-

YARINLAR BİZİM OLACAK
YARINLAR BİZİM OLACAK
Bursaspor Başkanı Levent Kızıl, Galatasaray karşısında aldıkları galibiyetin ne kadar doğru işler yaptıklarının göstergesi olduğunu söyledi. Futbol olarak herkes gibi kendisinin de takımı beğendiğini dile getiren Kızıl, "Bizim hedefimiz Süper Lig'de kalıcı olmak, seyircimize korkulu rüya yaşatmamak. İşimizi erkenden bitirip, son haftalarda şampiyonu belirleyen bir takım olmak istiyoruz. Öyle bir güzellik bu sene bizim için yeterli olur" dedi.
REKABET ARTACAK
Bursaspor'un Süper Lig'de yerini garantilemesiyle önümüzdeki sezon futbolcu transferinden 3-5 milyon dolarlık bir gelir elde edeceğini dile getiren Başkan Kızıl, "Sakatlıkları süren Egemen, Ömer Aysan Barış ve Pancu'nun da iyileşmesiyle takımdaki rekabet daha da artacak" diye konuştu. Taraftarların, Galatasaray'a teşekkür ettiği anda verdiği tepkiden etkilenmediğini de ifade eden Levent Kızıl, konuşmasını şöyle sürdürdü:
TÜRKİYE KONUŞTU
"Birçok takım sezon açılış törenlerinde 2 ve 3. lig takımlarıyla hazırlık maçları yaparken, biz son iki sezondur Galatasaray ile karşılaşıyoruz. Geçen sezonun şampiyonunun Bursa'ya gelmesi güzel bir olay. Şu an Bursaspor, Türkiye'nin gündeminde. Ben olaya bir başkan olarak, taraftarımız da seyirci olarak bakıyor. Doğal olarak bir taraftar psikolojisi içinde davranıyorlar. Bursaspor'un seyircisi inanılmaz güzel mesajlar veren bir seyirci."
İLAHİ ADALET VAR
"Geçen yıl Akçaabat Sebatspor maçında bunu gösterdiler. Beşiktaş'ı Bursa'da da İstanbul'da da yeneceksin, dersini öyle vereceksin. Futbolda ilahi adalet var. Bundan nasibini başta biz olmak üzere herkes alıyor. Vurmayla kırmayla birşey kazanılmıyor. Allah bize kimsenin hakkını yedirtmesin, bizim de kimse hakkımızı yemesin. Devlet Bakanı Mehmet Ali Şahin'in -Herkes Bursaspor gibi onurlu mücadele etse-" sözü bizim yeterli."
BİR TRANSFER DAHA
Yabancı oyuncu konusunda Slovak oyuncu Tomas Sedlak ile anlaştıkları ancak bonservis sorununun çözülmesini beklediklerini kaydeden Başkan Kızıl, "Kendisiyle mukavelemizi yaptık. Ama, FİFA ile problemini halletmesini bekliyoruz. Bunu çözemezse tabiki yaptığımız mukaveleyi yırtıp atacağız" şeklinde konuştu. Kızıl, Önceki gün Almanya'da eşini kaybeden Deniz Barış için Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'a başsağlığı dilediğini sözlerine ekledi.

BİR VURDUM,GOL OLDU!
Sezon açılışında Galatasaray karşısında sergilediği futbolla birlikte taraftarlarına bol gollü bir karşılaşma izlettiren Bursaspor'da, futbolcuların keyfine diyecek yok. Yeşil Beyazlı takımın galibiyet golüne imzasına atan Volkan Kürşat Bekiroğlu, Mondragon'u 35 metreden avladığı an için, "Tamamen şanstı" yorumunu yaptı. Sarı Kırmızılı ekibin savunmasından gelen topu önünde bulduğunu ifade eden deneyimli oyuncu, şunları söyledi:
BÜYÜK MORAL OLDU
"Daha önce iki kez kaleyi yoklamıştım ama başarılı olamadım. Bu kez de mesafeye bakmadan vurmak istedim. Ters ayağıma gelmesine rağmen, top iyi yere gitti. Bence şans golüydü ama gerçekten güzeldi. Böyle bir maçta gol atmak, benim adıma sevindirici. Taraftarlarımıza iyi bir mesaj verdiysek ne mutlu bize. Lig öncesi yüzde 80 kapasiteye ulaştık. Bu galibiyet hepimize moral oldu. Şu an herşey yolunda gidiyor, inşallah böyle devam eder."
Mesaj Yetkileri