Sayfa 635 / 896 İlkİlk ... 135535585625633634635636637645685735 ... SonSon
19,021 ile 19,050 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2007
    Yer
    34

Quote Originally Posted by enesemin53 View Post
    Egemen alacaklarına karşılık bonservisini alsa bir kârı oluyor mu?
    1.5 sezon boşuna oynamış oluyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Anadolu Yakası

Ozaman ya alacağını ilerde Beşiktaş'tan almak üzere bırakıp gelir ve bonservis öderiz yada bonservisini alır ve o parayı bizden çıkarır, bir kuruşunu havaya atmaz Egemen, kaldı ki Aykut hoca Egemen gibi bir adamı istemez.. (öyle umuyorum )

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

bugün yarin yildiz transferi olabilir bence herkes sIki dursun baskan icerdeyken söz vermisti sözünü tutacaktir

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

egemen ve lassı alalım yeter

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Egemen sesleri iyice arttı yalnız.Transfer yakın sanırım.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2006

Egemen gelirse iki yabancı yerine bir yabancı alacağız demektir.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

kopta gel egemen bursadan beri takip ederim daha ozamanlar keske fenerbahce alsa diyordum izledigimde ama nasip adam trabzona gitti orda performansini yükseltti bjk ye gitti ordan milli takima yükseldi 30 yasinda ancak bizimle adi anilmaya basladi ama olsun fazla gec sayilmaz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Egemen'i alabiliyorsak hemen alalım. Yanına Yobo ya da başka bir yabancı stoperle harika bir geri hattı oluştururuz. Tabi Bekir son maçlarda oynadığı gibi oynarsa Egemen yedek kalır orası ayrı

Orta saha'ya da Lass maliyetli ise ben Gago'yu çok isterim. Tarzını beğendiğim bir isim.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

gago , topal , cris 3lüsü çok yumuşak olmazmı

Ş.L den men edilicek büyük ihtimal fenerbahçe bu isimler gelmeyebilir

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Egemen'i mümkünse kimse almasında ortada kalsın.Bi adam bu kadar mı menfaat peşiinde olur yahu? Takımlarını yarı yolda bırakıp gitmek konusunda üzerine tanınmaz oldu son amanlarda.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by GALATAS4R4Y View Post
    tamam o zaman.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by SaLviO View Post
    gago , topal , cris 3lüsü çok yumuşak olmazmı
    zannetmiyorum zaten kesici mehmet topal var.Yanına bir kesici daha koymak takımın akıcı oynamasını baltalamak demek olur. O yüzden idealdir bu üçlü. Düşünün bu takım selçuk-cristian-alex ile maça çıktı kanatları saymıyorsak. o 3'lü bile oynayabildiyse yazdığınız yumuşak kalmayacaktır.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

kornu istifa etmiş,lütfü ve ilhan da yok men edilmemiz biraz zor gibi

Nesil
    2007
    Yer
    CORLU

Şu Capoue yu alsak yeter orta sahaya

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by sananes View Post
    tamam o zaman.

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Egemen'i mümkünse kimse almasında ortada kalsın.Bi adam bu kadar mı menfaat peşiinde olur yahu? Takımlarını yarı yolda bırakıp gitmek konusunda üzerine tanınmaz oldu son zamanlarda.
    Söylentiler doğruysa adama da hak vermek gerek. Sonuçta bu bir iş ve kimse bedavaya çalışmaz.

