Mahkeme kararina göre Trabzondan kimse ceza almadi.Yani bizi cok ilgilendirmese de sanrim gecen seneki sampiyonluk Trabzonun demis oldu mahkeme bir nevi.
Tamer Yelkovan örgütten ceza, şikeden beraat, Sezer beraat.
TariboWest
Şimdi ne olacak, geçen senenin şampiyonu kim ?
Aziz Yıldırım'ın başkanlığı düşüyor mu ?
Bu kararı yargıtay onaylar mı ?
İşin uefa ayağı var mı ?
Aziz Yıldırım, ertelemeli cezayı istememişti yanlış bilmiyorsam. bu kadar yıl ceza aldıysa hangi hükme göre tahliye edildi ki ? saglık sorunları mı acaba ?
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Tayfur Havutçu da 1 yıl 3 ay ceza almış galiba.
Tayfur ceza almış, aynı şekilde Tamer Yelkovan da. Sanıyorum bunları maç maç açıklıyorlar.
Ben anlamadım şimdi sahaya yansıyan şike yoktur denilmemişmiydi ? Ee şimdi ceza veriyorlar. Benim aklım almadı.
eto'o bitmiş.
Heveslenmeyin, Türkiye içinde bu dava lehimize sonuçlannayacaktir. Iç hukuk yollari tükendikten sonra Avrupa Insan Hakları mahkemesine götürülecektir.
...
Hala şike cezası alacağımızı düşünenler var gülüyorum sizeFenerbahçe SK ye hiçbirşey olmayacak.
Adli bir karar verildi. Adli makamın son katı Yüksek Mahkeme olan Yargıtaydır. Ceza alan herkes 6 ay içerisinde Yargıtay'a başvuracaktır. Yargıtay onarsa cezaların getirileri işleme konacaktır.
Yargıtayın onama ihtimali nedir bir tahmin var mı ?
korcanda olmayan ablasına araba alındığı içinmi ceza aldı
Kararların gerekçesi ne kadar etkiliyse onanma oranı o kadar yüksektir. Şuan kararların gerekçesi açıklanmadı.
Zaten kararların gerekçeleri ceza aldırıcak kadar kuvvetliyse birşey demem.
4-5 tane mac sayilmis yanilmiyorsam.Hadi diyelim yargitay bunlardan cogunu iptal etti 1 mactan bile ceza alsa sike olmus olacak.
Aziz Yıldırım, Fb-Karabük, Fb-Ankaragücü, Fb - Sivas, Eskişehir - Ts, Fb -İBB maçlarından şike ve teşvikten suçlu bulundu
6 yıl hapis verilen biri nasıl tahliye oluyor anlamadım![]()
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
çok fazla bilgi kirliliği var. bu kadar süre ceza alan biri nasıl tahliye oldu ?
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Av.Emre @aAdvo
Av prof yurtcan, ali riza dizdar ve diger avukatlarla ortak fikrimiz bu karar yargitayda parcalanir, muhim olan tahliyeydi ALDİK!
yargıyatın bu kadar kapsamlı cezaları 0 a indirme şansı %1 bile değil yani her durumda cezaların bir kısmı kalacaktır
sonra fenerbahçeli arkadaşlar hala şike yapılmadığından bahsetmiş aihm e başvurulucakmış abi haksızsınız bir kere kabul edin bir sene alt ligde oynayın biz cezamızı çektik diyin böylece fenerbahçe büyüklüğünden bir şey azalmayacak ama sen kabul etmedikçe uzadıkça türk futbolunun hali ortada statlar savaş alanı başkanlar zaten gladyatörler birbirlerini bitirmek için her şeyi yapıyorlar bazen hatayı kabul edip cezasını çekmek gerekir eğer fenerbahçe bunu sezonun başında yapsaydı daha iyi olurdu türk futbolu adına.
Türkiye Futbol Federasyonunu hemen kapatsınlar beceremiyoruz bu işi ben işi biraz daha ileriye götüreyim taraftar kavga edecekse stada ömür boyu alınmasın eğer yapamıyorsak kapatın tüm futbol takımlarını kardeşlik içinde yapabileceğimiz bir spor dalı mutlaka buluruz
Hem içerde 1 yıl kalması, hem de sağlık durumu olabilir. Suçlu bulunan herkes yargıtaya gidecek sonuçta diye düşünmüş de olabilir. Yoksa biraz mantık dışı bir durum söz konusu ben bu hükümlü tahliye işini çözemedim şahsen.
Yargıtay cezayı onarsa Aziz Yıldırım 2.5 yıl daha hapis yatacakmış.
Eğer bu cezalar verildiyse bıraksın hemen başkanlığı
ve bir not daha yukardaki yorumlara tahliye ile beraat aynı şey değil büyük ihtimalle aziz yıldırımın sağlık sorunlarından tahliye edilmiştir inşallah kötü bir şeyi yoktur
Hrant Dink cinayetin de örgüt bulamayan yargı bu dava da örgüt buldu.
ayrıca sevincimizin sebebi direnişin tam kadro sürecek olması.