Sayfa 774 / 1204 İlkİlk ... 274674724764772773774775776784824874 ... SonSon
23,191 ile 23,220 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Gözünü seveyim şu topu eveleyip gevelemeden vuracak bir forvet alalım.Yok sağa çekti,yok sola çekti derken topu kaybedip duruyoruz.Vur arkadaş olur yada olmaz.

Nesil
    2007
    Yer
    CORLU

Anlamadığım gs neden uzun boylu bir santrafor arıyor. Bence Elmanderin yanına daha çok hızlı ve "araya kaçan" diye tabir edilen bir forvet lazım değil mi? Örneğin; Martins olabilir.

Quote Originally Posted by NisRoc View Post
    Anlamadığım gs neden uzun boylu bir santrafor arıyor. Bence Elmanderin yanına daha çok hızlı ve "araya kaçan" diye tabir edilen bir forvet lazım değil mi? Örneğin; Martins olabilir.
    Hocam Martins mi kaldı adam zaten 35-40 yaşında gibi duruyor tabi siyahi olduğu için yüzdeki çizgiler pek belli olmuyor o ayrı

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

Smile

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    --------------------Muslera-----------------------
    Eboue------Ujfa--------Semih------------Balta
    -------------Melo-------Selçuk-------------------
    Assaidi----------------------------------------YOK
    -------------Elmo--------Umut--------------------

Uzun bir süre sonra bir analiz yapayım dedim.Kafamdaki kadro şuan itibariyle bunu gösteriyor. Hadi kısaca inceleyelim.

Kaleci : Muslera Türkiye ligi için üst düzey bir kaleci , genç ve gelişime açık. Başında Taffarel gibi bir efsane var. Sonuç olarak son derece güveniyorum.

Bekler : Sağ bek olarak Eboue hücuma çıkışı, dönüşleri, gerektiğinde ters kademesi, kondisyonu gibi özellikleriyle son derece iyi bir bek. Öte yandan Hakan Balta temiz bir sol ayak tekniği, pozisyon bilgisi, kapı gibi olması ( bu özellik aslında çok önemlidir ama bilinmez. kanat oyuncusu ne içeriyi görebilir ne de topu atıp yanından geçebilir. Bek çok geniş olursa yanından geçmesi zaman kaybıdır) öte yandan yavaş ve mental açıdan inişli çıkışlı bir yapısı var. Sonuç olarak ben bu beklere Galatasaray' ı emanet edebilirim.

Stoperler :
    Yeni Bülent Korkmaz, Semih Kaya gerçekten gelecek vadeden bir oyuncu, mental olarak, denge olarak kendini geliştirebilirse üst düzey bir stoper olacaktır. Banko stoperimiz şuan. Ujfa yaşlandığı için bu sezon yerini yavaş yavaş Dany' e bırakacaktır. Dany kapalı kutu olarak göze çarpsa bile geçen sene Antep' de oynadığı futbol tarzı bize çok da uzak değil. İleride kurulmuş defans hattına yabancı bir oyuncu değil. Kısaca stoperler Türkiye için yeterli ama Avrupa' da bu oyuncular ile yürümez. Çok saç baş yoldururlar. Özellikle Dany ve Semih, stoperlere göre kısa olduklarından dolayı, Avrupa' da gelecek bir uzun forvet bizi param parça eder.

Orta 2li: Geçen seneki Melo - Selçuk ikilisi bu sezonda devam ederse bizim için iyi olacaktır. Birbirini tanıyan 2 oyuncu orta saha için her zaman + olmuştur. Ancak Melo olmaz ise o mevkiye ne bir tam top kesici ne de tam bir hücumcu ortasaha alınabilir. Çift yönlü ortasahaların bu kadar az olduğu bir Dünya' da ne yaparız bilemiyorum. Veloso için mi uğraşırız bilemiyorum.

Kanatlar : Galatasaray' ın en zayıf olduğu bölgeleri. Şuan itibariyle 2 kanadımız da boş benim gözümde. Assaidi tam bir açık alan oyuncusu ancak kısa mesafe de bizi bezdirir gibi geliyor. Özellikle çıkarken kaptıracağı toplar önde kurulan defansı oldukça zorlayacaktır. Sol kanat için ise ne düşünülüyor bilemiyorum. Ancak o kanadım bomboş olduğunu düşünüyorum. Acil transfer lazım.

Forvet hattı: Umut ve Elmander ikilisi forvet hattı için yeterli olacaktır. Hatta ve hatta rakip stoperler iyi top dağıtabilen oyuncular değiller ise vay onların hallerine. Ancak Umut' un zaman zaman gol oruçları tuttuğunu biliyoruz. O dönemlerde neler yaparız bilemiyorum. Tam bitirici forvet almamız şart.
    Hocam analizinde haklısın fakat Assaidi'yi çek sola Hamit'i al koy sağa Burak Yılmaz'ı al getir Elmander'in yanına harika bir kadro.

