Metalist'te Blonca diye bir adam var onada bir bak iyi performans sergiliyordu
Originally Posted by Önder HOCA Jonathan iyidir dlf mi düşünüyorsun ? Advanced forward oynatacağım. Böylece ileri 3 lüyü daha etkili kullanmayı düşünüyorum. Kenarlardan pozisyona girdiği zaman Alexi de besleyecektir. Originally Posted by Önder HOCA Metalist'te Blonca diye bir adam var onada bir bak iyi performans sergiliyordu Sezon sonunda bakarım. Öneri için teşekkürler.
TariboWest
Originally Posted by Önder HOCA Metalist'te Blonca diye bir adam var onada bir bak iyi performans sergiliyordu Hocam Blanco olacak, dikkatsizliğine geldi herhalde Ümit abi bulamaz belki diye düzelteyim dedim yanlış anlaşılma olmaz umarım Bu arada transferler bayağı iyi, takımı seviye atlatmışsın direk tebrik ederim.
Originally Posted by Dooki Hocam Blanco olacak, dikkatsizliğine geldi herhalde Ümit abi bulamaz belki diye düzelteyim dedim yanlış anlaşılma olmaz umarım Bu arada transferler bayağı iyi, takımı seviye atlatmışsın direk tebrik ederim. Yokya benim aklımda öyle kalmış Blonca'mı Blanco'mu derken açıp bakmaya üşenmiştim
Forum Rules