Başkana tedbir konmamış.
Başkana tedbir konmamış.
her fırsatta özel yetkili mahkemenin adaletsizliğinden dem vurup , kendisinin işne gelen olay olduğunda hakime laf söylenmez , fenerbahçe şikeci , adalet adalet , kaldırılan bir mahkeme hakkımızda karar veriyor , inanılmaz.
arkadaş bu sistem senin yüzünden böyle olabilir mi sence?
sen işine geldiğinde renk değiştirdiğin için ?
kölelikten azad edildiğinde , ilk işin birini köle yapmak olduğu için ?
zalimlerle işine geldiğinde aynı masaya oturup , işine gelmediğinde karşısında olduğun için ?
kimse bana masal anlatmasın , HAKSIZLIK KARŞISINDA SUSAN DİLSİZ ŞEYTANDIR - inanıyorsanız , ahirette görüşürüz.
UEFA'dan ceza gelmesini dört gözle bekleyenler için , yargıtay süreci en az 1 yıl deniyor , bilginize.
Avukatın söylediği daha önemli birşey var orada , 'sırf özel yetkili mahkemede görülebilmesi için örgüt lafı ortaya atılmıştır 'diye
Son olarak , tedbir kararı yok.Yani başkanlığı şu aşamada sürüyor kendi bırakmazsa.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Yargıtay'ın ne gerekçe ile reddettiğine bakmak gerekecek. Ama iş Yargıtay ile de kalmayacak, AİHM'sine başvurulacak ama bunun için öncelikle ülke içerisinde tüm hukuki yolların kullanılmış olması gerekiyor.
Yargıtay kararı bozsa bile adil yargılama olmadığı gerekçesiyle başvuru yapılacak.
"YÜCE ATATÜRK"
6 yıl hapis cezası aldı tahliye edilse nolurYöneticiler,futbolcular,teknik direktörler,başkanlar ceza aldı.Bu adamlara elinde sağlam deliller olmadan bu cezaları vermek mümkün müdür ? Delillerin ne olduğunu görmeye gerek yok.Mantıklı düşününce delillerin sağlamlığı ortaya çıkıyor.
Çağlayanda millet tura çıktı.Şampiyon olduklarında bu kadar çoşku görmemiştimBirazdan adliyeye gideceğiz.Aziz Yıldırım Çağlayan'da mı hala?
NTVSPOR Son Dakika : Aziz Yıldırım'ın Kulüp başkanı olması yasaklandı.
Savcılık da kararları yargıtaya götürebiliyormuş, bu cezalar az diye. Bu iş bitmez en az 2 yılı var.
Yasak konulmuşTahliye edilmek beraat etmek demek değildir.Ceza alanlara bak kaç tanesi içerdeydi kaç tanesi dışarda ? Aziz Yıldırım zaten yaşlı ve sağlık sorunları olan bir adam.Eğer cezasında indirim vs. olmazsa 6 yıl içeride napar o adam bilmiyorum.Tahliye edilirken birçok şey göz önünde bulundurulup tahliyesi yapılmıştır.Bir yere kaçacak değil.Suçluysa ha şimdi ha 1 sene sonra yine cezasını çeker.
UEFA şimdi ne yapacak?
12:39 | 02 Temmuz 2012
Fenerbahçe'yi hakkında disiplin soruşturması devam ederken Şampiyonlar Ligi'ne davet eden UEFA'nın, Aziz Yıldırım ve yargılanan yöneticilere şike nedeniyle hapis cezası verilmesiyle birlikte nasıl bir tavır sergileyeceği merak ediliyor.
Avrupa kupalarına katılma hakkı elde eden Türk takımlarına şike süreci ile ilgili herhangi bir yaptırımda bulunmayan UEFA'nın, bugün Çağlayan'da çıkan kararların ardından yeni bir açıklama yapması bekleniyor. Bilindiği gibi Fenerbahçe ile ilgili UEFA Disiplin Kurulu henüz bir karar vermemişti
UEFA karar değiştirip ceza verirse şaşırmam.
ankaragücü maçında biz kimle şike yapmışız merak ettim![]()
![]()
peki bir şey soracam a.yıldrm bi süreliğine çıkacak diğerleri yatacak mı mesela korcan?
tayfurda ceza almış
Saat 15.00'da Metris cezaevinden ayrılacak Aziz Yıldırım ve İlhan Ekşioğlu.
İlhan Ekşioğlu'nun avukatının konusmasının tekrarını veriyorlar.TFF kararları ve Uefa kararları degismez diyor.Çünkü onların disiplin sistemini etkileyecek yeni bir delil filan çıkmadı ortaya.Sadece yargı kendi kararını verdi.Yargının kararı futbol kararını etkilemez.
Bu Kararların elle tutulur hiç bir yanı yok, Ben bu kararların en azından bir kaçının bozulacağını düşünüyorum.. Olur da AİHM'ye gidersek işte o zaman Türkiyedeki adaleti !
Bu arada Genel konuşuyorum, hemen her davada Türkiye'deki yargıyı eleştiren taraflı olduğundan bahsedel insanlar şimdi Türkiye'deki yargının verdiği cezaları savunur olmuşlar..
Aziz Yıldırım'ın başkanlığı tedbirsiz olarak yasaklandı. Son karar Yargıtay'da. NTVSPOR
Yani şu an için bir sorun yok. Yargıtay cezayı onar ve başkanlığı düşürürse gerçekleşecek.
TariboWest
Tufan Türenç @tturenc
Somut bir örnek: Mahkeme Ankaragücü, Karabük maçlarından şike cezası verdi ama bu iki takımdan kimse yargılanmıyordu. Şike kimle yapıldı?