Muslera
    Eboue
    Semih
    Ujfalusi (Dany)
    Hakan B.
    Hamit (Transfer 1)
    Selçuk
    Melo (Transfer 2)
    Assaidi (Transfer 3)
    Elmander
    Burak Yılmaz (Transfer 4)

Yahu şu 4 adamın alınması bu kadar mı zor olur ; Hamit desen Real bırakacak zaten ver az daha maaş al getir , Melo desen adam yalvarıyo kalmak için Selçuğun yanına başkasını bulamayız bu kadar tamamlayıcı , Assaidi desen yetenekli çocuk yaşıda çok ileri değil 23 yaşında adam çokta potansiyelli ve yetenekli , Burak Yılmaz konusuna gelince Elmander'in yanına hem boyu uzun hemde bitirici forvet arıyoruz tam nokta atış olur Burak yabancı kontejanıda düşünüldüğünde.Burak'ı istemeyen bazı renkdaşlar var ama anlamıyorum neden Burak gibi bir golcü istenmez? Bu kadroyu bu foruma belki 20. kez falan yazıyorum ilk onbire 4 transfer gerek ;

Hamit (2-3 Mn €) Göstermelik bir meblağ
    Melo (Juve 7'ye kadar indi bizimkiler ne koparırsam kardır olarak 5'i - 6'yı zorluyor)
    Assaidi (Bonservisi en fazla 4 Mn € , 3'e anlaşıldığına dair haberler var)
    Burak Yılmaz (5 Mn + Sercan Yıldırım gibi bir teklif var masada bence Burak Avrupa'dan bir takımla anlaşamazsa bizde zaten Lazio'ya çok büyük sıkıntılar varmış dün Menajeri açıkladı.)

Toplam (En Fazla)

3 + 7 + 4 + 5 + Sercan = Hamit , Melo , Assaidi , Burak = Bu 4 oyuncu 20 Mn € 'yu bile bulmuyor.

Yedek kulübesini hiç düşünmedim tabiki kulübeye'de takviyeler şart.

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Van Persie'yi alalım biz bence

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    bosversene sana göre bizim kadro sampiyonluga bile oynamaz.. egemen nasil bekirden kötü? hasan ali nasil hakan baltadan iyi degil onu anlamiyorum? mehmet topal galatasaraya geri gelse cok iyi transfer meloya gerek kalmadi derdin kesin.. salih ile kuyt icin yazdiklarina birsey demiyorum fakat onlar icin konusmakta erken hele bir sahaya ciksinlarda görürüz..
    siz ancak bizim transferlere laf söyleyin sizin yönetim kimi aldi dany le umut la kala kaldiniz daha bi meloyu bile getiremediler
    taraftar gözüyle transferi değerlendirmek aynı dediğin gibi hakan baltayı euro2008de izledin mi defansın solunda oynuyordu ve alınsa da hasan ali büyük ihtimalle rotasyon oyuncusu olabilirdi sonuçta 34 de 34 yapmış bir hakan balta var adam istikrarın dibi sonra bekirin bu sene yaptıkları egemenden çok daha iyi bekir derbilerde maçın adamı olacak şekilde oynuyordu ama eğer beğenmiyorsanız bekiri bilicayla devam etseydiniz

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

herkes bi kaç saate büyük bi transfern açıklanacağnı knuşuyo.hadi inşallah.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

http://www.acmilan.com/en/news/breaking_news_show/28156

Robinho GS'ye imza atıcak falan diye yazılıyor ama galliani robinho'ya hiç teklif yok diyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Twitter'daki muhabbeti diyorsan, bizim adımıza olmayabilir bu büyük transfer.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Robinho kolpa gibi geliyor bana ama gelirse sevinirim yani. Türkiye'de ayağını eline alma ihtimali olsa da sonuçta Robinho arkadaş bu
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by SaLviO View Post
    Ahaha Forlan aynı olmuş Güzel yapmış yapan

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by eng1n View Post
    http://www.acmilan.com/en/news/breaking_news_show/28156

Robinho GS'ye imza atıcak falan diye yazılıyor ama galliani robinho'ya hiç teklif yok diyor.
    Robinho mu ?

Naptın la sen Robinho ne arar bizim memlekette
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by C h A o S View Post
    Ahaha Forlan aynı olmuş Güzel yapmış yapan

Ahaha kocaman bir kahkaha attım ofisin ortasında
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Sakatlığı bulunan Yiğit Gökoğlan'ın yanı sıra Mehmet Batdal, Serkan Kurtuluş, Kazım Kazım ve Pino'nun kafilede yer almadığı belirtildi.

Kurtulduk beyler

Nesil
    2011
    Yer
    Bursa

Forlan inanılmaz benzemiş

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Galatasaray'da Yönetim Kurulu Üyesi Abdurrahim Albayrak, Avusturya yolculuğundan önce transfer açıklamasında bulundu.

