Gözünü seveyim şu topu eveleyip gevelemeden vuracak bir forvet alalım.Yok sağa çekti,yok sola çekti derken topu kaybedip duruyoruz.Vur arkadaş olur yada olmaz.
Gözünü seveyim şu topu eveleyip gevelemeden vuracak bir forvet alalım.Yok sağa çekti,yok sola çekti derken topu kaybedip duruyoruz.Vur arkadaş olur yada olmaz.
Anlamadığım gs neden uzun boylu bir santrafor arıyor. Bence Elmanderin yanına daha çok hızlı ve "araya kaçan" diye tabir edilen bir forvet lazım değil mi? Örneğin; Martins olabilir.
Hocam analizinde haklısın fakat Assaidi'yi çek sola Hamit'i al koy sağa Burak Yılmaz'ı al getir Elmander'in yanına harika bir kadro.
Muslera
Eboue
Semih
Ujfalusi (Dany)
Hakan B.
Hamit (Transfer 1)
Selçuk
Melo (Transfer 2)
Assaidi (Transfer 3)
Elmander
Burak Yılmaz (Transfer 4)
Yahu şu 4 adamın alınması bu kadar mı zor olur ; Hamit desen Real bırakacak zaten ver az daha maaş al getir , Melo desen adam yalvarıyo kalmak için Selçuğun yanına başkasını bulamayız bu kadar tamamlayıcı , Assaidi desen yetenekli çocuk yaşıda çok ileri değil 23 yaşında adam çokta potansiyelli ve yetenekli , Burak Yılmaz konusuna gelince Elmander'in yanına hem boyu uzun hemde bitirici forvet arıyoruz tam nokta atış olur Burak yabancı kontejanıda düşünüldüğünde.Burak'ı istemeyen bazı renkdaşlar var ama anlamıyorum neden Burak gibi bir golcü istenmez? Bu kadroyu bu foruma belki 20. kez falan yazıyorum ilk onbire 4 transfer gerek ;
Hamit (2-3 Mn €) Göstermelik bir meblağ
Melo (Juve 7'ye kadar indi bizimkiler ne koparırsam kardır olarak 5'i - 6'yı zorluyor)
Assaidi (Bonservisi en fazla 4 Mn € , 3'e anlaşıldığına dair haberler var)
Burak Yılmaz (5 Mn + Sercan Yıldırım gibi bir teklif var masada bence Burak Avrupa'dan bir takımla anlaşamazsa bizde zaten Lazio'ya çok büyük sıkıntılar varmış dün Menajeri açıkladı.)
Toplam (En Fazla)
3 + 7 + 4 + 5 + Sercan = Hamit , Melo , Assaidi , Burak = Bu 4 oyuncu 20 Mn € 'yu bile bulmuyor.
Yedek kulübesini hiç düşünmedim tabiki kulübeye'de takviyeler şart.
Van Persie'yi alalım biz bence![]()
taraftar gözüyle transferi değerlendirmek aynı dediğin gibi hakan baltayı euro2008de izledin mi defansın solunda oynuyordu ve alınsa da hasan ali büyük ihtimalle rotasyon oyuncusu olabilirdi sonuçta 34 de 34 yapmış bir hakan balta var adam istikrarın dibi sonra bekirin bu sene yaptıkları egemenden çok daha iyi bekir derbilerde maçın adamı olacak şekilde oynuyordu ama eğer beğenmiyorsanız bekiri bilicayla devam etseydiniz
herkes bi kaç saate büyük bi transfern açıklanacağnı knuşuyo.hadi inşallah.
http://www.acmilan.com/en/news/breaking_news_show/28156
Robinho GS'ye imza atıcak falan diye yazılıyor ama galliani robinho'ya hiç teklif yok diyor.
Twitter'daki muhabbeti diyorsan, bizim adımıza olmayabilir bu büyük transfer.
Robinho kolpa gibi geliyor bana ama gelirse sevinirim yani. Türkiye'de ayağını eline alma ihtimali olsa da sonuçta Robinho arkadaş bu![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Sakatlığı bulunan Yiğit Gökoğlan'ın yanı sıra Mehmet Batdal, Serkan Kurtuluş, Kazım Kazım ve Pino'nun kafilede yer almadığı belirtildi.
Kurtulduk beyler![]()
Forlan inanılmaz benzemiş![]()
Galatasaray'da Yönetim Kurulu Üyesi Abdurrahim Albayrak, Avusturya yolculuğundan önce transfer açıklamasında bulundu.
Kendisine yöneltilen soruları cevaplayan Albayrak, transferde acele edilmemesi gerektiğini ifade ederek Felipe Melo müjdesi verdi.
Albayrak, "Transferde acele etmemek lazım. İnşallah Avusturya'da yeni arkadaşlarımız aramıza katılırlar, hep beraber döneriz Türkiye'ye. Melo konusunda hiçbir problem yok." şeklinde konuştu
"Hiçbir problem yok" = problem var.![]()
Galatasaray, Burak Yılmaz için Trabzonspor'a 3m Euro + Sercan Yıldırım'ı önerdi. (DHA)"
Burak Yılmaz alınacaksa, verirsin 5 milyon euro'yu alırsın.
Kime teklif yapsak 3M€ + Sercan veriliyor.
Screw you guys, I'm goin' home
biz gökhan ünalı alıp trabzondan burakla birlikte + para vermiştik şimdide sercanı gol kralı yapar trabzon![]()
Anıl'a katılıyorum Semih 1 maçta kaptı formayı zaten yaz başından beri Sercan çalışıyor diye biliyorum bu sefer 1 maç şans bulursa onu değerlendirip formayı kapabilir Semih gibi...
Sercan Beşiktaş'ın Holosko muhabettine dönmesinde![]()
Sercan istemem ben takimda.Versin Gs 5 milyonu alsin.
Ayrica Huntelaar,RVp haylden oteye gidecek isimler degil yahu burda yazmanin anlami bile yok.
Saçma sapan konuşuyorsunuz.Sahaya takımlar kendi için çıkmaz destekleyen bir taraftarı yoksa takım olmanın ne anlamı var?Ben istemiyorum ben gibi düşünen birsürü taraftar var ve bu insanların istedikleri olmayacaksa maça niye gitsinler yada neden kulübün arkasında dursunlar.Tabiki yönetim son kararı verir ama taraftar her zaman söz hakkına sahip en baş aktördür.
O zaman kimse yazmasın x oyuncuyu isterdim diye.Sonuçta yönetim karar veriyor dimi.
Mesela 305 nolu postta uzun bir yazı ayzmışsın.Siin yönetim sana mı soracak Burak Yılmaz2ı,Hamit'i alacaklarını vs sen olmasını istediğini yazmışsın taraftarlık gereği.Bende aynı mantıkla yazdım o yüzden laf konuşmuş olmak için bana karşılık vermeyin.