceği belli gidip Oliveira'yı ne demeyi alıyorsun ? Hadi aldın Forvet kalabalık olsun Almeida'yı ne demeye çıkartıyorsun Oliveira mı Portekiz'in Finale gitmesi için golü atmaya yatkın yoksa Almeida mı ? Almeida'nın kafasına 3 top atsan 1si önemli posizyon olacak bu belli birşey.Bu Bento'nun kovulması şart. Carlos Carvalhal gelse daha iyi yönetir.

Nesil
    2006

Haydi İtalya, bu gün sana inanıyoruz. Kupa senin olacak.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by BaFraLı View Post
    Paulo Bento hiç iyi bir teknik direktör değil bence. Seçimleri inanılmaz saçma. Hakeme baskı kurmak yerine sahada daha iyi seçimler yapsa maçı alabilirlerdi. Varela gibi adamın var Almeida'yı oynatıyorsun. Manuel Fernandes gibi, Quaresma gibi adamların var. Birisini kadroya almıyorsun birisini 5 dakika bile oynatmıyorsun. Dün Nani artık yatışa geçmişti. Quaresma'yı alabilirdi ama gene almadı.

Cüneyt Çakır gayet iyi bir maç yönetti.

Bu gün İtalya kazansın istiyorum ama İspanya alamasın bu kupayı yeter artık.
    Kaldıki Cüneyt Çakır bu ülkede ne baskılar gördü bu neki
    Last edited by Trabzonspor : 28.Haziran.2012 at 21:02

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

ALMANYA: Neuer, Boateng, Hummels, Badstuber, Lahm, Schweinsteiger, Khedira, Reus, Özil, Podolski, Klose

İTALYA: Buffon, Abate, Barzagli, Bonucci, Chiellini, Pirlo, Marchisio, Montolivo, De Rossi, Diamanti, Balotelli

Sanırım resmi 11ler.Almanya'da Gomez yok.İddaa'yı yatırıcak illa. İtalya'da Balotelli yine 11de olaya bak.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

KG Var Saldır İtalya

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Benim İddaa Mario Gomez gol kralı olur bayada bastım adam oynatmıyor ikidir ya.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Almanya : Almanya 11: Neuer, Boateng, Hummels, Badstuber, Lahm, Khedira, Schweinsteiger, Kroos, Özil, Podolski, Gomez

Italya : Italya 11: Buffon, Balzaretti, Barzagli, Bonucci, Chiellini, Marchisio, Pirlo, De Rossi, Montolivo, Balotelli, Cassano

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by attirson View Post
    Benim İddaa Mario Gomez gol kralı olur bayada bastım adam oynatmıyor ikidir ya.
    Oynuyomuş işte bak üzülme

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Rahatladım valla. Gomez Gol Gol Gol.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Almanya'nın 2-1 galibiyetini bekliyorum bu akşam.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

İki takımında nasıl ofans yaptıkları ortada...2-2'lik beraberlik bekliyorum penaltılarda İtalya alıcak inşAllah

Sayfa 44 / 52 İlkİlk ... 344243444546 ... SonSon

Mesaj Yetkileri