Takımlar çok zor kuralar çekti.Beşiktaş'ın grubu en zor olanı.
Efes'in kuracağı kadro düşünülürse o grupta liderliği zorlaması lazım.
Fenerbahçe'ise ilk 4 e girip çıkar gruptan.Real ve Pana ilk 2'yi kapar.Elemelerden gelecek takımda önemli.
Beşiktaş baya sağlam gruba düştü.3 takımımıza da başarılar
Bizim grup çok zor olmasa da zor ama ilk 4'e gireriz gibi. Beşiktaş'ın gruptan çıkabileceğini düşünmüyorum baya zor bir gruba düştüler.
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Gruplara baktığımızda Fenerbahçe-Real ile 2.'lik için kapışır...Pana 1. olur...Efes ise liderlik için kapışabilir rakipleriyle sonuçta Oly'de artık İvkovic yok...Beşiktaş ise 4.'lüğü zorlayacaktır ancak çok zor işleri...
Bence Efes'İn daha zor geçen yılın şampiyonu Olympiacos İspanya devi Pablo Prigioni'li Caja Caboral geçen yıl Galatasaray gibi sürprizlere imza atan Armani ve Zalgris Kaunas ama arkadaş söylemiş Efes'in kuracağı kadroyu düşünürsek çıkma şansı yüksek.
Kadro dağılmasaydı ümitli olurdum gayet ama şu andaki belirsizlikle hiç ümitli değilim..
efeste oktay mahmuti var, garanti cikarlar, ilk 2. FB de kadroda revizyona gidecek, bu sene daha guclu olucaktir kesin, o da cikar ilk 2de. BJK nin isi zor, takim dagildi ama Erman Kunter faktoru var orda da, fransadan tanidigi isimleri getirirse dusuk butceyle de olsa basariyi yakalayabilen biri olarak gruptan cikma sansi var.
Ya B grubuna düşecektik ya D grubuna ve yine kura şansımız bizi yarı yolda bırakmadı, sağ olsun! 4.'lük mücadelesi veririz bu grupta. O da çok zor görünüyor.
Efes ve F.Bahçe'nin, sıkıntı olmadan top 16'ya kalacaklarını düşünüyorum.
Başarılar tüm temsilcilerimize.
Zor bir kura çektik, Erman kunter iyi bir takim kurarsa sansimiz olur. Barcelona deplasmani güzel olur![]()
Fenerbahçe İlk 4 İçinde Gruptan Çıkacaktır Ama Yeri Neresi Olacak Bilemiyorum Anadolu Efes İse Kuracağı Kadro Onları Lider Olarak Gruptan Çıkmasını Sağlayabilir Ama Beşiktaş KOCAMAN BİR SORU İŞARETİ
Dış başın kaynaklarına göre, Union Olimpija'ya euroleague tarafından uyarı gelmiş mali durumdan dolayı, 20 temmuz tarihine kadar düzeltemezlerse, onların yerine Le Mans alınıyor ve elemelere de Galatasaray katılacak bu durumda diyorlar.
Valla olsa öyle bir şey ne güzel olurdu.İlgilendiğimiz yabancıları hep Euroleague yüzünden kaçırıyoruz.
EL'de 4 Türk takımı muazzam olur ya.
11 Ekim 2012, Perşembe
CSKA Moscow vs. Lietuvos Rytas
18:00 CET
Zalgiris Kaunas vs. Cedevita Zagreb
18:45 CET
Elan Chalon vs. Asseco Prokom
20:00 CET
Olympiacos vs. Caja Laboral
20:00 CET
Fenerbahce Ulker vs. BC Khimki
20:45 CET
Mapooro Cantu vs. Union Olimpija
Unicaja Malaga vs. Maccabi Electra
12 Ekim 2012, Cuma
Barcelona Regal vs. Brose Baskets
18:30 CET
Besiktas JK vs. Partizan mt:s
19:00 CET
Real Madrid vs. Panathinaikos
Montepaschi Siena vs. Alba Berlin
EA7 E. Armani vs. Anadolu Efes
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
İnşallah iyi bir başlangıç yaparız.
ısrar ettiler gidiyoruz maça. iyi bir başlangıç yapalım ..
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Hadi Khimki maçına bilet almaya çalışacağım. Hadi inşallah![]()
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Haydi bakalım kupalı, final fourlu bir sezon olsun. Tabii ki Fenerbahçe'den beklentim çok büyük. FIBA zaten haftanın maçı seçmiş bu akşamki maçı.
Ömer Onan için Benjamin Button mı desem, yıllanmış şarap mı desem bilemedim..
Euroleague'e galibiyetle başlamak güzel oldu. Tebrikler Fenerbahçe Ülker!
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Tebrikler Fenerbahçe![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Tebrikler F.Bahçe Ülker. Darısı yarın bizim de kazanmamıza inşallah. Tabii, Efesin de.![]()
[YOUTUBE="http://www.youtube.com/watch?v=aSe7hnzxn08"]I feel devotion[/YOUTUBE]
SALDIR POTANIN KARTALLARI.!![]()
Son periyod başlıyor 61 - 53 öndeyiz.
Milli takımdan sıkılanlar seyircimizi izleyebilir![]()
FM Gazetesi
73- 5518 sayı fark var.
FM Gazetesi
Takım harika oynuyor.
Canım FEDA olsun sana !
Bu maçı hakederek aldık, şimdi haftaya deplasman var. Tebrikler Beşiktaş![]()
FM Gazetesi