@ÖnderHOCA
Sunderland iyi bir teklif verdi bende kabul ettim. Benim de niyetim takımda tutmaktı ama gelecek sezon için bütçe yaratmam gerekiyor. Yönetim transfer için bütçe verecek gibi görünmüyor. Guardado'nun yerini doldurmaya çalışacağım.
@ÖnderHOCA
Sunderland iyi bir teklif verdi bende kabul ettim. Benim de niyetim takımda tutmaktı ama gelecek sezon için bütçe yaratmam gerekiyor. Yönetim transfer için bütçe verecek gibi görünmüyor. Guardado'nun yerini doldurmaya çalışacağım.
Bizim açımızdan çok rahat bir maçtı. Galibiyeti hakettik.
Etkili bir futbolla rakibimizi mağlup etmeyi başardık.
Güzel bir futbolla rakibimizi yendik. Tek sinir bozucu şey Laure'nin aptalca gördüğü kırmızı karttı.
85'de gelen golle kazandığımız bir puanı bile haketmedik. O derece kötü bir futbol oynadık...
Yine çok kötüydük son dakikada attığımız golle paçayı zor kurtardık.
2 haftadır şans ile puan aldığımızın kanıtlar derecede kötüydük. Mağlup olduk.
Takım sonunda kendine geldi ve güzel futbolla sahadan galip ayrıldık
Maçın başında gol yememize rağmen moral bozmadık ve etkili oynayarak galip geldik
Yıldız futbolcumuz Guardado'ya yeni takımında başarılar diliyoruz.
Deportivo gelecek sezon hazırlıklarına şimdiden başladı. 2 futbolcu ile gelecek sezon için bonservissiz anlaştı
LUCAS GAUCHO
WENDEL
Başarılar, bence ilk sezon rahat bir şekilde şampiyon olup çıkarsın La Liga'ya. Asıl macera 2. sezon başlar.![]()
Teşekkür ederim. Aynen seneye zorlu bir lig olacak. La Liga'da tutunmaya çalışacağız.
Teşekkür ederim. Tema'nın linkini özelden yolladım.
Teşekkür ederim. Guardado'dan gelen para ile finansal olarak biraz rahatladık.
Guardado'dan boşalan sol kanata R. Betis'in gelecek vaadeden kanat oyuncusunu aldık
Sergio Rodriguez Hurtado
2 şut 2 gol başka söylenece birşey yok sanırım. Şanslıydık
Oynadığımız futbol kimseyi tatmin etmedi. Kısır bir maçtı.
Yeteri kadar pozisyona giremedik. Performansta düşük olunca yenildik.
Girdiğimiz pozisyonlardan sonuç alamadık. Kornerden gelen golle galip ayrıldık.
Çok sıkıcı bir maçtı. Çok etkisizdik golü bulamadık
Zirve takibindeki rakibimize kötü oynayarak yenildik. Forvetlerimiz etkisiz kulaklarını çekmek gerek.