ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Efes,bizimde anlaşmak üzere olduğumuz Birkan Batuk'u aldı.Oktay hoca bizde olsaydı şu anda kadromuzdaydı.
Biz yerli olarak mutlaka Cenk Akyol,Engin Atsür ve Kerem Gönlüm'ü almamız lazım.
Gordon ve Shipp mutlaka elde tutulmalı.
Lakovic ve Ender Arslan'ın kendilerinden ve külfetli kontratlarından kurtulmamız lazım.Lakovic'i Malaga istiyormuş.Umarım gider.Çok şey katamaz bundan sonra bize.
Hoşgeldin hocam.Ben sponsor ismine değil, Beşiktaş marka değeri ve Beşiktaş ismine geldimBeşiktaş ve Erman hoca adına hayırlı olur inşallah.
So what?
Saike
Hayırlı olsun hocam, hoşgeldin. Çıta yüksek, beklentiler fazla. Umarım kalkarsın bunun altından ekibinle birlikte. Başarılar.
Elindeki malzemeyi maksimum şekilde kullanacak bir isim Erman Kunter. Galatasaray'a gelsin çok isterdim.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Valla Barış'ı aldınız.Ukic gitti diye biliyorum.Onun yerinede iyi bir oyuncu alınır.Engin süre artmasını isteyebilir ancak zor bence.3.tercih olur.Bende sanman ayrılacağını ancak hep yazılıp çiziliyor bizimle.
Last edited by Cengo : 28.Haziran.2012 at 02:01
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Bakalım kendi tercihi.Bende sanmam geliceğini
Jamon Gordon Efes'e gitmiş.
Mahmuti eski takımından adam alıyor bizde Beşiktaş'tan alalım o zaman![]()
yaziklar olsun boyle yonetime oktay hoca gitti gordonu ellerinde tutamadilar ya siradaki kim furkan aldemirmi ?
Oktay hoca'nın en kilit oyuncusu Gordon'du onu aldı.İnşallah sırada Shipp yoktur.Hayırlısı olsun.
Bu arada şöyle bir şey gördüm.
empa sports (bonsunun menajerlik şirketi açıklama yapmış)...
---Oyuncumuz Pops-Mensah Bonsu için G.Saray ve Beşiktaş ile görüşmelerimiz sürüyor. Kendisi Türkiye'de kalmaya sıcak bakıyor..,
---Bu yıl şampiyonluklarda katkı sağladığı Beşiktaş ve Ergin Ataman'lı G.Saray dışında Rusya ve İtalya'dan da çok ciddi teklifler var.
AMK bugün Gordon,Efes'le anlaştı demişti.Ve gerçekleşti bu transfer.
Yine AMK'nin haberine göre Fenerbahce Ülker'den Engin Atsür, Anadolu Efes'ten Cenk Akyol ve Kerem Gönlüm ile anlastik.
Engin'i bilemem ama Cenk ile Mahmuti'nin arası iyi değilmiş ve Mahmuti kesinlikle istemez diyorlar. Kerem Gönlüm de Galatasaraylı zaten, Arena'da maç izlemeye giden birisi.
"Aynı kişiler farklı renkler" sloganıyla yeni sezona hazırlanıyor TBL. Bu nedir arkadaş böyle![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Mahmuti, Efes'teyken Cenk Akyol'a düzenli olarak ana avrat sövüyor dedikoduları var. Bizzat işitmişliğim de vardır. Gordon'ın sözleşmesindeki madde tam anlamıyla rezillik. Takımda ilk olarak kalması gereken isimdi Gordon, çok ama çok arayacağız Gordon'ı.
Engin, Cenk, Kerem 3lüsü gelirse sınıf atlarız o ayrı.
F.Bahce Ulker haric Turk takimlarina 150 bin $ karsiliginda transfer olabilir maddesi varmış diye duydum Gordon'da.
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Evet Dogru Furkan
Gordon güzel bir oyuncu ama dış şutu yok.Hem de hiç yok.Ergin atamanın takımında en önemli adam oyun kurucu bunu bu sene Bjk ' de gördük.Ergin hoca nın pekte istediğini düşünmüyorum Gordon 'u olur da Engin gelir ise Gordon falan aranmaz bana kalırsa.
Arroyo ile Lütfi Arıboğan görüşüyor diyorlar.
Arroyo, Bonsu, Hawkins, hepsini yazıyorlar maşallah.
Kerem Gönlüm Efes'te kalmış. Şu anda Mahmuti 3-0 önde. Gordon'u çekti aldı, yardımcılarını da aynı şekilde, Kerem'i de takım da tuttu.
Oktay Hoca belimizi çok büktü. Gordon, Birkan, yardımcılar şimdi de Kerem Gönlüm.
Erceg CSKA'ya gitmiş.
Mahmuti ne yapıyorsa revadır bizim takıma.
Galatasaray Medical Park Basketbol : Furkan Aldemir kontratındaki 2 yılı kullanarak Galatasaray'da kalacak. Daha sonra NBA haklarına sahip olan Clippers'a gidebilecek.
Houston'a gitti Furkan bu arada takasla...Daha çok takas olur o![]()
Engin Atsür Galatasaray'da, diyorlar.
Sözleşmeye imza atmış, 2 yıl için.
Bakalım doğru çıkacak mı..
Engin imzalamış GS ile, Tutku'nun ayrılması bekleniyor..