Sayfa 12 / 43 İlkİlk ... 2101112131422 ... SonSon
331 ile 360 arası toplam 1288 sonuç

Konu: Trabzonspor Sohbet Alanı

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Kataloga pek fazla eklenti yapilmamis demekki, gecen sene kullandigimiz victory formasini bu sene degisik renklerde kullaniyoruz.

Sahada daha guzel gorunecektir formalar, bordo olan cogu kisinin favorisi olmus.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Sonunda reklam yapmayi ogreniyoruz

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Logo niye siyah. Olmamış beğenmedim
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Yavas yavas bundan 3-4 yil oncesini hatirlamak dahi istemiyorum, aklima ts club formalarida geliyor

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Bana göre müthiş olmasada, güzel olmuş formalar. Kaleci formalarımızı ayrı bi beğendim.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

cizgili forma güzel onun haricindeki tasarimlar basit özellikle bordo mavi forma ayni aston villanin tarzinda yapilmis...

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Liste açıklandı; Burak Yılmaz yok!

Trabzonspor'da futbolcuların yeni sezonda taşıyacağı forma numaralı belli oldu. Listede Burak Yılmaz'ın adı yer almadı.

Trabzonsporlu futbolcuların yeni sezonda giyecekleri formaların numaraları belli oldu.

Bordo-Mavili takımın 2012-2013 sezonunda kullanacakları forma numaraları belli olurken, transferi netleşmeyen Burak Yılmaz'ın forma numarası, kulüp tarafından açıklanan listede yer almadı.

Trabzonsporlu futbolcuların yeni sezon forma numaraları şöyle:

''Onur Kıvrak: 1, Marek Cech: 5, Souleman Bamba: 6, Robert Vittek: 7, Barış Özbek: 8, Emre Güral: 9, Adrian Mierzejewski: 10, Yasin Öztekin: 11, Paulo Henrque: 12, Soner Aydoğdu: 14, Didier Zokora: 15, Aykut Akgün: 18, Gustavo Colman: 20, Halil Altıntop: 21, Mustafa Yumlu: 22, Giray Kaçar: 23, Alanzinho: 25, Marek Sapara: 27, Ondrej Celustka: 28, Tolga Zengin: 29, Serkan Balcı: 30, Ferhat Öztorun: 63, Volkan Şen: 80, Zeki Ayvaz: 89, Zeki Yavru: 91, Olcan Adın: 92.''
    http://www.trtspor.com.tr/Haber.aspx?id=26137

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Oyle boyle bi dahaki sezon bizimle olmiyacak

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Beyazı çok seviyorum, çünkü biz temiziz”

Şenol Güneş forma tanıtımında kısa bir konuşma yaptı.

Güneş, yönetim, teknik heyet, futbolcular ve taraftarların hep birlikte olduğunu, bu birlikteliğin başarıyı yakalayacağını söyledi. Güneş, “Bütün renkler çok güzel. En çok bordo-maviyi seviyorum. Ama bu yıl özellikle beyazı çok seviyorum, çünkü biz temiziz” dedi.

http://www.trabzonspor.org.tr/defaul...etay&IND=10897

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

bari bu seneye gerilimsiz başlayalım diye düşünüyodum ama ne sadri şenerin ne şenol hocanın gerilimi sonlandırmaya niyeti yok
    sen iki yılda yaptığın 10 açın 8 ini kaybet rakibine ondan sonra gel burda hikaye oku
    insanın içine kurt düşüyo ezeli rakiplerimizin maçlarını da satıl almış olamayız değil mi emeğe saygı

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    bari bu seneye gerilimsiz başlayalım diye düşünüyodum ama ne sadri şenerin ne şenol hocanın gerilimi sonlandırmaya niyeti yok
    sen iki yılda yaptığın 10 açın 8 ini kaybet rakibine ondan sonra gel burda hikaye oku
    insanın içine kurt düşüyo ezeli rakiplerimizin maçlarını da satıl almış olamayız değil mi emeğe saygı
    Nedense hep Sadri Sener ve Senol Gunesi goruyorsunuz

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Herkesin aksine formaları beğendim ben
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Takımımızın rakipleri belli oldu
    Program şöyle;
    11 Temmuz Çarşamba- KFC Uerdingen (Krefeld, Almanya)

13 Temmuz Cuma - Willem II (Krefeld, Almanya)

18 Temmuz Çarşamba- FC Zwolle (Sittard, Hollanda)

21 Temmuz Cumartesi - Standard Liège (Saint, Hollanda)

Geleneksel Liege macimizi yine ayarlamislar

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Kolay maçlar olmuş ama sona Liege'yi koymak iyi olmuş...

