1 ile 30 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by attirson View Post

Süper olmuş.
    Güzel olmuş olmuş da Fenerbahçelilerin ne kadarının oyu bu bahsedilen? Yani ortada ciddi bir rakam var ki bu şekilde tehdit edilebilsin değil mi? E o zaman bazı tezler çürümüş olmuyor mu? Valla ben anlamadım. Atatürkçü, Cumhuriyetçi Fenerbahçe deniyor, hükümet cemaat Fenerbahçe düşmanı deniyor ama bakıyorsun Başbakanın teröristler ifadesinden sonra olduğu gibi hep tersini ortaya koyan, "size oy vermiştik ama artık vermeyeceğiz" tarzı pankartlar. Özür dilerim gene siyasete kaydım ama bu tarz tezatlıkları görünce dayanamıyorum napayım.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by Walter Sakana View Post
    Güzel olmuş olmuş da Fenerbahçelilerin ne kadarının oyu bu bahsedilen? Yani ortada ciddi bir rakam var ki bu şekilde tehdit edilebilsin değil mi? E o zaman bazı tezler çürümüş olmuyor mu? Valla ben anlamadım. Atatürkçü, Cumhuriyetçi Fenerbahçe deniyor, hükümet cemaat Fenerbahçe düşmanı deniyor ama bakıyorsun Başbakanın teröristler ifadesinden sonra olduğu gibi hep tersini ortaya koyan, "size oy vermiştik ama artık vermeyeceğiz" tarzı pankartlar. Özür dilerim gene siyasete kaydım ama bu tarz tezatlıkları görünce dayanamıyorum napayım.
    kulüpler tüzel kişiliklerdir.Yani tüzel kişilerin de biz insanlar gibi bir duruşları olur. Cumhuriyetçi Fenerbahçe bir duruştur.

Bunun dışında cumhuriyetçi fenerbahçe denildiği için her fenerbahçe taraftarının aynı reaksiyonu vermesi beklenemez. Kişiler çok çok ayrıdır çünkü. Bir fenerbahçe'li mevcut iktidarı savunurken, baişka bir fenerbahçe'li muhalefet partilerinden birini savunabilir.

Sadece Aziz Yıldırım ve yöneticilerimize yapıldığını düşündüğümüz haksızlıktan ötürü önceki seçimlerde akp seçmeni iken şu an karar değiştirmiş bir kesim olabilir. Vardır böyle bir kesim bu normal.

AKP % 50 oy alıyor. Yani her takım taraflarlarının büyük bir bölümü onlara oy veriyor.Fenerbahçe'liler ya da Galatasaray'lılar, Beşiktaş'lılar artık vermez,eskiden vermiyordu gibi şeyler olamaz. Eskiden de veriyorlardı yine verecekler ama gelişmelerden ötürü oranlar değişebilir.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by sananes View Post
    kulüpler tüzel kişiliklerdir.Yani tüzel kişilerin de biz insanlar gibi bir duruşları olur. Cumhuriyetçi Fenerbahçe bir duruştur.

Bunun dışında cumhuriyetçi fenerbahçe denildiği için her fenerbahçe taraftarının aynı reaksiyonu vermesi beklenemez. Kişiler çok çok ayrıdır çünkü. Bir fenerbahçe'li mevcut iktidarı savunurken, baişka bir fenerbahçe'li muhalefet partilerinden birini savunabilir.

Sadece Aziz Yıldırım ve yöneticilerimize yapıldığını düşündüğümüz haksızlıktan ötürü önceki seçimlerde akp seçmeni iken şu an karar değiştirmiş bir kesim olabilir. Vardır böyle bir kesim bu normal.

AKP % 50 oy alıyor. Yani her takım taraflarlarının büyük bir bölümü onlara oy veriyor.Fenerbahçe'liler ya da Galatasaray'lılar, Beşiktaş'lılar artık vermez,eskiden vermiyordu gibi şeyler olamaz. Eskiden de veriyorlardı yine verecekler ama gelişmelerden ötürü oranlar değişebilir.
    Yazdıkların doğru, genel olarak katılıyorum. Tabi ki bütün Fenerbahçelileri bir tutmuyorum, içinde her türlü görüşten insan var muhakkak. Ama bu tür bir kavramı ortaya koyabilmek için ezici bir çoğunluğun bu düşüncede olması lazım. Benim anlatmak istediğim ortaya çıkan tabloda bu tür bir ezici çoğunluktan bahsetmek pek mümkün değil maalesef. Ortada 25 milyon Fenerbahçeli varken, %50 oy varken karşı tarafla Fenerbahçe sanki birbirlerinden tamamen zıtmış gibi bir tablo yansıtmaya çalışmak pek gerçekçi olmuyor. Ha bu şartlar var diye Fenerbahçe o kesime yakınmış gibi bir tablo yansıtmakta yanlış olur tabi ki. Sadece bazı şeylerin çarpıtılması beni rahatsız eden. Hani ülkece din, bayrak, milliyetçilik, Atatürkçülük gibi kavramlar ön plana çıkartıldığında gaza geliriz ya, bu olayda da Fenerbahçe taraftarlarının bu şekilde gaza getirilmesi yanlış. Sanki Galatasaray, Beşiktaş, Trabzon veya diğer kulüpler Cumhuriyetçi değil mi? Atatürkçü değil mi? Sadece Fenerbahçe mi öyle? Veya o %50'nin içinde seninde dediğin gibi Galatasaraylısı Beşiktaşlısı yok mu? Çarpıtmadan kastım bu...

Mesaj Yetkileri