Kendisine yöneltilen soruları cevaplayan Albayrak, transferde acele edilmemesi gerektiğini ifade ederek Felipe Melo müjdesi verdi.

Albayrak, "Transferde acele etmemek lazım. İnşallah Avusturya'da yeni arkadaşlarımız aramıza katılırlar, hep beraber döneriz Türkiye'ye. Melo konusunda hiçbir problem yok." şeklinde konuştu

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul/Güngören

"Hiçbir problem yok" = problem var.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Galatasaray, Burak Yılmaz için Trabzonspor'a 3m Euro + Sercan Yıldırım'ı önerdi. (DHA)"

Nesil
    2008
    Yer
    ankara

Quote Originally Posted by byariff View Post
    Galatasaray, Burak Yılmaz için Trabzonspor'a 3m Euro + Sercan Yıldırım'ı önerdi. (DHA)"
    3 çok az sadri 5 ten aşagı bırakmaz

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Burak Yılmaz alınacaksa, verirsin 5 milyon euro'yu alırsın.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Kime teklif yapsak 3M€ + Sercan veriliyor.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2011
    Yer
    Bursa

biz gökhan ünalı alıp trabzondan burakla birlikte + para vermiştik şimdide sercanı gol kralı yapar trabzon

Nesil
    2007
    Yer
    34

Quote Originally Posted by vFor View Post
    biz gökhan ünalı alıp trabzondan burakla birlikte + para vermiştik şimdide sercanı gol kralı yapar trabzon
    Ben Sercan'da o potansiyelin olduğuna inanıyorum. Sadece kendini geliştirmek için biraz geç kaldı, ama bir Burak Yılmaz olmaması için bir engel yok

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Anıl'a katılıyorum Semih 1 maçta kaptı formayı zaten yaz başından beri Sercan çalışıyor diye biliyorum bu sefer 1 maç şans bulursa onu değerlendirip formayı kapabilir Semih gibi...

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by ShevAnil View Post
    Ben Sercan'da o potansiyelin olduğuna inanıyorum. Sadece kendini geliştirmek için biraz geç kaldı, ama bir Burak Yılmaz olmaması için bir engel yok
    Olabilir aslında bende inanıyorum ama bakalım neler olacak izleyelim ...

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Anıl'a katılıyorum Semih 1 maçta kaptı formayı zaten yaz başından beri Sercan çalışıyor diye biliyorum bu sefer 1 maç şans bulursa onu değerlendirip formayı kapabilir Semih gibi...
    Forma şansı bulacağına inanıyorum ...

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Sercan Beşiktaş'ın Holosko muhabettine dönmesinde

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Sercan istemem ben takimda.Versin Gs 5 milyonu alsin.

Ayrica Huntelaar,RVp haylden oteye gidecek isimler degil yahu burda yazmanin anlami bile yok.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Sercan istemem ben takimda.Versin Gs 5 milyonu alsin.

Ayrica Huntelaar,RVp haylden oteye gidecek isimler degil yahu burda yazmanin anlami bile yok.
    Kardeşim senin isteyip istememen birşeyi değiştirmez Trabzonspor yönetimi kabul ederse bu iş geçerkleşir ama değerli yorumların için teşekkürler

Nesil
    2007
    Yer
    CORLU

Quote Originally Posted by Hugo View Post
    Hocam Martins mi kaldı adam zaten 35-40 yaşında gibi duruyor tabi siyahi olduğu için yüzdeki çizgiler pek belli olmuyor o ayrı
    Yani Martins gibi demek istedim yanlış yazmışım Hızlı ve bitiriciliği iyi bir forvet araması lazım bence gs nin.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by MeliksahAydogan View Post
    Kardeşim senin isteyip istememen birşeyi değiştirmez Trabzonspor yönetimi kabul ederse bu iş geçerkleşir ama değerli yorumların için teşekkürler
    Saçma sapan konuşuyorsunuz.Sahaya takımlar kendi için çıkmaz destekleyen bir taraftarı yoksa takım olmanın ne anlamı var?Ben istemiyorum ben gibi düşünen birsürü taraftar var ve bu insanların istedikleri olmayacaksa maça niye gitsinler yada neden kulübün arkasında dursunlar.Tabiki yönetim son kararı verir ama taraftar her zaman söz hakkına sahip en baş aktördür.

O zaman kimse yazmasın x oyuncuyu isterdim diye.Sonuçta yönetim karar veriyor dimi.

Mesela 305 nolu postta uzun bir yazı ayzmışsın.Siin yönetim sana mı soracak Burak Yılmaz2ı,Hamit'i alacaklarını vs sen olmasını istediğini yazmışsın taraftarlık gereği.Bende aynı mantıkla yazdım o yüzden laf konuşmuş olmak için bana karşılık vermeyin.

Mesaj Yetkileri