fake.lnc dosyası var, Almanya, Japonya, Kore ve Çin'de... Bu ülkelerin milli takımları fake oyunculardan oluşuyor, sponsorluk, telif hakları gibi şeylerden olsa gerek. E haliyle bu ülkelerin oyuncuları A milli düzeyde forma şansı bulamıyor.
fake.lnc dosyası var, Almanya, Japonya, Kore ve Çin'de... Bu ülkelerin milli takımları fake oyunculardan oluşuyor, sponsorluk, telif hakları gibi şeylerden olsa gerek. E haliyle bu ülkelerin oyuncuları A milli düzeyde forma şansı bulamıyor.
Duran toplardan da gol bulamamış olsaydık nasıl olurdu bilmiyorum.Ben böyle bir kaleci performansı daha görmedim.Adam resmen yemin etmişti gol yememeye
![]()
- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"
- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."
Kaleci Frey'dir muhtemelen.
Kalede Eduardo vardı maalesef15 şut çokda ilginç deil.Daha önce bunun gibi yada buna yakın istatistikli maçlar oynadığımı hatırlıyorum hatta arşivden çıkarttım senin için birkaçını
Benim takıldığım nokta ve muhtemelen bu olmasa Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesine yatırılma sebebim olacaktı; eğer Bassong ve Ottesen ile 2 duran toptan gol bulamasam başka gol atamayacağımdı.Tabi maç sonu istatistiklere bakarak söylüyorum bunu.Birebirde gol yemedi adam.Şaka gibiydi cidden.Bilmiyorum belki bug oldu
Ama bu maçları Genoa maçından ayıran özellik istatistiklerin karşılığında olması gerektiği kadar gol atabilmiş olmam.Onun için paylaşmamışım muhtemelenYenmeme rağmen Genoa maçı unutamayacağım bir maç olcak.
- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"
En sinir bozucu olan da ezdiğin maçta yenilince senin takımının average rating karşı takımınkinden düşük oluyor ya o çok sinirimi bozuyo.
Demek ki kaçmasa 3-0 veya 4-0 öne geçecektinDüz mantık böyle birşey
![]()
Biraz fazla ezdik galiba
![]()
Adamları ceza sahalarına hapsetmişsin![]()
Beyler kabul etmeli miyim? Görüşleriniz?
![]()
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
307m nedir ya bence kabul et
Fenerbahçe ile dolu dolu 3 sezon oynadığını düşünüyorum böyle bir teklif geldiyse. Hiç düşünmeden giderdim ben.
3 sezon ligde şampiyonluk + 2. sezon ŞL yarı final + 3. sezon ŞL şampiyonluğu.
Mourinho M.City'ye geçti. Yıllık 11M Euro alıyor. 12M Euro istesem kabul ederler mi acaba?
ps. Etmiyorlar. 2.6M Euro/yıllık veriyorlar max.
Takımın durumunu da paylaştım:
http://forum.turksportal.net/vb/show...&postcount=110
Kim giderse bir takımdan hemen alternatif teknik direktör adayı gösteriyorlar beni. Acayip bir duygu
ps. Real Madrid kadrosu:
![]()
Last edited by Cengo : 09.Temmuz.2012 at 01:04
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
çigrinski reyizin hatrına git![]()
![]()
Türkçe FM gerçekten güzel bir çalışma fakat böylesine hatalar nasıl oluyor da o kadar kontrole rağmen gözden kaçıyor anlamıyorum. Kendi ismimi bir ülke adında görünce şok oldum![]()
7 golde farklı oyunculardan geldi
![]()
İlk defa başıma geldi paylaşıyim dedim adam gece klübünde paparazzilere yakalanmış üstüne sabah antremandan kaytarıyor bak sen şuna ve 18 yaşına gireli daha 2 ay filan olmuş, gençlik nereye gidiyor![]()
Ben çok yaşadım.Eğer disiplinsiz veya mutsuz bir oyuncun varsa normaldir.Ben geçen sezon Trabzonspır'u yönetirken Yattara antrenmana gelmeye bile tenezzül etmiyordu![]()
Benimde regenlerle sorunum olmadım ama o Yattara yok mu Yattara![]()
Son 5 maçta rakip kaleye 27 gol gönderdik
Karşınızda 31 numarayla Emeka
![]()
Hollanda Kupasi'nda Reserve Takim ile eslesmek... Iyi mi oldu kotu mu anlamadim.
Bari yari finalde degil de finalde eslesseydik de satsaydim maci
![]()
ben de lan neden beni hiç kimse istemiyor üç kere şl aldım o akdar kupa kazandım diyodum meğersem stslden başka lig açmamışım![]()
hiç güleceğim yoktu iyi güldürdün![]()
valla ya 18sezondur bi tane teklif gelmiyo dünyanın en iyi t.direktörüyüm hakkaten jetin 19.sezonda düştü![]()
şu 7 gollü bol gollü maçlar çok alt takımlarla alınmadığı müddetçe artık ilginç olmaktan çıktı bence![]()