İlginç olduğu aşikar ama kimsenin anlayamacağı türden açıklamalar değil.Kulüpte bir çok oyuncunun oynamak istediğini varsayarsak seksi olmuyor mu kulüp , güzel bir kızı bir çok erkeğin istemesi gibi ?
Edit: Pek hoş bir örnek olmamış ama![]()
İlginç olduğu aşikar ama kimsenin anlayamacağı türden açıklamalar değil.Kulüpte bir çok oyuncunun oynamak istediğini varsayarsak seksi olmuyor mu kulüp , güzel bir kızı bir çok erkeğin istemesi gibi ?
Edit: Pek hoş bir örnek olmamış ama![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Güzellik ve seksilik çok farklı şeyler diyerek konuya müdahil olayım diyecem de , konu nereye gidiyor yahu![]()
Sustum tamam
![]()
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
ünal aysal yeni sadri şener (sadri şenerin eski sempatik halinden bahsediyorum) olma yolunda ilerliyor![]()
"Pastanın üzerine konacak çilek gibi" demiş alacağımız forvet oyuncusu için Ünal Başgan.
Evet. En son forvet alınacağını kastediyor.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Avrupada eski günlerine döner umarım Galatasaray
Haluk Yürekli'ye göre Assaidi'nin bu gece açıklanma ihtimali yüksekmiş.
Amkspor @Amkspor
G.Saray, Assaidi konusunda Heerenveen kulübüyle her konuda anlaştı..açıklama az sonra gelebilir...
haluk yurekli oyle dediyse o transfer bitmistir umut transferinide o solemisti su an abdurahim albayrakin ofisinde die
beyler yanlış anlıyorsunuz. orda transferi falan tarif etmiyor. temenni gibi bir şey yapıyor. http://www.youtube.com/watch?v=swbT9MooCVw izleyin videoyu 1.58'den itibaren.
kimseyi kastetmediğini sadece kendi genel olarak beğendiği santrafor tipini anlattığını söylüyor.adam resmen isim isteyen muhabirlerle dalga geçercesine oyalarcasına laf olsun diye konuşuyor. kendi tercihim falan diyor. transferleri belirleyen fatih terim. ünal aysal fatih terim varken fatih terim onaylamadıkça ronaldinho'yu bile getiremez(ki getiremedi de).
Uzun boylu, yakışıklı, genç
Saçlar sarı değil ama olsun, hallederiz
Screw you guys, I'm goin' home
Llorente Olabilirmi ?![]()
Aslında verdiği tarifin zencisini alabiliriz benceDemba Ba
![]()
http://www.transfermarkt.co.uk/en/jo...ler_98596.html
185 te çok olmasada uzun sayılırsakatlık belirsizliğini bekliyo olabilir
o yüzden sonra olcak demiş olabilir inş öledir
![]()
Beyler o forvet geçen senede vardı bu senede var . Sarışın , uzun boylu , genç.
![]()
Aynı zamanda yıldız dediği için guidetti değil bence bu gelecek kişi. Dzeko olsa cidden olmayan çocuk kesilir o derece![]()
Bendtner'i çok istiyorum ben.İki uzun boylu forvet nerede görülmüş bilmiyorum ama bizde işe yarar belkiElmander-Bendtner çok yararlı olabilir.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Elmander-Bendtner bence hiç iş yapmaz.Bendtner öyle golcü bir adam değil.Yabancı hakkımızı Elmander-Bendtner yapıcağımıza Elmander-Necati veya Umut oynasın daha iyi.
Haydi Assiadi hayirli olsun yarin aciklaniyor
Yalnız yabancı forvet ve yabancı kanat gelince nasıl bir kadromuz olacak çok merak ediyorum.
Sahsen Ligde Boyle Bir Kadro Bekliyorum Sampiyonlar Ligindede Cift Yabanci Forvet. yada ligde yeni forvet ile umut oynar elmanderi keser hoca oylede olabilir
![]()
İsmail Ünsal'a güvenmemiz lazım A2 maçlarında Zlatan kesiliyordu.
Kabul etmiyoruz özürünü, duygularımızla oynadın, bizi kandırdın![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Pino,Culio,Stancu,Baros,Elmander,Riera,Eboue,Dany, Ujfalusi,Muslera 10 yabancımız var şu anda hadi Melo'yu da sayalım 11...Pino,Stancu,Baros ve Riera'yı yollayıp yer açmak lazım...
Rierayı göndermezler bence