Fenerbahce : Lucio ile ilgilenmiyoruz
http://kap.gov.tr/yay/Bildirim/Bildirim.aspx?id=219431
Fenerbahce : Lucio ile ilgilenmiyoruz
http://kap.gov.tr/yay/Bildirim/Bildirim.aspx?id=219431
Bir zahmet ilgilenmeyelim, Savunmaya yabancı oyuncu hakkımızı doldurmak bile israfken bunu emeklilik günleri tadacak biriyle tamamlamak komik olurdu.
...
Tüh ya kötü oldu bu Yoboya kalıcaz gene
Yobo ile Ziegler sampiyonlar ligi icin yetmez bu takima Aykut hocada bunun farkindadir heralde. Yobo eskisi kadar süratli degil hizini ve fizigini kaybetti. Bekir bana kalirsa gecen sene en iyi stoperdi.
Yobo Fenerbahçe'ye geldiğinden beri 66 maça çıkmış.Ve stoper olmasına rağmen sadece 3 sarı kart görmüş.Geçen ligtvde dinledim.İstikrarlı ve ligimiz için kaliteli bir adam.
Yobo elde tutulmali sahsen kaliteli stoper nerde duracagini bilen sezileri guclu iyi bir stoper
Last edited by Nedvedmania : 27.Haziran.2012 at 20:58 Reason: Uygunsuz cümle silindi.
Mbiwa dediler o kadar şimdi ses seda yok.
Ali Yıldırım'dı sanırım 2 stoper 2 orta saha alınacak demişti ama işler değiştir sanırım.
Şampiyonlar ligi için yeterli kadrodan kasıt ne anlamış değilim şu anki yabancı takımlar çok üstümüzdeler ne kadar transfer yaparsak yapalım gidebileceğimiz en uç nokta 1.tur olur yada 3.lük için çekişiriz gruplarda![]()
2 savunma ve 2 orta saha dendi, Ziegler ve Yobo ile ilgili görüşmeler devam ediyor dendi, yalanlanmıyor Mehmet Topal ve Costa için görüşülüyor. Yani muhtemel transferlerimiz Yobo, Ziegler, Mehmet ve Costa olabilir yüksek ihtimalle.
Sistem değişikliği olmayacak, Alex kimi maçlarda dinlenecek dedi ki bu demekle olmuyor, Alex takımı taşımaya devam ettikçe o formayı giyer.
Alex olmadığında onun yerine forvet koyacak ve bu da muhtemelen Kuyt olacak. Topal eğer alınırsa orta sahadaki bir isim, yanında Cristian ya da Costa, solda Stoch sağda Mehmet. Alex'in oynadığı maçlarda da Kuyt sağ kanatta yer alır.
Muhtemelen görüşülen daha iyi isimler vardır, onlar da olabilir ama olması muhtemel transfeler yukarıdakiler gibi duruyor, listenin garanti görülen isimleri şeklinde.
"YÜCE ATATÜRK"
Costa istemiyorsa zorlamaya gerek yok cok uzadi o mesele bulunmaz hint kumasi degil ya.. Mehmet kesin gibi tek sorun bonservis fiyati.. Onun disinda Ziegler alinacaksa Hasan Ali'ye yazik olur Aykut hoca Ziegler'i gözü kapali oynatir Ziegler'in yedek olarak alinmasi lazim.
gruplardan 3.üncü çıkmamıza daha çok sevinirim , büyüklerle baş etmek şu an imkansız gibi en az 5-6 senelik güçlü kadro lazım , 3 temmuz olmasaydı bu şekilde ilerleyecek bir kadromuz oluşacaktı , şimdi 2-3 sene gediklisi konumuna gelmeden önce uefa'da bu kadroyla çok iyi yerlere gelebileceğimize inanıyorum , bence gruplardan 3.cü çıkmak takımımız için daha hayırlı olur bu sene için.
durun ilk önce bir ön elemeyi gecelimdedaha young boys faciasi gözümün önünde..
Geçen seneki bu dönemin kalitesinde değil kadro zaten bence. Bunu Aykut Kocaman da belirtti, bu gelmesi muhtemel 4 oyuncu ile önce o seviyeye gelmek gerek. Sonrasında daha ilerisi için adımlar atılabilir.
Bir de takım olmak önemli. Önceki sezon bunu başarmıştık, üst düzey mücadele eden bir takım vardı, Alex'in fiziksel anlamda en çok efor sarfettiği sezondu örneğin. Bu şekilde her oyuncu takımı sahiplenmezse, gelecek isimlerin bazı maçlara damga vurmasından öteye geçmez transferleri.
"YÜCE ATATÜRK"
Lucio konusu tamamen menajerlerin önerisi ile ortaya atılmış bir ihtimaldi.
