1 ile 30 arası toplam 162 sonuç

Konu: Beşiktaş Gelecek Sezon Nerede Oynayacak?

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Beşiktaş kesin açıklama yapsın, bu sezon İnönüdeyiz diye, üzerinden 1 hafta geçmeden Olimpiyat'ın bakımı da ertelenir.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by besiktas1903 View Post
    Ben sahsen baske yerde olmasini istemem. Besiktas'in stad'i Besiktas'ta olmali.
    Beşiktaş'ta başka boş alanlar illa ki vardır.Ben 1 senedir okul sebebiyle gidiyorum 2 yer kestirdim gözüme ama oralarda meydanda olduğu için inşaat zor iş.
    Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    Benim anlamadığım stad için kazma şu an bile vurulsa nasıl bir şey yapılacak. Plan yok proje yok, hiçbir şey belli değil.
    İlla ki plan , proje vardır adam çıkıp Televizyonda anlatmayacak heralde.Olayların iç yüzünü bilmede yok demek veya var demek hata olur.Belki de plan projeler yapıldı sonradan bir yerinde hata çıktı veya hiç yapılmadı o yüzden 1sene erteleniyor.
    Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Beşiktaş kesin açıklama yapsın, bu sezon İnönüdeyiz diye, üzerinden 1 hafta geçmeden Olimpiyat'ın bakımı da ertelenir.
    Sanmıyorum her turnuva için başvuru yapıyoruz.İlla ki birisi bizde yapılacak bu yapılırkende stad gereksinimi olacak.İspanya Almanya maçıının Kasımpaşa stadında olduğunu düşünsenize...

Mesaj Yetkileri