-
05.Temmuz.2012, 03:00
Galatasaray ile 2. sezonun devre arasındayım.
Tolga Ciğerci, Emre Can, Kaboul, Branescu, Erick torres, Yiğit incedemir, V.Weiss, Thiago Neves, Kara, Deniz Naki ve Hargreaves'i bonservisleriyle, Ömer Toprak, Lorenzo Crisetig, Kana-Bıyık, Tomas Necid'i ise kira yoluyla takıma aldım. Az önce Kaboul'u Kana-biyik i kiralamam ile birlikte at. madrid'e 13,75'e sattım. 50 M'nun üzerinde transfer bütçem var. Orjinal kadrodaki tüm yabancıları sattım. Selçuk İnan gibi para edecek yerli futbolcuların hepsini gönderdim.
Hedefim 5 sene içerisinde çok iyi yerlere gelmek. Şampiyonlar Ligi'nde Benfica, Arsenal ve Anderlecht'in olduğu gruptan ikinci çıkıp Porto ile eşleştim. Porto'nun Hulk'u Arsenal'e satmasına şükrediyorum şu an.
Grup maçlarında hallaç pamuğu etti defansı.
Özet olarak finans durumu çok iyi takımın. Fakat kadro şu an için yetersiz ve çok genç. Yine de performans olarak çok iyi durumdayız.
Thiago Neves sakatlandı bir de. Porto maçlarında oynayamayacak.
Hargreaves ise takımın abisi oldu. Tutoring yaptırıyorum kendisine. Onun için aldım desem yeridir. Gerçi iyi performans gösteriyor ve 1 senedir sadece 1 kez kısa dönemli sakatlık yaşadı.
Onur Kıvrak ile ilgileniyorum ama Ts çok istiyor. 4. sezona kadar büyük paralar harcamak istemiyorum. 5. sezonda ise fırtına gibi eserim herhalde. Fm'in kaderi bu.
Mesaj Yetkileri