Sayfa 385 / 483 İlkİlk ... 285335375383384385386387395435 ... SonSon
11,521 ile 11,550 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Başkana tedbir konmamış.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

her fırsatta özel yetkili mahkemenin adaletsizliğinden dem vurup , kendisinin işne gelen olay olduğunda hakime laf söylenmez , fenerbahçe şikeci , adalet adalet , kaldırılan bir mahkeme hakkımızda karar veriyor , inanılmaz.

arkadaş bu sistem senin yüzünden böyle olabilir mi sence?
    sen işine geldiğinde renk değiştirdiğin için ?
    kölelikten azad edildiğinde , ilk işin birini köle yapmak olduğu için ?
    zalimlerle işine geldiğinde aynı masaya oturup , işine gelmediğinde karşısında olduğun için ?

kimse bana masal anlatmasın , HAKSIZLIK KARŞISINDA SUSAN DİLSİZ ŞEYTANDIR - inanıyorsanız , ahirette görüşürüz.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

UEFA'dan ceza gelmesini dört gözle bekleyenler için , yargıtay süreci en az 1 yıl deniyor , bilginize.

Avukatın söylediği daha önemli birşey var orada , 'sırf özel yetkili mahkemede görülebilmesi için örgüt lafı ortaya atılmıştır 'diye

Son olarak , tedbir kararı yok.Yani başkanlığı şu aşamada sürüyor kendi bırakmazsa.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Merak ettiğim bir şey var, boşverin TFF'yi, Uefa'yı.

Yargıtay kararları onarsa ve Aziz Yıldırım'ın suçu sabitlenirse Fenerbahçeliler nasıl bir tepki verecek?
    Yargıtay'ın ne gerekçe ile reddettiğine bakmak gerekecek. Ama iş Yargıtay ile de kalmayacak, AİHM'sine başvurulacak ama bunun için öncelikle ülke içerisinde tüm hukuki yolların kullanılmış olması gerekiyor.

Yargıtay kararı bozsa bile adil yargılama olmadığı gerekçesiyle başvuru yapılacak.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by attirson View Post
    Aygün delilleri görmüs gibi daha neyi gözle görecek demiyormusun hastayım.Öyle inanılmaz deliller olsa tahliye edilmezdi zaten.
    6 yıl hapis cezası aldı tahliye edilse nolur Yöneticiler,futbolcular,teknik direktörler,başkanlar ceza aldı.Bu adamlara elinde sağlam deliller olmadan bu cezaları vermek mümkün müdür ? Delillerin ne olduğunu görmeye gerek yok.Mantıklı düşününce delillerin sağlamlığı ortaya çıkıyor.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    6 yıl hapis cezası aldı tahliye edilse nolur Yöneticiler,futbolcular,teknik direktörler,başkanlar ceza aldı.Bu adamlara elinde sağlam deliller olmadan bu cezaları vermek mümkün müdür ? Delillerin ne olduğunu görmeye gerek yok.Mantıklı düşününce delillerin sağlamlığı ortaya çıkıyor.
    Peki neden tahliye verildi ? Neden kulüp başkanı olmaması konusunda tedbir konmadı ? Mahkeme kendi kararından emin degil insiyatif yargıtayda.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

mümkündür mümkündür sen hiç merak etme

minareri çalan kılıfını uydurur

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Çağlayanda millet tura çıktı.Şampiyon olduklarında bu kadar çoşku görmemiştimBirazdan adliyeye gideceğiz.Aziz Yıldırım Çağlayan'da mı hala?

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

NTVSPOR Son Dakika : Aziz Yıldırım'ın Kulüp başkanı olması yasaklandı.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Savcılık da kararları yargıtaya götürebiliyormuş, bu cezalar az diye. Bu iş bitmez en az 2 yılı var.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Tedbir konmadı yargıtaydan ceza gelirse işleyecek.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yasaklandı ama yargıtay onayınca geçerli olacak. Tedbir yok yani.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Savcılık da kararları yargıtaya götürebiliyormuş, bu cezalar az diye. Bu iş bitmez en az 2 yılı var.
    katılıyorum.

daha bunun bide aziz yıldırım vs medya ayağı var

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by attirson View Post
    Peki neden tahliye verildi ? Neden kulüp başkanı olmaması konusunda tedbir konmadı ? Mahkeme kendi kararından emin degil insiyatif yargıtayda.

Yasak konulmuş Tahliye edilmek beraat etmek demek değildir.Ceza alanlara bak kaç tanesi içerdeydi kaç tanesi dışarda ? Aziz Yıldırım zaten yaşlı ve sağlık sorunları olan bir adam.Eğer cezasında indirim vs. olmazsa 6 yıl içeride napar o adam bilmiyorum.Tahliye edilirken birçok şey göz önünde bulundurulup tahliyesi yapılmıştır.Bir yere kaçacak değil.Suçluysa ha şimdi ha 1 sene sonra yine cezasını çeker.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

UEFA şimdi ne yapacak?