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Galiba 2 degisik yerde kamp yapilacak bu ilk kamp yerinde olsa gerek.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Burak icin noter tespiti yaptirilmis, antremanda olmadigindan dolayi.
    Epey zaman verdiler kendisine halen transfer isini halletmedi.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Yeni sezona hazır girmek istiyorsa biran önce kararını verse iyi olur.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Rüyamda Trabzon içerde İnter'le maç yapıyordu.Son dakika da Bir stoper 2-2 yapan golü attı.Hatta ortayı açan Colman.Hakem hemen maçı bitirdi.Bütün Trabzon lu oyuncular sevinçten ağlıyodu. Bir tarafım açık kalmış herhalde.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by Suicider View Post
    Yeni sezona hazır girmek istiyorsa biran önce kararını verse iyi olur.
    Moskovaya gittiğinde devam eden lige gireceğinden çok merak ediyorum ne yapacak orda

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Bu sene kalktı diye biliyom ben o işin artık avrupa liglerindeki gibi başlayıp bitecek Rusya ligi

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

1.30'dan sonrasini izleyin Mustafanin yaptigi calim cok guzel olmus

http://www.facebook.com/photo.php?v=158522784284023

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Trabzonun sampiyonlar ligi kazançi. 22.458.000

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Çok iyi para €uro hemde

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Ne oldu ki bu paralara acaba.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Yattara'nın saçmalıkları

Kulübümüzün eski futbolcularından İbrahima Yattara medya aracılığıyla yaptığı açıklamalarda Başkanımız Sadri Şener, Asbaşkanımız Nevzat Şakar ve Teknik Direktörümüz Şenol Güneş’e bir çoğu gerçek dışı beyanlara dayalı haddini aşan sözde eleştirilerde bulunmuş, gerçek kimliğini de bu şekilde kamuoyuna bir kez göstermiştir.

Trabzonspor’u tanıyanlar çok iyi bilmektedir ki Yattara Belçika’dan transfer olduktan sonra gerek maddi gerekse de manevi anlamda büyük bir değer kazanmış ve bu, tamamen kulübümüzün kendisine sunmuş olduğu olanaklarla olmuştur.

Geçmişini bu şekilde unutup, her zaman kazandığı kapıya fütursuzca laf söyleyebilen bu zihniyetin neden Trabzonspor’dan uzaklaştığı da herhalde bugün çok daha iyi anlaşılmaktadır.

Yattara etrafa saldıracağına özellikle son dönemde kazandığı rakamları ne kadar hak edip etmediğini kendisine sormalıdır.

Türkiye’yi dünya üçüncüsü yapan ve gerek sporculuk gerekse de teknik adamlık kariyeri boyunca sayısız kupa kazanan Teknik Direktörümüz Şenol Güneş’e futbol anlamında söz söyleme cesareti göstermesi de Yattara’nın nasıl bir ruh hali içerisinde olduğunu göstermektedir.

Son olarak ayrıldığı kulüple ve ülkeyle ilgili de benzer değerlendirmelerde bulunması Yattara’nın özeleştiri kavramına lügatinde yer vermediğinin en çarpıcı ispatıdır. Çok açık görülmektedir ki; kendi deyimiyle bu ülkede de mevkisinde üçüncü oyuncu konumuna düşen Yattara’nın artık başkalarına suç bulacağına biraz da kendisini sorgulamasının zamanı gelmiş hatta geçmektedir.

Dileriz ki Yattara, aynı tutarsız yaklaşımını yeni sözleşme imzaladığı kulübüne karşı göstermez ve ağzından çok futboluyla konuşma yolunu tercih eder.

Yattaraya resmi siteden iyi giydirmisler Hak etti, ilk geldiginde 300 bin dolarlara oynayan futbolcuydu ki ozaman okadar paradan fazlasinida hakediyordu, ne zaman seneligi 2 milyona cikti ozaman senede 5 mac oynamaya basladi.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Standart maçına baktım birazda Sapara baya iyi oynuyor.Orta sahamızda bol alternatif oluyor onunda takımda kalmasıyla.Ama Colman,Zokora,Sapara,Adrian,Alanzinho derken baya yabancı oldu bunlara ek Somer,Barış Özbek var.Bu kadar adam fazla oraya.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Standart maçına baktım birazda Sapara baya iyi oynuyor.Orta sahamızda bol alternatif oluyor onunda takımda kalmasıyla.Ama Colman,Zokora,Sapara,Adrian,Alanzinho derken baya yabancı oldu bunlara ek Somer,Barış Özbek var.Bu kadar adam fazla oraya.
    Alanzinho'ya Katar'dan talip var deniliyor. 2-3 milyon euroya satarsak çok iyi olur.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Gitsin ya zaten sözleşme yenilenmesine karşıydım hala karşıyım ona.

Maçın 2. yarsına girerken aldı onu oyuna sonra sonlara doğru çıkarıp Olcan'ı aldı oyuna.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Bamba nasildi

Sayfa 12 / 43 İlkİlk ... 2101112131422 ... SonSon

Mesaj Yetkileri