Hırvat Forvet, Ceyhan'da

Taner Yılmaz | 6 Temmuz 2012 Cuma | 0 comments

TKBL güçlü takımlarından Ceyhan Belediyesi, Hırvat Milli Forvet Jelena İvezic ile anlaştı. 28 yaşındaki Milli Forvet geçtimiz sezonu Hırvatistan'ın Gospic takımında geçirdi.

Jelena İvezic, geçtiğimiz sezon Gospic takımıyla Euroleague'de 13 maçta 28 dakika ortalama ile 11.8 sayı, 4.5 ribaund ve 1.2 asist istatistikleriyle mücadele etti.

Jelena Ivezic, geçtiğimiz hafta Ankara’da düzenlenen Olimpiyat elemelerinde 3 maçta 30.7 dakika da 13 sayı 3.7 ribaund ve 2.7 asist ortalamalarıyla oynamış ve takımının Londra Olimpiyatlarına katılmasında büyük rol oynamıştı.

Ceyhan Belediyesi Genel Menajeri Fatih Yücel, “Antrenörümüz Atilla Keskin’in vermiş olduğu rapor doğrultusunda uzun forvet pozisyonunda oynayan Jelena Ivezic’i kadromuza dâhil ettik. Takımımıza hayırlı olsun”



Christi Thomas, Botaş'ta

Taner Yılmaz | 5 Temmuz 2012 Perşembe | 0 comments
Eurocup'ta başarı hedefleyen Botaş, geçtiğimiz sezonu Mersin'de geçiren Amerikan Forvet Christi Thomas ile anlaştı.

Geçtiğimiz sezon çok başarılı bir sezon geçiren Mersin BŞB'nin başarısında pay sahibi olan Christi Thomas, TKBL'de 26 dakika, 10.6 sayı, 7 ribaunt ve 1.3 asist ortalamalarıyla mücadele etti. Christi Thomas daha önce WNBA'de de oynamıştı.

Ayrıca Botaş, geçtiğimiz sezon başarılı bir performans gösteren Courtney Paris ile yeniden anlaştı.



Kaynak: Basketfaul