12:39 | 02 Temmuz 2012

Fenerbahçe'yi hakkında disiplin soruşturması devam ederken Şampiyonlar Ligi'ne davet eden UEFA'nın, Aziz Yıldırım ve yargılanan yöneticilere şike nedeniyle hapis cezası verilmesiyle birlikte nasıl bir tavır sergileyeceği merak ediliyor.

Avrupa kupalarına katılma hakkı elde eden Türk takımlarına şike süreci ile ilgili herhangi bir yaptırımda bulunmayan UEFA'nın, bugün Çağlayan'da çıkan kararların ardından yeni bir açıklama yapması bekleniyor. Bilindiği gibi Fenerbahçe ile ilgili UEFA Disiplin Kurulu henüz bir karar vermemişti

UEFA karar değiştirip ceza verirse şaşırmam.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yasak konulmuş Tahliye edilmek beraat etmek demek değildir.Ceza alanlara bak kaç tanesi içerdeydi kaç tanesi dışarda ? Aziz Yıldırım zaten yaşlı ve sağlık sorunları olan bir adam.Eğer cezasında indirim vs. olmazsa 6 yıl içeride napar o adam bilmiyorum.Tahliye edilirken birçok şey göz önünde bulundurulup tahliyesi yapılmıştır.Bir yere kaçacak değil.Suçluysa ha şimdi ha 1 sene sonra yine cezasını çeker.
    Tedbir konulmamış benim bildiğim ama...

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

ankaragücü maçında biz kimle şike yapmışız merak ettim

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Hayır konulmadı.Hele senin dedigin kaynak olan NTVspor 50 kere dedi tedbir konmadı diye.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

1-2 saate çıkıyormuş Aziz Yıldırım.

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Tedbir konulmamış benim bildiğim ama...
    Meco'ya inanma Bilmiyorum valla artık görürüz ne konulmuş ne konulmamış

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

peki bir şey soracam a.yıldrm bi süreliğine çıkacak diğerleri yatacak mı mesela korcan?

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

tayfurda ceza almış

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by SaLviO View Post
    ankaragücü maçında biz kimle şike yapmışız merak ettim
    Kendi kendimize. Örgüt de Fenerbahçelilerden oluşuyor zaten. Türkiye'nin futbolu temizlendi böylece kamu vicdanı rahatladı...
    TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by mpaker66 View Post
    peki bir şey soracam a.yıldrm bi süreliğine çıkacak diğerleri yatacak mı mesela korcan?
    Onlar zaten dışardaydı. İtiraz edecekleri için Yargıtay kararını verene kadar bekleyecekler diye biliyorum.
    TariboWest

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Saat 15.00'da Metris cezaevinden ayrılacak Aziz Yıldırım ve İlhan Ekşioğlu.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

1-2 saate çıkıyormuş Aziz Yıldırım.

Meco'ya inanma Bilmiyorum valla artık görürüz ne konulmuş ne konulmamış
    Senin haberini koyduğun NTVSpor'a inandım Aygün'cüm

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

İlhan Ekşioğlu'nun avukatının konusmasının tekrarını veriyorlar.TFF kararları ve Uefa kararları degismez diyor.Çünkü onların disiplin sistemini etkileyecek yeni bir delil filan çıkmadı ortaya.Sadece yargı kendi kararını verdi.Yargının kararı futbol kararını etkilemez.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Bu Kararların elle tutulur hiç bir yanı yok, Ben bu kararların en azından bir kaçının bozulacağını düşünüyorum.. Olur da AİHM'ye gidersek işte o zaman Türkiyedeki adaleti !

Bu arada Genel konuşuyorum, hemen her davada Türkiye'deki yargıyı eleştiren taraflı olduğundan bahsedel insanlar şimdi Türkiye'deki yargının verdiği cezaları savunur olmuşlar..

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Aziz Yıldırım'ın başkanlığı tedbirsiz olarak yasaklandı. Son karar Yargıtay'da. NTVSPOR

Yani şu an için bir sorun yok. Yargıtay cezayı onar ve başkanlığı düşürürse gerçekleşecek.
    TariboWest

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by barahir View Post
    Bu arada Genel konuşuyorum, hemen her davada Türkiye'deki yargıyı eleştiren taraflı olduğundan bahsedel insanlar şimdi Türkiye'deki yargının verdiği cezaları savunur olmuşlar..
    Başından beri siyasi diyenler tahliyeyi duyunca her şeyi unutur olmuşlar.

Nesil
    2011
    Yer
    Bursa

Tufan Türenç ‏@tturenc
    Somut bir örnek: Mahkeme Ankaragücü, Karabük maçlarından şike cezası verdi ama bu iki takımdan kimse yargılanmıyordu. Şike kimle yapıldı?

Mesaj Yetkileri