Kataloga pek fazla eklenti yapilmamis demekki, gecen sene kullandigimiz victory formasini bu sene degisik renklerde kullaniyoruz.
Sahada daha guzel gorunecektir formalar, bordo olan cogu kisinin favorisi olmus.
Kataloga pek fazla eklenti yapilmamis demekki, gecen sene kullandigimiz victory formasini bu sene degisik renklerde kullaniyoruz.
Sahada daha guzel gorunecektir formalar, bordo olan cogu kisinin favorisi olmus.
Sonunda reklam yapmayi ogreniyoruz
Logo niye siyah. Olmamış beğenmedim![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Yavas yavasbundan 3-4 yil oncesini hatirlamak dahi istemiyorum, aklima ts club formalarida geliyor
![]()
Bana göre müthiş olmasada, güzel olmuş formalar. Kaleci formalarımızı ayrı bi beğendim.![]()
cizgili forma güzel onun haricindeki tasarimlar basit özellikle bordo mavi forma ayni aston villanin tarzinda yapilmis...
http://www.trtspor.com.tr/Haber.aspx?id=26137Liste açıklandı; Burak Yılmaz yok!
Trabzonspor'da futbolcuların yeni sezonda taşıyacağı forma numaralı belli oldu. Listede Burak Yılmaz'ın adı yer almadı.
Trabzonsporlu futbolcuların yeni sezonda giyecekleri formaların numaraları belli oldu.
Bordo-Mavili takımın 2012-2013 sezonunda kullanacakları forma numaraları belli olurken, transferi netleşmeyen Burak Yılmaz'ın forma numarası, kulüp tarafından açıklanan listede yer almadı.
Trabzonsporlu futbolcuların yeni sezon forma numaraları şöyle:
''Onur Kıvrak: 1, Marek Cech: 5, Souleman Bamba: 6, Robert Vittek: 7, Barış Özbek: 8, Emre Güral: 9, Adrian Mierzejewski: 10, Yasin Öztekin: 11, Paulo Henrque: 12, Soner Aydoğdu: 14, Didier Zokora: 15, Aykut Akgün: 18, Gustavo Colman: 20, Halil Altıntop: 21, Mustafa Yumlu: 22, Giray Kaçar: 23, Alanzinho: 25, Marek Sapara: 27, Ondrej Celustka: 28, Tolga Zengin: 29, Serkan Balcı: 30, Ferhat Öztorun: 63, Volkan Şen: 80, Zeki Ayvaz: 89, Zeki Yavru: 91, Olcan Adın: 92.''
Oyle boyle bi dahaki sezon bizimle olmiyacak![]()
Beyazı çok seviyorum, çünkü biz temiziz”
Şenol Güneş forma tanıtımında kısa bir konuşma yaptı.
Güneş, yönetim, teknik heyet, futbolcular ve taraftarların hep birlikte olduğunu, bu birlikteliğin başarıyı yakalayacağını söyledi. Güneş, “Bütün renkler çok güzel. En çok bordo-maviyi seviyorum. Ama bu yıl özellikle beyazı çok seviyorum, çünkü biz temiziz” dedi.
http://www.trabzonspor.org.tr/defaul...etay&IND=10897
bari bu seneye gerilimsiz başlayalım diye düşünüyodum ama ne sadri şenerin ne şenol hocanın gerilimi sonlandırmaya niyeti yok
sen iki yılda yaptığın 10 açın 8 ini kaybet rakibine ondan sonra gel burda hikaye oku
insanın içine kurt düşüyo ezeli rakiplerimizin maçlarını da satıl almış olamayız değil mi emeğe saygı
Herkesin aksine formaları beğendim ben![]()
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Takımımızın rakipleri belli oldu
Program şöyle;
11 Temmuz Çarşamba- KFC Uerdingen (Krefeld, Almanya)
13 Temmuz Cuma - Willem II (Krefeld, Almanya)
18 Temmuz Çarşamba- FC Zwolle (Sittard, Hollanda)
21 Temmuz Cumartesi - Standard Liège (Saint, Hollanda)
Geleneksel Liege macimizi yine ayarlamislar![]()
Kolay maçlar olmuş ama sona Liege'yi koymak iyi olmuş...
