Sayfa 776 / 1204 İlkİlk ... 276676726766774775776777778786826876 ... SonSon
23,251 ile 23,280 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2007
    Yer
    34

Sturridge'de gözden çıkartılan bir isimmiş sanırım Chelsea tarafından. O da ihtiyacımızı giderebilecek bir oyuncu.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Quote Originally Posted by ShevAnil View Post
    Sturridge'de gözden çıkartılan bir isimmiş sanırım Chelsea tarafından. O da ihtiyacımızı giderebilecek bir oyuncu.
    Virus varmis onda.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

menenjit demislerdi sturridge icin, tam olarak detayini bilmiyorum hastaligin. bakteriyel ya da virutik olabiliyormus. atlatir umarim.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

kanımca bi kaç transfer bitti ve ü.aysal eleştrilerden bi nebze kurtulmak için toplu açıklayacak.

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    menenjit demislerdi sturridge icin, tam olarak detayini bilmiyorum hastaligin. bakteriyel ya da virutik olabiliyormus. atlatir umarim.
    ingiltere gibi sağlık sistemini 20 yıl uğraşıp toparlayan bir ülkede menenjit olup da atlatamayacaksa bütün hastaneleri falan kapatsınlar ordaki

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by Hugo View Post
    ingiltere gibi sağlık sistemini 20 yıl uğraşıp toparlayan bir ülkede menenjit olup da atlatamayacaksa bütün hastaneleri falan kapatsınlar ordaki
    micah richards da 2 sene önce domuz gribi olmustu sonra iyilestirdiler onuda iyilestirirler merak etmeyin

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Galatasaray'ın gözdesi ipleri koparttı

Fransa Ligi ekiplerinden Lyon forması giyen Michel Bastos takımından ayrılacağını söyledi. Brezilyalı yıldızın ismi son günlerde Galatasaray ile anılıyordu.

07 Temmuz 2012 Cumartesi - 15:45
    Sporx.com dış haberler

Fransa Ligue 1 ekiplerinden Lyon forması giyen Michel Bastos takımından ayrılmak istediğini açıkladı.
    Son günlerde adı Galatasaray ile de anılan Brezilyalı futbolcunun kulüp başkanı Jean-Michel Aulas'ın eleştirileri yüzünden takımda kalmak istemediği belirtildi. Aulas, geçen sezon kulübün ligde yaşadığı hayal kırıklığının faturasını Cris, Kallström, Aly Cissokho ve Bastos gibi yüksek maaş alan oyunculara kesmişti.
    Lyon başkanı Jean-Michel Aulas, Bastos'un Brezilya'da düzenlenecek 2014 Dünya Kupası'nı düşünerek tüm potansiyelini sahaya yansıtmadığını ifade etmişti.
    Bu eleştirilerin ardından son senelerde zaten sık sık takımdan ayrılacağı konuşulan Bastos kulübü ile olan ipleri kopardı. 28 yaşındaki Brezilyalı yıldız konuyla ilgili mikro blog sitesi twitterdaki hesabından yaptığı açıklamada; "Hakkımda yapılan yorumlara çok üzüldüm, oynadığım takımlarda hiç böyle problemler yaşamamıştım" dedi.
    Kulübe saygı duyduğunu da belirten Bastos, "Eğer problem yaratıp birilerini rahatsız ediyorsam takımdan ayrılmayı tercih ederim" dedi.
    Bu gelişmenin ardından gözler Galatasaray cephesine çevrildi. Transfer çalışmalarını sürdüren sarı-kırmızılılar takımından ayrılmaya karar veren yıldız isim için harekete geçebilir.
    Orta sahanın solunda görev yapan Michel Bastos, son sezonunda takımı ile çıktığı 43 maçta 7 gol atıp 11 asist yapma başarısı gösterdi.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Geleceğini düşünmüyorum yalan dolan haberler
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

Ahh ahh Burak bir açıklansa bombalar ardı ardına gelecek transfer Burak'ta düğümleniyor.

Keşke Sercan Sararer veya Gökhan Töre'den en az birini getirebilsek.

"Ona o parayı verene kadar gider bastosu alırız" gibisinden bir şey demişti sanırım bizim bir yönetici ya da başkan.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Nicklas Bendtner ile yakından ilgilenen Galatasaray'ın Senegalli golcü Dame N'Doye'u takibe aldığı Danimarka basınında konuşulmaya başladı. West Ham United ve QPR'nin de radarında olan Dame N'Doye için 7 milyon euroluk bir bonservis bedelinden söz ediliyor.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by MeliksahAydogan View Post
    Ahh ahh Burak bir açıklansa bombalar ardı ardına gelecek transfer Burak'ta düğümleniyor.

Keşke Sercan Sararer veya Gökhan Töre'den en az birini getirebilsek.
    Burak imza atmadan biz atmayizmi diyorlar ?

