Teknik Direktör İncedal, kampı değerlendirerek lig için umut verdi.

ALINAN SONUÇ ÖNEMLİ DEĞİL

Isparta kampında 10 güne girildi. İlk yılında başarılı sonuçlar alarak zirveye koşmayı hedefleyen Eskişehirspor’da, hazırlık maçlarından alınan kötü sonuçlar kimseyi memnun etmemişti. Sonuçtan çok oynanan futbolun ön planda tutulması gereken kamp sürecinde herkes yinede ister istemez neden kazanamıyoruz dedi. Öğrencilerinin hızla iyiye doğru gittiğini belirten Teknik Direktör Yavuz İncedal, “Hazırlık maçları lige ölçü değildir, demek klasik bir söz haline gelmiş. Aslında böyle. Ama galip gelmekte önemli. Çünkü seyirciyi, camiayı mutlu etmek zorundayız. Ortaya koyulan futboldan memnunum. Herkesin olduğu gibi bizimde eksiklerimiz var. Öncelikli olarak maçlarda gördüğümüz açığı kapatmak zorundayız.”

GİDEREK GÜÇLENECEĞİZ

Yavuz hoca, “Kampın her gününde yeni bir adım daha atıyoruz. Atılan her adım gücümüzü de arttırıyor. Yönetim kurulumuza takımın gidişatı hakkında rapor verdim. Gerekirse alınacak mevkileri de belirttim. Eskişehirspor A liginde bekleneni mutlaka verecek. Sezonun startına kadar hazır olacağız. Kimse merak etmesin, karamsarlığa bürünmesin. Taraftarımız ligde bizim en büyük kozumuz olacak. Aldığımız destekle hedefe yürüyen kimliğimizi koruyacağız” dedi.

Kaynak:Anadolu Gazetesi