Quote Originally Posted by apaydin2148
( ismini vermeye gerek yok, bizlerle konuştuğu için MSN'de siteden dahi atılabilir... )
Ben hala bu imanın dayanağını göremedim..

O zaman hodri meydan:
Bana seninle msn üzerinden konuştuğu için siteden atılan birini örnek gösterirsen ve ben de gerçek atılma sebebini ispat edemezsem tarayıcımın adres kısmına bir daha turksportal.net yazmayacağım.
Aksi halde şu başlık altında "Asılsız iddia ve imalarımdan dolayı özür diliyorum" yazmayı kabul edersen tabi..

Gelelim ikinci imaya:

Quote Originally Posted by Forum Kuralları
Mesajlarınızda forum sitelerinin ismini ve direkt linkini veremezsiniz.
Quote Originally Posted by Forum Kuralları
Üyelik gerektiren sitelere üye olunması yada bu sitelerde görev alınması için mesaj gönderemezsiniz.
İlk kural sen burada yöneticiyken de vardı hatta ben üye olurken de.. İkinci kural da birincinin uzantısı ve ondan pek farklı değil.
Kimsenin özel mesajları, telefon dinlenir gibi takip edilmiyor. Üyeden şikayet gelirse "Bana böyle bir özel mesaj geldi" diye, kontrol edilip iddia doğru ise ceza uygulanıyor.
Kaldı ki, izinsiz reklam yapmak senin sitende de yasak..

Özel mesaj yoluyla reklam yaptıkları ve üyelerden kendi sitelerine üye olmalarını istedikleri için siteden atılanlar listesi:

megataraftar
b@tu
karaoglan
ozan_14
tolgahan132t

İçlerinde seninle-sizinle doğrudan alakası olanlar var mı?
Mukabil, özel mesaj yoluyla reklam yaptığı tespit edildiği halde, siteden atılmayan iki kişi var, ikisi de senin sitenin yöneticileri.

Hodri meydan teklifimi bir düşün; ama istersen sen bu konu hakkında konuşmak istememeye devam et.