Avrupa Ligi'nde oynayan oyuncu Şampiyonlar Ligi'nde oynayabiliyor mu FM'de ? Yani kuralın gerçeği oyunda ekli mi ? Bilenler varsa paylaşabilirse çok iyi olacak.
TariboWest
Robin Van Persie ile Cenk Tosun'u ŞL kadrosuna dahil ettik. Mevlüt Erdinç PSG ile Avrupa Ligi'nde oynadığı için Avrupa'da oynamayacak...
TariboWest
Rvp yi 2 senelik kiralasaydın keşke![]()
Abov 27'de 27 mi yazıyo ordaYok abi zevkli değil böylesi
Mevlüt geldiği gibi gol kralı mı oluyor ne yapıyor öyle![]()
O ne öyle yahu
19 mu ben mi yanlış gördüm
mevlüt her türlü daha iyi üstad başarılar
![]()
bu arada bu resimleri nasıl jpeg alıyoruz yahuwin7 de png alıyor direk bir formülü varsa çok iyi olr
![]()
![]()
Menejerin gönlünü hoş tut![]()
Serbest kaldığı zaman Tevez'i almayı düşünüyorum. Şu an imkansız.
Alt + F9 yapınca Belgelerimdeki sports interactivenin içine png olarak kaydediliyor. Paint ile jpeg yaparsın onu da.
Valla bu menejer bana kıl ben de ona kılım. Gelmezse gelmesin.![]()
TariboWest
STSL 28-29-30-31. Hafta
UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Tur 2. Maç
Gökhan İnler Show ! Çeyrek Finaldeyiz !
Son dakikalarda penaltı oldu. Bir baktım Serdar Kesimal geliyor. Tabiki kaçırdı.Ben penaltıcı olarak Van Persie'yi ayarlamıştım. O sakatlanıp çıkınca Serdar'a kullandırdı FM. Bu final maçında olsa kahrolurdum. Şimdi düzenleyeceğim penaltıcıları...
Sakatlık Haberleri
Miroslav Stoch 8 ay yok.
Van Persie 6 hafta yok. Forvetsiz kaldık ŞL'de. Cenk Tosun oynayacak.
Vladimir Weiss 3 hafta yok.
Emre Can 3 ay yok.
Jonathan Cristaldo ise 3 ay sonra takıma dönecek.
TariboWest
Takıma toplu duş yolu gözüktü![]()
UEFA Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final 1. Maç
Bu Kadar Eksikle Bu Kadar !
Olsson kendi kalesine salakça bir gol atmasıydı 1-0 kazanmış olabilirdik. En azından avantajlı olurduk. Deplasmanda defansif dar alanda oynamaya çalışacağız. Kontrataklarla gol arayacağız...
STSL 32-33-34. Hafta
Puan Durumu
Süper Final Şampiyonluk Grubu
TariboWest
Bu sene de böyle olsun hocam şanssızlıklar oldu bu sene yoksa takım Madrid'i bile eleyebilirdi belki de.
Ümit abi Cenk çokmu kötü ya ?
Yarın akşama kadar kariyere ara veriyorum. Yarın akşam görüşmek üzere...
TariboWest
Aynı durum bende de oldu. Üst üste uzun süreli sakatlıklar. Kazasız belasız atlattım o süreci. İnş. sende atlatırsın.![]()
abi lig falan süperdi 27 de 27 ama sakatlıklar:/
bu arada o menejer bozuntusunun tip ne öyle kafa bir el boyu kadar tek tokatlık canı var![]()