1 ile 30 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by SaLviO View Post
    kanaltürkü açında ermanın yüzü şeklini görün bi

korkunun ecele faydası yok erman bey
    fenerbahçe aklandıda haberimizmi yok ? şikeniz mahkeme tarafından tescillendi

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Quote Originally Posted by Facx View Post
    mahkeme tarafından onaylandı evet haklısın ama yargıtay kararı var daha sakin ol yani tamam

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Güzel kardeşim yaşına istinaden olay çıkartmak istemiyorum , lakin Aziz Yıldırım dışarıda artık.Orada arkadaşın bahsettiği şey Erman Toroğlu'nun başkan içerdeyken atıp tutmaları sonrası dışarı çıkınca bu hale gelmesi.Tutturmuşsunuz bir tescillendi tescillendi.Yeter yahu. 2 kere 2 , 4 eder desek , 4 eder ama tescillendi diyeceksin sabahtan beri neredeyse
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by futureless View Post
    Güzel kardeşim yaşına istinaden olay çıkartmak istemiyorum , lakin Aziz Yıldırım dışarıda artık.Orada arkadaşın bahsettiği şey Erman Toroğlu'nun başkan içerdeyken atıp tutmaları sonrası dışarı çıkınca bu hale gelmesi.Tutturmuşsunuz bir tescillendi tescillendi.Yeter yahu. 2 kere 2 , 4 eder desek , 4 eder ama tescillendi diyeceksin sabahtan beri neredeyse
    napıcak evinden mi aldırcak ona kadar volkan hallederdi şaka bi yana siz yok aziz başkan içerde olması haksız karanlık bi kişi değil falan diyodunuz ama bunu demeniz bile aziz yıldırım hakkında asıl düşündüklerinizi orataya çıkarıyo

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

napıcak evinden mi aldırcak ona kadar volkan hallederdi şaka bi yana siz yok aziz başkan içerde olması haksız karanlık bi kişi değil falan diyodunuz ama bunu demeniz bile aziz yıldırım hakkında asıl düşündüklerinizi orataya çıkarıyo
    Valla benim öyle bi düşüncem yoktu , asıl düşünceler derken neyi kastediyorsun bilmiyorum da , başkanın tehlikeli bir adam olduğunu da gayet iyi biliriz yani gerçek düşünce bu , he işin diğer kısmı , yani ; benim ona olan sevgim Fenerbahçe sevdasındandır , takıma kattıklarındandır.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Mesaj Yetkileri