Kariyeri uzun zamandir acmiyordum 2-3 gün önce can sIkintisindan devam edeyim dedim FB ile 2. sezonun ortasindaydim CL'de ilk turda Marsilya'yi penaltilarla eledim Arsenal'e deplasmanda 2-1 yenildim kendi evimde 4-0 yendim tabi sans biraz yanimdaydi Arsenal 1 kirmizi kart görmüstü.. yari finalde Real geldi ilk mac deplasmanda 2-1 yenildim ikinci mac önemli oyuncularimin eksik olmasi nedeniyle 4-0 kendi evimde kaybettim Ronaldo'nun cosmasiylaNeyse Türkiye liginde sezonu sampiyon tamamladim 2 sene arka arkaya sampiyon oldum 1 Tr kupasi ve 1 Süper kupa aldim sezon sonu Shaktar'dan teklif geldi adamlar 70 milyon € transfer bütcesi verdiler bende reddedemedim
FB Kadrom:
Hamit'i devre arasinda aldiigm icin CL listesine kaydettiremedim CL'de hic oynamadi bende.. Hasan Ali'de ayni sekilde kayitli degildi listeye.. Sezer,Bekir,German,Salih,Özgür,Gökay ve Samed rezerv takimda oynadilar bütün sezon. Bu arada Peybernes forumda paylasildi mi bilmiyorum ama herkese tavsiye ederim 2. sezonun basinda Gladbach'tan aldim direk ilk 11 e koydum adam banamisin demedi CL maclari dahil bütün oynadigi maclarda iyi bir performans ortaya koydu tas gibi defans kesinlikle tavsiye ederim, fiyatinin iki kati performans gösteren nadir oyunculardan..
Buda Shaktar'in kadrosu,
Kadroyu fazla begenmedim birkac oyuncu haric.. hedefim cok saglam bir kadro kurup CL'de en az final oynamak![]()