1 ile 29 arası toplam 29 sonuç

Konu: Kaleciler Tartışma Alanı

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Quote Originally Posted by pele96 View Post
    Alman Marc-Ar Stegen diye bir kaleci var muhteşem ötesi bir kaleci bakmanızı öneririm hem gençte.
    Kovanın önde gideni olarak arşivime geçti.Çok kötü bir kaleci maalesef.Alacak olanlar düşünmeyin bile

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

10.75 Mn € verdik.Bu sene zor yeriz diyodum.Çok kalite bir savunma 4'lüsünün arkasında tarih yazıyo(!)Almak isteyen 2 değil 12 kere düşünsün.Bu seneki en berbat kaleci denediklerim arasında
    Bu arada savunma hattım:Kolarov-Toloi-Shawcross-Trasch

Nesil
    2006
    Yer
    11

Quote Originally Posted by KaRaBükLü KraL View Post
    10.75 Mn € verdik.Bu sene zor yeriz diyodum.Çok kalite bir savunma 4'lüsünün arkasında tarih yazıyo(!)Almak isteyen 2 değil 12 kere düşünsün.Bu seneki en berbat kaleci denediklerim arasında
    Bu arada savunma hattım:Kolarov-Toloi-Shawcross-Trasch

Hiç beğenememişimdir şu adamın profilini.Sevindim kötü oynamasına

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Nesil
    2013
    Yer
    Eskişehir / İstanbul

Quote Originally Posted by KaRaBükLü KraL View Post
    Kovanın önde gideni olarak arşivime geçti.Çok kötü bir kaleci maalesef.Alacak olanlar düşünmeyin bile
    Ben almış buldundum (Bonservissiz geldi) aslında çok iyi bir istatistik dökmese de, oynadığı zaman gerçekten çok iyi oynuyor. Yine de malesef para verilecek bir kaleci değil. Ben mecburiyetten oynatıyorum.

Luis Guilherme'i önermek istiyorum. Botafogo'dan almıştım.

Serbest kalma maddesi var galiba ama ben öyle bir şeyler karşılaşmadım. Direk oyuncunun değeri üzerinden teklif gönderip aldım. 2 sezonda parladı. Sonra 15 M TL teklif gelince bizim başkan tuttu sattı oyuncuyu.

Zaten tam o sırada Marc Andre Ter Stegen'i önermişti menejeri kulüpsüzdü. Gene iyi denk geldi ama, gerekte yoktu daha oynardı.

Kaleci olarak gerçekten beklediğimden iyi gelişti. Avusturya U21'in de kalecisi Heinz Lindner ile arasında kalmıştım. Bunu almıştım iyi de olmuştu.

Mesaj Yetkileri