Galatasarayin anlastigi futbolcu olsa 1dk bekletmezler, kampa basladi takim

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Şener, transferin şartlarını açıkladı: "Yattara’yı 10 milyon euroya satmamıştım ama sonra oynamadı. Burak için Galatasaray 7 milyon euro, sonraki satıştan %25 pay ve 1 oyuncu verirse olabilir."

http://www.trtspor.com.tr/Haber.aspx...o3sN_s.twitter

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Kulübü de verelim

15. Default

Galatasaray 5 milyon € verse kabul etmekten başka çareleri olmaz ki İş Burak Yılmaz'ı ikna etmeye kalır. Neyin kafasındalar acaba bu istedikleri bonservis ve opsiyonlarda... Koydurmasaydın o zaman serbest kalma maddesi, zamanında akıl edememişler, ihtimal dahilinde görmemişler (yani ileriyi görememişler) şimdi kalk şu kadar isterim bir de oyuncu isterim falan filan.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Sadri Şener'in bu transferde karışabileceği tek nokta ödeme şeklidir ki o noktada da nakit ödeme talebi olduğunu biliyoruz.Onun dışında 7 milyon artı oyuncu falan bunlar realist yaklaşımlar değil.Kulüpler masaya oturur aradaki ilişkiye zarar vermeden Burak'ın sözleşmesindeki fiyata anlaşılır ve gerisi Burak'a kalır.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Kontratta ki kurala uymamak suç değil mi?
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Kontratta en az 5mn diyor. Ama adam siz 7 verin hacı üstüne de oyuncu verin falan nolcak mantığında sanırım.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

kontratta 5 diyo da o 5 yurt dışı için mi geçerli her teklif için mi geçerli bakmak lazım

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    kontratta 5 diyo da o 5 yurt dışı için mi geçerli her teklif için mi geçerli bakmak lazım
    menajeri açıklamıştı burak'ın yurt dışı yurt içi ayrımı yok bizimkilerde trabzonla arayı bozmamak için bence pazarlıktalar aksi takdirde 5 m € u basıp alma hakkına sahibiz tabi burak isterse (ki isticektir özellikle avrupa işi yattıysa )

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Yurt ici yurt disi farketmiyor, 5 milyona serbest kaliyor ama Sadri Senerin dediginden anladigim 5 milyona gitmesi halinde Burakin bi sonraki transferinin 25% Trabzona gelecek sekildede bir madde varmis kontratinda.

Ne ara bozulmasıymış anlamıyorum ki. O sözleşmeye 5milyona gider maddesini koydurtmasalarmış. E tabi adamlar beklemiyordu bu kadar sükse yapacağını Burak'ın.

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post
    Yurt ici yurt disi farketmiyor, 5 milyona serbest kaliyor ama Sadri Senerin dediginden anladigim 5 milyona gitmesi halinde Burakin bi sonraki transferinin 25% Trabzona gelecek sekildede bir madde varmis kontratinda.
    "Burak için Galatasaray 7 milyon euro, sonraki satıştan %25 pay ve 1 oyuncu verirse olabilir."

O zaman burdan 2mn ve 1 oyuncuyu düşersek Burak Yılmaz bizimdir? Yeşil Vadi bizimdir gibi oldu

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Transferden umudu kestim. Fenerbahçe'nin transferlerine bakın bir de bizim takıma. Çok yerinde, çok isabetli transferler yapıyorlar ve erkenden hallediyorlar. Hamit Altıntop'u da kaptıracağız bence. Sercan, Gökhan Töre falan bekleyenler ise fazla beklemesinler çünkü Türkiye'den bir takım alırsa onları Fenerbahçe alır

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Beyler geçen sene de böyleydi demek istiyorum ben...Herkes umudunu keserken tam bombalar ardı ardına gelmişti...Biraz daha sabır bence...

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

muhtemelen ilk olarak burak transferi bitecek. yarın biter diyorlar.

türkiye ligi için iyi, avrupa için yetersiz bir transfer.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by Hugo View Post

"Burak için Galatasaray 7 milyon euro, sonraki satıştan %25 pay ve 1 oyuncu verirse olabilir."

O zaman burdan 2mn ve 1 oyuncuyu düşersek Burak Yılmaz bizimdir? Yeşil Vadi bizimdir gibi oldu
    7 milyon degildir o, 5 milyon arti 1 oyuncu oda Trabzonun bi sonraki transferde 25%den vazgecmesi icin olur. Genc takimdan Ismail Berk Unsal'i istiyormus bizimkiler yazildi.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by goosfraba View Post
    muhtemelen ilk olarak burak transferi bitecek. yarın biter diyorlar.

türkiye ligi için iyi, avrupa için yetersiz bir transfer.
    Katılıyorum, zaten bu sezon Avrupa'da ciddi bir hedef koyulacağına da inanmıyorum. Grup şansına göre çıkabilmek veya 3. olarak devam etmek de mantıklı. Önemli olan istikrar açısından önce Türkiye ligi, sonuçta Şampiyonlar Ligi yolu, şampiyonluktan geçiyor.

@Borda61Mavi

İsmail'i vermez herhalde Fatih Terim, kampta dikkat çekiyormuş daha ilk günlerden.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

yönetim tarih vermeseydi beklenti içine sokmasaydı bu kadar umutsuz olmazdı taraftar ama şl için ben kaliteli transferler bekliyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    yönetim tarih vermeseydi beklenti içine sokmasaydı bu kadar umutsuz olmazdı taraftar ama şl için ben kaliteli transferler bekliyorum
    Melo transferini açıklansınlar sadece, kimse de umutsuzluk falan kalmaz.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

melo + 2 kanat ve 1 forvet belki bir de stoper, avrupa için yeterli olurdu.
    (/s)

Mesaj Yetkileri