Sürecin başından beri demediğiniz şey kalmayan mahkemenin verdiği karara sevinmek daha saçma bence.Siyasi mahkeme,sizi bitirmeye çalışan mahkeme Aziz Yıldırım'ı tahliye etti![]()
İbrahim Akın şikeyi itiraf ettiğinde ve TFF bunun üstünü örttüğünde neden hiçbir soru sormadıysanız şimdi de sormayın bence.
bırak allahını seversen gidip cska yı destekleyen ben değildim senelerdir Galatasaray'ın avrupa her zaman rakibini destekleyen de sizsiniz gözünüzü hırs bürümüş her zaman en büyük olmak istemişsiniz aziz yıldırımın cezası da bundandır onun da gözünü hırs bürümüştü şimdi cezasını aldı
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Kaydet dostum , karar ortada , karara bi itirazım bi sitemim yok.Benim sözlerim , Fenerbahçe Avrupa Kupaları'na katılacak diye üzülenlere , kupa istemeye kendini şampiyon ilan edene.Bunlardan değilsen zaten alınacak birşey yok.He problem kişisel olursa onu da özel mesajla konuşuruz.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.