Quote Originally Posted by SaLviO View Post
    kornu istifa etmiş,lütfü ve ilhan da yok men edilmemiz biraz zor gibi
    İlhan Helvacı ve Lütfü Arıboğan TFF'de değiller ama Uefa kurullarındalar, Eğer bir tehlike arz edeceklerse şimdiki konumları daha tehlikeli.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Dalga geçilicek bişey yok bence sananes kardeş ben sadece yüksek olasılıkla olabilicekleri söyledim.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Şikeden ceza alındığına göre Transfeler UEFA'nın demeçlerine , kararlarına göre olacaktır.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

uefa kararını verdi diye biliyorum ben ama yanlışmı biliyorum

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post

Söylentiler doğruysa adama da hak vermek gerek. Sonuçta bu bir iş ve kimse bedavaya çalışmaz.
    Bizim söleşmeli oyuncumuken bir sıkıntısı yoktu gitti.Gittiği yerde de bizde aldığının 5 katını almadı aynısını aldı ama şimdi oradan da gidiyor.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Eğer Egemen gelirse sol beke yabancı bir oyuncu alabilir veya kiralayabilir Fenerbahçe.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Dalga geçilicek bişey yok bence sananes kardeş ben sadece yüksek olasılıkla olabilicekleri söyledim.
    O zaman bilgisizsin ve yine hatalısın.Ne alakası var ? Futbol kararları yargıdan bagımsızdır 100 kere mi diyicez daha.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

sol beke neden yabancı alalım aygün ne gerek var

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    sol beke neden yabancı alalım aygün ne gerek var
    Ziegler tekrar gündemde falandı (: Orta sahaya zaten alınır bir yabancı başka bi yere de gerek yok zaten (:

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Egemen sözleşmesini uzattığı için artık satacak olan Beşiktaş Egemen gitmek istese dahi buna karar verecek Beşiktaş.Bu yüzden gideceği takım konusunda Beşiktaş'ın büyük ölçüde kararı etkin olacak.Borçlarınız felan demeyin Egemen gibi bir oyuncunun yanında hikaye kalır.Egemen şuanki oyunuyla gerek yurt içi bütün takımlarda gerek yurt dışı çoğu takımda rahatlıkla forma giymeye müsait bir yeteneği , kondisyonu ve harika bir fiziği var.Bu yüzden Fenerbahçeye gelemez diye düşünüyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Kim gelirse gelsin, statın ortasına stand kuralım, AZİZ BAŞKAN boynunda atkıyla gelsin, futbolcuya "bir gün herkes fenerbahçeli olacak" şapkası taksın, biz tezahüratlara devam edelim, en büyük isteğim bu şuanda.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Eğer alacakları varsa Egemen'in ve ayrılmak isterse bir şekilde ayrılır. İsterse 80 yıllık sözleşmesi olsun beşiktaş ile.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by pele96 View Post
    Egemen sözleşmesini uzattığı için artık satacak olan Beşiktaş Egemen gitmek istese dahi buna karar verecek Beşiktaş.Bu yüzden gideceği takım konusunda Beşiktaş'ın büyük ölçüde kararı etkin olacak.Borçlarınız felan demeyin Egemen gibi bir oyuncunun yanında hikaye kalır.Egemen şuanki oyunuyla gerek yurt içi bütün takımlarda gerek yurt dışı çoğu takımda rahatlıkla forma giymeye müsait bir yeteneği , kondisyonu ve harika bir fiziği var.Bu yüzden Fenerbahçeye gelemez diye düşünüyorum.
    Egemen sözleşmesini uzatmadı.Mevcut sözleşmesi ile devam kararı alınmıştı.Fakat şimdi ayrılmak istediğini söylemiş.Muhtemelen Fenerbahçe bizden kazandığının fazlasını teklif etti.Eğer denildiği kadar alacağı varsa,tek taraflı sözleşmesini feshedip gidebilir.Mevcut yönetim ve şartlarımız altında,Egemen'in de düşünce yapısını göz önünde bulundurduğumuzda uzak bir ihtimal değil.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Başkan hediyeyi bekletme, yarın ki sezon açılışıyla bombayı patlat.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Başkan hediyeyi bekletme, yarın ki sezon açılışıyla bombayı patlat.
    Başkan'ı tvde görebileceğimizi sanmıyorum, tahliye yasaklarla beraber gelir büyük ihtimalle konuşma yasağıda olabilir. Ama gelin görün başkan çok çökmüştü, belli süre ortalıkta olmayacaktır.

Mesaj Yetkileri