Futbolda pek çok hata yaptı aslında ama son dönemde tüm yetkiyi Aykut Kocaman'a bırakmasıyla orada da uzun vadeli başarı planları yapılmaya başlanmıştı.

Aziz Yıldırım'ın Türk sporunun tesisleşmesi ve sporun sadece futbol olmadığını göstermek adına çok büyük katkıları oldu. Sadece futbolu değil, yeri geliyor, gençlerin boks antremanında oluyordu yeri geliyor minikler masa tenisi maçlarında.

Futbolun alt yapısı konusunda da pek çok önemli adım attı, bu sezon çoğu kategoride Fenerbahçe gençleri şampiyon oldu, olamadıklarında da ilk 3'te yer aldı.

Geçen sene Fenerbahçe, bir Spor Kulübü olarak çıtayı en yükseğe koydu. Şimdi o çıtayı daha da yukarı çıkaracak isimler gerek. İnşallah Ali Yıldırım için bir ceza gelmez, ben onun gençliği, enerjisiyle çok daha ileriye gidebileceğini düşünüyorum Fenerbahçe'nin.

Hüküm giyip tahliye kararı çıkarsa, Yargıtay onayana kadar ceza kesinleşmediği için başkanlığı düşmüyor ama olur da bu şekilde çıkarsa cezanın onanmasını beklemeden genel kurula kulübü taşır diye düşünüyorum.