Ozaman ya alacağını ilerde Beşiktaş'tan almak üzere bırakıp gelir ve bonservis öderiz yada bonservisini alır ve o parayı bizden çıkarır, bir kuruşunu havaya atmaz Egemen, kaldı ki Aykut hoca Egemen gibi bir adamı istemez.. (öyle umuyorum)
bugün yarin yildiz transferi olabilir bence herkes sIki dursun baskan icerdeyken söz vermisti sözünü tutacaktir![]()
egemen ve lassı alalım yeter![]()
![]()
Egemen sesleri iyice arttı yalnız.Transfer yakın sanırım.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Egemen gelirse iki yabancı yerine bir yabancı alacağız demektir.![]()
kopta gel egemenbursadan beri takip ederim daha ozamanlar keske fenerbahce alsa diyordum izledigimde ama nasip adam trabzona gitti orda performansini yükseltti bjk ye gitti ordan milli takima yükseldi 30 yasinda ancak bizimle adi anilmaya basladi ama olsun fazla gec sayilmaz
![]()
Egemen'i alabiliyorsak hemen alalım. Yanına Yobo ya da başka bir yabancı stoperle harika bir geri hattı oluştururuz. Tabi Bekir son maçlarda oynadığı gibi oynarsa Egemen yedek kalır orası ayrı
Orta saha'ya da Lass maliyetli ise ben Gago'yu çok isterim. Tarzını beğendiğim bir isim.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
gago , topal , cris 3lüsü çok yumuşak olmazmı
Ş.L den men edilicek büyük ihtimal fenerbahçe bu isimler gelmeyebilir
Egemen'i mümkünse kimse almasında ortada kalsın.Bi adam bu kadar mı menfaat peşiinde olur yahu? Takımlarını yarı yolda bırakıp gitmek konusunda üzerine tanınmaz oldu son amanlarda.
zannetmiyorum zaten kesici mehmet topal var.Yanına bir kesici daha koymak takımın akıcı oynamasını baltalamak demek olur. O yüzden idealdir bu üçlü. Düşünün bu takım selçuk-cristian-alex ile maça çıktı kanatları saymıyorsak. o 3'lü bile oynayabildiyse yazdığınız yumuşak kalmayacaktır.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
kornu istifa etmiş,lütfü ve ilhan da yok men edilmemiz biraz zor gibi
Şu Capoue yu alsak yeter orta sahaya![]()
Söylentiler doğruysa adama da hak vermek gerek. Sonuçta bu bir iş ve kimse bedavaya çalışmaz.
İlhan Helvacı ve Lütfü Arıboğan TFF'de değiller ama Uefa kurullarındalar, Eğer bir tehlike arz edeceklerse şimdiki konumları daha tehlikeli.
...
Dalga geçilicek bişey yok bence sananes kardeş ben sadece yüksek olasılıkla olabilicekleri söyledim.
Şikeden ceza alındığına göre Transfeler UEFA'nın demeçlerine , kararlarına göre olacaktır.
uefa kararını verdi diye biliyorum ben ama yanlışmı biliyorum
Eğer Egemen gelirse sol beke yabancı bir oyuncu alabilir veya kiralayabilir Fenerbahçe.
Egemen sözleşmesini uzattığı için artık satacak olan Beşiktaş Egemen gitmek istese dahi buna karar verecek Beşiktaş.Bu yüzden gideceği takım konusunda Beşiktaş'ın büyük ölçüde kararı etkin olacak.Borçlarınız felan demeyin Egemen gibi bir oyuncunun yanında hikaye kalır.Egemen şuanki oyunuyla gerek yurt içi bütün takımlarda gerek yurt dışı çoğu takımda rahatlıkla forma giymeye müsait bir yeteneği , kondisyonu ve harika bir fiziği var.Bu yüzden Fenerbahçeye gelemez diye düşünüyorum.
Kim gelirse gelsin, statın ortasına stand kuralım, AZİZ BAŞKAN boynunda atkıyla gelsin, futbolcuya "bir gün herkes fenerbahçeli olacak" şapkası taksın, biz tezahüratlara devam edelim, en büyük isteğim bu şuanda.
Eğer alacakları varsa Egemen'in ve ayrılmak isterse bir şekilde ayrılır. İsterse 80 yıllık sözleşmesi olsun beşiktaş ile.
Egemen sözleşmesini uzatmadı.Mevcut sözleşmesi ile devam kararı alınmıştı.Fakat şimdi ayrılmak istediğini söylemiş.Muhtemelen Fenerbahçe bizden kazandığının fazlasını teklif etti.Eğer denildiği kadar alacağı varsa,tek taraflı sözleşmesini feshedip gidebilir.Mevcut yönetim ve şartlarımız altında,Egemen'in de düşünce yapısını göz önünde bulundurduğumuzda uzak bir ihtimal değil.
So what?
Saike
Başkan hediyeyi bekletme, yarın ki sezon açılışıyla bombayı patlat.![]()
"YÜCE ATATÜRK"