1 ile 11 arası toplam 11 sonuç

Konu: Max Grün | Gk | 24

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

nesini beğenmediniz yahu, bu profili iyi analiz edebildiğinze emin misiniz? yani 1 milyon euroluk kaleciye bu profil. barça'ya koyun denmiyor zaten.

reflexler harika, bire bir de oldukça iyi. concentration 13 sınırda sayılır, iyi denilen birçok kalecinin concentration problemi var, bunun yok. positioning de 13, fena değil. anticapiton 16, bu önemli, güzel bir detay. agility 14 , fena değil. 2,3 milyon euroya geliyorsa ucuza iyi bir kaleci kazanmış olursunuz takımınıza.

Nesil
    2006
    Yer
    11

Quote Originally Posted by ForCimbom View Post
    nesini beğenmediniz yahu, bu profili iyi analiz edebildiğinze emin misiniz? yani 1 milyon euroluk kaleciye bu profil. barça'ya koyun denmiyor zaten.

reflexler harika, bire bir de oldukça iyi. concentration 13 sınırda sayılır, iyi denilen birçok kalecinin concentration problemi var, bunun yok. positioning de 13, fena değil. anticapiton 16, bu önemli, güzel bir detay. agility 14 , fena değil. 2,3 milyon euroya geliyorsa ucuza iyi bir kaleci kazanmış olursunuz takımınıza.
    Arkadaşların yorumlarına cevap yazayım deyip duruyordum ama şu profili beğenmeme sebeplerini tam olarak hala çözemediğim için nasıl bi cevap verirsem vereyim tatmin olmayacaklarını düşündüğüm için üşeniyordum.Bana göre 10 numara bir kaleci.Detaylara girmiyeyim sen açıklamışsın zaten.

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Mesaj Yetkileri