...
Pırpır bir yabancı stopere daha ihtiayımız var
Sadri Şener Egemen bize gelmek istiyor , hocamız da istiyor demişti , şaşırdım vallahi , sadri şener'in söylediklerinin çıkmamasına.
Milli takımı topluyoruz yavaş yavaş![]()
Fenerbahcenin her transferi ilk 11e yapiliyor, Salih haric. Muthis bir takim kuruyorlar
Formaya pek yakışmamış sankiHayırlı olur inşallah.
Last edited by enesemin53 : 04.Temmuz.2012 at 20:06 Reason: Yanlış kelime
egemen iyi fakat gerçekten yanına çok daha iyi bir stoper almamız lazım bekirin sağı solu belli değil yaptığı hataları çekmeyelim keşke demeyelim bir stoper daha şart orta alana da bi transfer lazım yaratıcı olarak forvetede yapılabilir yani gerekli değil ama forvete alırsak bi adamda iyi olur
Elemanın biri Antu forumlarına yazmış okuyunca koptum : )
Egemen´i ne zaman sevmiştim?
Beşiktaş macında bize gol attıktan sonra‚ hatasını anlayıp bir gol de Beşiktaş´a atınca..
...
en azından kornerlerde son yıllarda kaybettiğimiz hava üstünlüğünü tekrar ele geçirebiliriz egemenle geçen sene bu konuda baya başarılıydı egemen
Egemen'i Bursaspor'dayken almamız lazımdı. Neyse geç oldu ama hayırlı olsun.
Twitter'da A.Y. ın hediyesinin Neymar olacağı söyleniyor![]()
TariboWest
carlos fierro gibi genç bir santrafor getirseler keşke
Egemen'de bi tek bize gelmedi ha kesin 1-2 seneye bizde![]()
![]()
Şöyle de birşey var , Egemen 5. büyük olan Bursaspor'da da oynadı . Yani şimdiden 4 büyük takımın formasını giymiş olduGalatasaray'a giderse Sergen'i geride bırakacak
![]()
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Hamit ve Tuncay(Sercan) ikilisinden birinden sonra yerli transferi bitiriyoruz
Forma açmış valla fotolarda çok gülmemiş ama FB TV de ağzı kulaklarına varıyorduÇok iyi oldu EgemAn
Defansımız asıl olarak Bilica'nın gidişiyle düzeldi yoksa transferler önemli değil![]()
Bence bunların arasında sadece Bjk'yi para için bıraktı oda parasını alamadığından
Adam bu işi para için yapmıyor mu? Heralde parasının peşinde olacaktır.
Yok kendi agzindan dedigi bir laf var, ben kariyerimin en guzel gunlerini Trabzonsporda yasadimpeki neden birakti, Coskunun dedigi gibi para icin. Besiktastan alacagi mac basi ile Trabzonsporda kazandiginin fazlasini kazanacaktiki Allah nasip etmedi onu buna
Partneri olarak kim alinacak onuda merak ediyorum
Sahada terinin son damlasına kadar mücadele etmiyor mu bu adam, o zaman aldığı paraya da kimsenin bir şey deme hakkı yok. Evet parayı seviyor olabilir ama işini de seviyor.
Mükemmelsin Aykut hoca, geçen sene transfer listen davada delil diye çıkmıştı, orada bile görmüştük vizyonunu, istediğin isimleri. Bu sezon çok kaliteli oyuncular geliyor ama hala geçen seneki seviyede değil bence kadro.
Başkandan hediyeyi bekliyoruz, başka bize Hamit'i al, Nuri'yi kirala, olmuyorsa Kaka da olur.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Sizden sonra gittiği takım Trabzon sizden büyük bir camia Trabzon'dan gittiği takım Bjk oda Ts'den büyük Bjk geçen sene ki parasını vermemiş bu adama üstelk Sivok la 1.4 milyon civarında sözleşme imzalamıştı yanlış bilmiyorsam ve buadam bence Sivoktan daha fazlasını hakediyor bide üstüne Bjk yönetimi sözleşmesinde indirim istiyor, Trabzon'dan bedava giden Selçuk ve Ceyhun da var bunlarda para meraklısı diyelim o zaman bunlar benim dışarıdan gördüğüm
İyi de, sen adamın sözleşmesini daha dün takıma gelmiş, 25 yaşını geçmiş bir oyuncu ile aynı seviyeye çekmek istersen bunu kabul etmez.
Ki parası zaten verilmemiş, ve indirim isteniyor. İndirim denmese ve parası verilse belki de kalacaktı Beşiktaş'ta ve daha az kazanmaya devam edecekti.
Adamın ekmek parası derken, milyonlardan bahsettiğimizi biliyorum, komik oluyor ama adam parasını alıp, karşılığını da veriyorsa, isterse her sene farklı takıma gitsin, demek ki her sene daha iyi ki taliplisi artıp ona ödenen ücret de artıyor.
"YÜCE ATATÜRK"
mesela babanız esnaf bir mal satıyor , etrafındaki aynı malı satan diğer esnaflardan daha iyi satmasına rağmen , daha düşük ücret alıyor ve ücretini aynı veya daha yüksek seviyeye çekmek istiyor sattığı malın,bunu yaptığında ise mahalleli ondan almayı kesmeye başlıyor.
babanız tezgahını başka bir yere kurup , malını burda , hakettiği fiyata satmaya başlar ve ürünlerini de daha iyileştirmeye başlarsa , babanızın yaptığını göz ardı eder miydiniz ? oradaki mahalleliyi o malın iyisi ve ucuzundan mahrum ettiği için kızar mıydınız ?