Quote Originally Posted by nannar View Post
Sırf "mahkeme sonuçlandıktan sonra Aziz Yıldırım'ın suçlu olduğu kanıtlanıp,şike ve teşvikten dolayı ceza alırsa kulüp ve camia olarak gereken cezayı biz veririz.Gerekirse onu tükürükle boğarız" diye haykıran Fenerbahçe'li arkadaşlar acaba neler yazmış diye bakmak içi geldim.Gerçekten de hemen hemen hepsi dediğini yapıyor şu anda Yargıtaydan sonra AİHM'e orda da sonuç değişmezse Gezegenler arası hukuk kuruluna kadar gider bu iş Biz anlayacağımızı anladık,göreceğimizi gördük... Siz o yönden bakmaya devam edin arkadaşlar... Elbet sizin tarafa da güneş doğar da gözleriniz zifiri karanlıktan çıkıp gerçekleri görecektir bir gün... Artık bu gelişmelerden sonra Fenerbahçe S.K. diye bir kurum kalmamıştır.Süper ligde mücadele eden sarı lacivertli ekibin adının Aziz Yıldırım S.K. olarak değiştirilmesinden yanayım...

Herkese iyi günler yarenler...
mahkeme sonuçlandıktan sonra Aziz Yıldırım'ın suçlu olduğu kanıtlanıp,şike ve teşvikten dolayı ceza alırsa kulüp ve camia olarak gereken cezayı biz veririz.Gerekirse onu tükürükle boğarız"

Ben de sırf bunu nerenden uydurduğunu görmek için geldim. Aziz Yıldırım'a gösterilen sevginin seni bu kadar rahatsız etmesine sevinmedim de değil.