Gs bizim takımın yarısını aldığı gibi idman ürünlerinde de bordo kullanıyor.Yakında takımın adını falan değişecekler diye korkuyorum![]()
Gs bizim takımın yarısını aldığı gibi idman ürünlerinde de bordo kullanıyor.Yakında takımın adını falan değişecekler diye korkuyorum![]()
yarin gidicegimiz avusturya kampi iptal edildi nedeni : Almanya'dan sonra Avusturya federasyonu da kendü ülkelerinde Türk takımlarının hazırlık maçı yapmasını yasaklamış.
Yiğit Gökoğlan'ın ayağı kırılmış.
Voleybol oynarken ayağını kırmış Yiğit.Nasıl becermiş çok merak ediyorum.Bu sene doğru düzgün top oynayamaz.
Böyle mentalsiz adamlar neden alınır büyük takımlara anlaşılmaz . Yiğit mental'den ziyade yetenek olarak da büyük takım oyuncusu değil bence Karabük'e giden Ahmet İlhan çok daha iyisiydi Manisaspor'da Yiğit'in hem mental hem oyun olarak .
Büyültülecek bir şeyi yok Yiğit'in.Serçe parmağı çatlamış.Kampın ilk haftasında hafif antrenmanla geçirecekmiş.
Antreman formasında ki kırmızı gs'nin kırmızısından çok daha koyu gibi tam bilgim yok ama armaya bakarak falan anlaşılabilir ya da yıllardır yanlış ton'da kırmızı kullanılıyor.
kulübün kurucusu ali sami yen'in sözleriyle...
"birçok yerleri dolaştıktan sonra, nihayet bahçekapı'daki şişman yanko'nun dükkanına gidilerek orada zarif iki yünlü kumaşa tesadüf ettik. biri, vişneye çalan koyuca tatlı bir kırmızı, öteki de, içinde turuncudan iz taşıyan tok bir sarı. tezgahtar, mahirane bir el hareketi ile kumaşların dalgalarını birleştirdi. bir saka kuşunun başı ile kanadının yarattığı renk güzelliğine benzer bir parlaklık hasıl oldu. ateşin içindeki renk oyunlarını görür gibi olmuştuk. sarı-kırmızı alevinin takımımız üstünde parıldamasını tasavvur ediyor ve bizi derhal galibiyetten galibiyete götüreceğini tahayyül ediyorduk. nitekim de öyle oldu."
antrenmn formasına neden bakıyosunuz fbnin önceki sene forası da açık mavi değil miydi bu tip değişiklikler iyidir takmamak lazım
![]()
Vay arkadaş adamın sakatlığını mental eksikliğe nasıl bağladınız yav. Voleybol oynarken ters basmıştır, bişey olmuştur çatlamıştır. Mental yeterlilikle ne alakası var bu işin. Ayrıca ben Yiğit'in mental olarak o kadar da kötü olduğunu düşünmüyorum. Şahsi kanaatım İstanbul'a alışamadı ayrıca fiziksel olarakta takımın seviyesine gelemedi diye oynamadı. Gelecek sezon iyi bir alternatif olur hatta 11 bile oynayabilir kendini gösterirse.
Screw you guys, I'm goin' home
Yahu o renk bordo işte herkes görüyor dimi bunu sadece ben görmüyorum?Bi espiri yaptım tabiki takımlar değişik renkler kullanır.GS bugünlerde bizim takıma baya bi sardı diye yazmıştım.
Abi değil işte bordo. Mesela senin imzandaki Trabzonspor yazısındaki bordo ama fotoğrafa baktığında daha açık bir tonu olduğu farkediliyor.
bunla bunu ayırt edemeyen göz doktoruna görünsün bence
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
ordaki renk zaten bahsettiğim kırmızı renk sadece ışıktan dolayı bazı fotoğraflarda bordo gibi gelmiş
Avusturya Kampı Başlıyor
Galatasaray Profesyonel Futbol Takımı, 2012-2013 sezonu öncesi hazırlık kampı için Avusturya'ya gidiyor.
Türk Hava Yolları özel seferiyle saat 14:30'da Münih'e hareket edecek olan takımımız, daha sonra kara yoluyla Avusturya'nın Bad Haring bölgesine geçerek kamp yapacağı otele yerleşecek.
Bugün hareket edecek olan Galatasaray kafilesinde futbolcularımızdan Ufuk Ceylan, Eray İşcan, Çağlar Birinci, Gökhan Zan, Ceyhun Gülselam, Aydın Yılmaz, Albert Riera, Tomas Ujfalusi, Hakan Balta, Yekta Kurtuluş, Mertan Caner Öztürk, İsmail Berk Ünsal, Emre Çolak, Sabri Sarıoğlu, Necati Ateş, Sercan Yıldırım, Umut Bulut, Emmanuel Culio ve Semih Kaya yer alırken; izinli oyuncularımızdan Emmanuel Eboue, Dany Nounkeu, Engin Baytar ve Selçuk İnan 10 Temmuz'da, Fernando Muslera ve Johan Elmander 11 Temmuz'da, Milan Baros ise 17 Temmuz'da kampa katılacak.
Sağ ayak küçük parmağında çatlak bulunan Yiğit Gökoğlan, ilk etap kamp kadrosunda yer alamayacak. Oyuncumuz, yeni sezon hazırlıklarına kendisi için hazırlanan özel program dahilinde Florya Metin Oktay Tesisleri’nde devam edecek.
Kamp kadrosunda bulunmayan Mehmet Batdal, Serkan Kurtuluş, Kazım Kazım ve Juan Pablo Pino'yla ise Futbol Teknik, İdari ve Sportif Direktörümüz Fatih Terim özel bir toplantı yaparak, konuyla ilgili bilgi ve düşüncelerini kendileri ile direkt paylaştı.
Okan Derici'yi niye kampa götürmedi ki hoca ?
mustafa cok da haksiz degil, arada cok az ton farki var. ama celallenicek bir durum yok, cok ufak isik oyunlariyla renklerin nasil degistigini hepimiz biliyoruz. benzetmis olabilir yani. mesela asagidaki resme ekraninizi hafif yatirarak bakin, renkler ayni
nerden geldi konu buraya, ne alaka
transferlere devam
bekliyoruz baskan...
edit:burasi sohbet alaniymis, transfer sayfasi sandiydimdevam o zaman renklere
Last edited by TeNaciOUS MidFieLdeR : 06.Temmuz.2012 at 14:15
En sonunda olay GS'yi Trabzonlular kurdu muhabbetine gelecek. Cok gereksiz bi tartisma.
Lazio'yu lazlar kurduğuna göre çok olanaksiz değil.![]()
Trabzonspor'u Galatasaraylılar kurmuştur. Konu bambaşka boyut kazansın.![]()
bence olsa olsa GS TSyi kurmustur, orda oyuncu yetistirip A takimina aliyor sonrasinda
Burak da GS ye gelicek en sonunda, oyle bir hava var gunlerdir. :] 4buyuklerde de oynayan kacinci futbolcu olucak acaba burak.
Bu oyuncu alma muhabbeti de abartılıyor.
Selçuk, Engin (kendileri sattı), Ceyhun, Umut (Direk olarak Trabzonspor'dan gelmedi)
Ferhat Öztorun, Barış Özbek, Song ?
Ujfa aşmış beyler
http://www.facebook.com/photo.php?fb...type=1&theater
Şortsuz Kaptan![]()