-
08.Temmuz.2012, 21:38
Bu arada Vertonghen i resmen transfer ettik resmi siteden Ajax'ın teklifi kabul edildiği açıklanmış Vertonghen de “Geleceğim hakkındaki belirsizliğin ortadan kalkması sevindirici. Artık bu konuları düşünmek zorunda değilim. Yeni takımım ve futbola odaklanabileceğim” diye açıklama yapmış Bonservis 12 m € sağlık kontrollerinden sonra resmi sözleşme imzalanıcakmış bu durumda transfer sezonuna müthiş girdik bana kalırsa siguridsson ve vertonghen 20.5 m € zaten bu sene transfere büyük para ayırıcaz + modric te gidicek büyük ihtimal van der vaart ta gidebilir diye tahmin ediyorum adebayor'da da kulüple anlaşıldı maaş halledilirse adebayor da alınıccak keza onun üstüne damiao alınıcak diye tahmin ediyorum modric kesin giderse moutinho veya o ayarda biri gelicek kaleyede Lloris gelicek diye tahmin ediyorum lennon da istikrar sorununu aşarsa veya yerine başka bir rw alınırsa bu kadroyla şampiyonluğa oynarız ilk 4'ü garanti görüyorum tabi bide Villas Boas faktörü var emin olamadığım umarım Porto'daki performansını yakalar
Bu Konuya Ait Etiketler
Mesaj Yetkileri