Arda'lı Emre'li Atletico , Mesut'lu Nuri'li Real. Madrid derbisini artık Cüneyt Çakır yönetir.
Arda'lı Emre'li Atletico , Mesut'lu Nuri'li Real. Madrid derbisini artık Cüneyt Çakır yönetir.
Bilbao - Barcelona Super Kupa"mi ne oynanmisti Madridde hafta sonu e tabi bende bos durmadim Cibelles meydaninda barcalilar eglenirken videoya almistim![]()
[YOUTUBE="o6LhViVNuhI"]Bilbao - Barsaa[/YOUTUBE]
Seni böyle bilmezdim Arif direk kızların içine girmişsin![]()
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Ben bile bunlardan daha iyi sevinirim yaRuh yok bunlarda o kadar kupa aldılar ki sevinecek bir şeyleri kalmadı
![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Emre Su an Madrid"e geldi.
![]()
Atletico Madrid'in Facbook sayfasına girdim.Emre'ye küfür ediyorlar,Emre'ye küfür edileni görenlerde Emre'ye küfür edenlere küfür ediyorlar.Ne kadar trajikomik bir ülkeyiz yahu.Adamı sevmesen de yabancılar gördüğü bir yerde adama niye küfür ediyorsun.Türkçe'yi anlamazlar demeyin bu devirde Google çeviri var.Birde Google çeviriden İspanyolca küfür etmeye çalışanlar var.Neyse Emre'ye başarılar dileyeyim ve Emre'nin dedesinin Atleticolu olduğunu biliyormuydunuz ?![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
@mustafataha İspanya Süper Kupası 2013 yılından itibaren 7 sene boyunca Çin'de oynanacak. İspanya Futbol Fed. bunun karşılığında 51.2 milyon $ kazanacak
Paraları batsın.
Bu Çin iyi para dağıtıyor İtalya'da da oynanıyor 2-3 senedir...
Villarreal teknik direktörü Manolo Preciado vefat etmiş.
Edit: Adam zaten dün göreve gelmiş. Şansa bak yahu. Huzur içinde yatsın.
Last edited by anil luque : 07.Haziran.2012 at 11:54
Atletico Madrid'de 3. Türk!
Arda Turan'ın ardından Emre Belözoğlu'nu da kadrosuna katan Atletico Madrid, bir Türk futbolcuyu daha renklerine bağladı
19:30 | 18 Haziran 2012
İspanyol ekibi, Türkiye'de bile kimsenin adını bilmediği Gaziantepsporlu Cenk Güvenç ile sözleşme imzaladı. Resmi siteden yapılan açıklamada; 21 yaşındaki Cenk'in, Atletico Madrid'in B Takımı'nda forma giyeceği belirtildi. Cenk "Bu imza benim için büyük bir şans. Amacım A Takım'a yükselmek" diye konuştu.
1991 Almanya Seligenstadt doğumlu defans oyuncusu, 2009 yılında Offenbach Kickers'tan Gaziantepspor'a transfer edilmişti. İlk 2 sezonu A Takım'da geçiren Cenk Güvenç geçtiğimiz yıl A2 Ligi'nde ter döktü. Cenk, Almanya doğumlu olmasına karşın milli takım tercihini Türkiye'den yana kullanmıştı.
...
Burak'ı alıp napıcaklar ki Falcao'yu mu kesicek.![]()
Transfer yalan falan degil yani kesin olarak resmi sitede yayinlamistir hayirli olsun
soldaki yakisikli erkek cenk Guven stoper
![]()
Atletico Madrid , Cenk Güvenç'i aldı Antep'ten.
![]()
Real Betis'te forma giyen 23 yaşındaki savunma oyuncusu Miquel Roque hayatını kaybetti
Real Betis Kulübü, 2011 yılının Mart ayından bu yana yakalandığı kanser hastalığından kurtumak için tedavi gören oyuncusu Miquel Roque'nin yaşamını yitirdiğini duyurdu.
Genç futbolcunun ölümü başta İspanya olmak üzere futbol dünyasını yasa boğdu.
Barcelona'nın başarılı savunma oyuncusu Gerard Pique, hayatını kaybeden arkadaşı Miquel Roque için "Manchester United'da oynadığım dönemde Liverpool'da oynuyordu. Huzur içinde yat arkadaşım" açıklamasını yaptı.
Valencia'lı Jordi Alba Barcelona'da.
Barcelona'ya giden Jordi Alba icin 14M€ bonservis odenecek. Sözlesme 5 yillik.
Jordi Alba 14m Amrabat 15 m![]()
İspanya La Liga takımlarından Barcelona, Manchester City'nin B takımından Joan Angel Roman'ı kadrosuna kattı. Pep Guardiola'nın ardından teknik adamlık görevine getirilen Tito Vilanova, ilk transferini Juan Angel Roman ile gerçekleştirmiş oldu. Genç isim, Barcelona'nın B takımında görev alacak...
19 yaşındaki futbolcu ile 3 yıllık sözleşme imzalayan Katalan ekibi serbest kalma maddesini ise 12 milyon euro olarak belirledi.
Ofansif orta saha olarak görev yapan genç futbolcu 3 sezon önce 1 milyon 250 bin euro karşılığında Espanyol'dan Ada ekibinin yolunu tutmuştu. Roberto Mancini'nin A takımda düşünmediği Roman, yeniden İspanya'ya döndü.
Jordi aLba BarceLona nın aLtyapısından yetiştirip, bedavaya gönderip ve daha sonra miLyon EuroLar vererek aLdığı benim saydığım 3. adam.
Pique, Fabregas, ALba...
Enteresan.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Real Madrid İbrahimoviç ile ilgileniyormuş.Bence çok yararlı olur Real'e.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
İbrahimoviç Milan'ın çocuğudur onu bırakmayız bi yere![]()
![]()
![]()
ibrahimoviç bi yere ait olamıyo ki![]()
Yıllık 12 milyon e Milan'a ağır geldiği için satabilirmiş dün öyle okudum Goal.com'da.Bencede yaralı olur.