FM'ye verdiğim kısa moladan sonra bugünlerde oynadığım Fulham kariyerini paylaşmak istedim
Takım gerçekten çok potansiyelli ancak yaşlı bir kadroya sahipti aldığımda.Verilen bütçe de ne iyi ne kötü bir bütçe olunca Toloi Schelotto takviyeleri ile sezona başladık.Bana göre gayet göze hoş gelen bir futbol oynayarak yapabileceğimizin en iyilerinden birini yaptık ligte.Sıralamamız 7.sıra olsada gerçekten istediğim futbolu sahaya yansıttığımı düşünüyorum.Zamora B.Ruiz Moussa Dembele gibi yıldızlar hücum hattımı gayet yeterli kılıyordu.Taktiğimi iyi yansıtmamın sebebi gerçekten kalite bir hücum hattımın olmasıydı.Orta saha için aynı şeyleri söyleyemeyebilirim ancak yeterli düzeyde bir orta saha ile sezonu tamamlamayı başardık.Sidwell Etuhu ve Dempsey orta üçlümün vazgeçilmezleri oldularDefans hattımda ise sezona Riise yarım sezonluk performansı ile damga vurdu.Gayet istikrarlı olan Riise Tottenham'ın teklifinin gayet makul olması sebebi ile onları seçti.Savunmadaki bir diğer yıldızım Hangeland oldu.17 gol 6 asistlik süper performansı bize çok şey kattı diyebilirim
.Devre arasında ise yaşlılardan nispeten kurtularak genç bir kadro oluşturmaya çalıştık ancak en büyük engel bütçeydi.Yeni sezonda da hedefim takımın yaş ortalamasını aşağılara çekmek olacak
Beni bu sezon sevindiren en büyük olay şüphesiz Uefa Avrupa Ligi Şampiyonluğu olduSene başı yarı final hedefim vardı ancak kupayı alabileceğim ihtimalini zor olarak görüyordum.Özellikle çeyrek final ilk maçında Valencia ağlarına gönderilen yarım düzine gollü galibiyet ve finalde City'i muhteşem bir futbolla devirerek kupayı almak en unutamadığım anlar oldu
Ayrıca finalde çoğu önemli oyuncum olmadan aldığım zaferi kat be kat önemli kıldı
Final Kadrom Aşağıdaki Gibidir
Ve Tarihi Valencia Zaferi ile Bitirelim

Alıntılı Yanıtla