Bir süre düşündükten sonra kabul etmediler demek ki, KAP'a bildirilmiş. Lucio'nun alınmaması 2 stoper alınmayacağı anlamına neden geliyor? Nasıl bunu çıkarabiliyorsunuz anlayamıyorum.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Yobo hariç 1 stoper bakılıyor.. Yobo olmazsa 2 stoper..
Avrupa Kupalarında başarı sağlanmak isteniyorsa mücadeleci bir takım oluşturmak gerek. Transfer edilecek oyuncular bu yönde olacaktir. Alex hadi bizi kurtar modu bitmek zorunda. Kadro mevcut haliyle geniş, özellike orta saha, buraya 2 takviye daha demek kanatlarla beraber 13 oyuncu demek. (Mehmet, Dia, Özer, Sezer, Selçuk, Cristian, Salih, Gökay, Caner, Stoch, Özgür, 2 transfer)
4 4 2 veya 4 3 3 için bu kalabalik ciddi bir rakam. Oyuncuları en verimli şekilde kullanmak başarıyı getirir. Bu oyuncuların çoğu Milli takımlar düzeyinde oynamis oyuncular, belli bir potansiyeli var diye bu kulüpteler ve yeterliler. Tarladan mahsulu her sene verimli alamazsiniz bir sonraki sene ne iyi garantidir ne de kötü. Sabır, Gayret ve Azim isi yol yakınken bunları veremeyecek oyuncularla yollar ayrılmalı.
...
bu dedigini yapmanin yapilacak takviyelerle alakasi felan yok bana göre.. ayaga pas yapan takim olmaliyiz avrupa takimlari gibi kontrollü oynamayi ögrenmeliyiz ancak ozaman alex gibi klasik 10 numara bir oyuncuya ihtiyac olmadan mac kazanabiliriz (avrupa icin söylüyorum) tr liginde alex olmadanda zaten bir sekilde mac kazanabiliyoruz alex yoksa stoch oluyor stoch yoksa cristian cikiyor uzaktan vuruyor yobo kornerden kafayla atiyor felan..
Keşke yazının tamamini okusaydin, Kadronun şişkin olduğundan transferle beraber daha da kabaracagından, önemli olanin var olan potansiyeli yükseltmekten ve bunun belli gereksinimleri olacagından falan bahsetmisim. Bazen parcalar sizi tamamen bütüne götürmeyebilir (:
Ayrıca Fenerbahce ligin en fazla ayağa pas yapan takımı, kontrollü oyunu da özellike ligin sonlarına doğru en iyi şekilde yapan ekip konumundaydi. Tabı bunlar tek basına yeterli degil kazanmak için gole, gol için iyi gol ayaklarına ihtiyacınız var. Bakın Avrupanin en iyi pas yapan ve kontrollü oyunu en iyi şekilde oynayan Ispanya bile gol ayağı eksik olunca nasıl sorun yaşıyor.
Sadece Sow ve Kuyt ile bu gemi yürümez. Uzun bir maraton ve başarı için keşkelere daha az ihtiyacainiz olmak zorunda.
...
yazinin tamamini okudum ama bana göre orta sahaya takviye yapilmasada birsey kaybetmeyiz onu anlatmaya calistim costa cristianin arjantin versiyonu topalda bizim selcugun daha iyi pas yapabilen versiyonu benim gözümde o adamlar takima fazla birsey katamaz ama bir diarra bu takima cok sey katardi yaninda da emre gibi bir oyuncu olsa ozaman alexe gerek kalmazdi.. aslinda benim söylemeye calistigim sey suydu, türkiye liginde zaten sistematik bir bicimde oynayan takim yok gs haric.. öyle yada böyle bu takim ilk 2 ye oynar alex olmadan da.. ama avrupada is degisir alex olmadan bu takim avrupada pozisyona zor girer cünkü emre nin de gitmesiyle alexin görevini üstlenecek oyuncu yok kadroda.. alex gibi savunmanin arkasina öldürücü paslar atabilen adam yok bunu ne stoch becerebiliyor ne kuyt ama mesela diarra gelseydi süper olurdu oyunu yönlendirmesini iyi bilen bir oyuncu orta sahada topal costa yada cristian costa oynarsa görün cümbüsü savunmanin arkasina 2 tane pas atamazlar topalda kendini cok gelistirmis ama yinede emrenin görevini üstlenemez.. sayet alex ilk 11 de düsünülmüyorsa emrenin eksikligi hissedilecek bu takimda özellikle avrupa maclarinda
Spartak Moskova Emenike`nin fiyatını 42 milyon € olarak açıklamış. Liseli Medyanin en büyük zaferi, bu adamı kaçırana kadar bütün gayretini sarf ettiler. Gördükleri en büyük işlereden biri de buydu.
...