Galiba 2 degisik yerde kamp yapilacak bu ilk kamp yerinde olsa gerek.
Burak icin noter tespiti yaptirilmis, antremanda olmadigindan dolayi.
Epey zaman verdiler kendisine halen transfer isini halletmedi.
Yeni sezona hazır girmek istiyorsa biran önce kararını verse iyi olur.
Rüyamda Trabzon içerde İnter'le maç yapıyordu.Son dakika da Bir stoper 2-2 yapan golü attı.Hatta ortayı açan Colman.Hakem hemen maçı bitirdi.Bütün Trabzon lu oyuncular sevinçten ağlıyodu.Bir tarafım açık kalmış herhalde.
Bu sene kalktı diye biliyom ben o işin artık avrupa liglerindeki gibi başlayıp bitecek Rusya ligi
1.30'dan sonrasini izleyinMustafanin yaptigi calim cok guzel olmus
http://www.facebook.com/photo.php?v=158522784284023
Trabzonun sampiyonlar ligi kazançi. 22.458.000
![]()
Çok iyi para €uro hemde![]()
Ne oldu ki bu paralara acaba.
Yattara'nın saçmalıkları
Kulübümüzün eski futbolcularından İbrahima Yattara medya aracılığıyla yaptığı açıklamalarda Başkanımız Sadri Şener, Asbaşkanımız Nevzat Şakar ve Teknik Direktörümüz Şenol Güneş’e bir çoğu gerçek dışı beyanlara dayalı haddini aşan sözde eleştirilerde bulunmuş, gerçek kimliğini de bu şekilde kamuoyuna bir kez göstermiştir.
Trabzonspor’u tanıyanlar çok iyi bilmektedir ki Yattara Belçika’dan transfer olduktan sonra gerek maddi gerekse de manevi anlamda büyük bir değer kazanmış ve bu, tamamen kulübümüzün kendisine sunmuş olduğu olanaklarla olmuştur.
Geçmişini bu şekilde unutup, her zaman kazandığı kapıya fütursuzca laf söyleyebilen bu zihniyetin neden Trabzonspor’dan uzaklaştığı da herhalde bugün çok daha iyi anlaşılmaktadır.
Yattara etrafa saldıracağına özellikle son dönemde kazandığı rakamları ne kadar hak edip etmediğini kendisine sormalıdır.
Türkiye’yi dünya üçüncüsü yapan ve gerek sporculuk gerekse de teknik adamlık kariyeri boyunca sayısız kupa kazanan Teknik Direktörümüz Şenol Güneş’e futbol anlamında söz söyleme cesareti göstermesi de Yattara’nın nasıl bir ruh hali içerisinde olduğunu göstermektedir.
Son olarak ayrıldığı kulüple ve ülkeyle ilgili de benzer değerlendirmelerde bulunması Yattara’nın özeleştiri kavramına lügatinde yer vermediğinin en çarpıcı ispatıdır. Çok açık görülmektedir ki; kendi deyimiyle bu ülkede de mevkisinde üçüncü oyuncu konumuna düşen Yattara’nın artık başkalarına suç bulacağına biraz da kendisini sorgulamasının zamanı gelmiş hatta geçmektedir.
Dileriz ki Yattara, aynı tutarsız yaklaşımını yeni sözleşme imzaladığı kulübüne karşı göstermez ve ağzından çok futboluyla konuşma yolunu tercih eder.
Yattaraya resmi siteden iyi giydirmislerHak etti, ilk geldiginde 300 bin dolarlara oynayan futbolcuydu ki ozaman okadar paradan fazlasinida hakediyordu, ne zaman seneligi 2 milyona cikti ozaman senede 5 mac oynamaya basladi.
Standart maçına baktım birazda Sapara baya iyi oynuyor.Orta sahamızda bol alternatif oluyor onunda takımda kalmasıyla.Ama Colman,Zokora,Sapara,Adrian,Alanzinho derken baya yabancı oldu bunlara ek Somer,Barış Özbek var.Bu kadar adam fazla oraya.
Gitsin ya zaten sözleşme yenilenmesine karşıydım hala karşıyım ona.
Maçın 2. yarsına girerken aldı onu oyuna sonra sonlara doğru çıkarıp Olcan'ı aldı oyuna.
Bamba nasildi![]()