Cristaldo'yu sakatlıktan dolayı sattım. Diğer yabancılar artık büyük kulüpte oynamak istiyordu, ben de yolladım. Bize oyuncu çok.
İyi para geldi gerçekten.
Kagawa Real'e karşı koyamadı. Cristaldo'yu da sakatlıktan dolayı sattım.
Cristaldo'yu sakatlıktan dolayı sattım. Diğer yabancılar artık büyük kulüpte oynamak istiyordu, ben de yolladım. Bize oyuncu çok.
İyi para geldi gerçekten.
Kagawa Real'e karşı koyamadı. Cristaldo'yu da sakatlıktan dolayı sattım.
TariboWest
O parayla sayısız öküz alırsın![]()
abi kagawayı ilk sezon sonunda elden çıkarırsın demiştim, yanılmadığım için mutluyumyalnız ironilk bir biçimde kendi kariyerimde hala kagawayı satmadım. sezon sonu satıcam umarım
bir de sen naptın öyle takımın hangi bölgesinde kilit adam var yollamışın.
*bu yıl avrupada geçiş yılı mı olucak?
*elde bu kadar para varken tarafarlar olarak bomba transferler görebilecekmiyiz?
*bu satışların içinde taraftarın sevgilisi olan bir kaç oyuncu kesin vardır (başta volkan), taraftarlar galeyana gelmedi mi ?
*yönetim satışlardan elde edilen gelirden memnun mu? (confidence kısmında transferlerle ilgili ss koyar mısın)
tüm bu sorulara cevap istiyorum![]()
Üstad iyi yapmışsın.Bende geçen seneki kariyerimde tüm takımı satıp alt yapı için oyuncu almıştım.Takıma üst düzey regen ler getirmiştim.doğru karar yani başarılar.
Öküzle ne işimiz var ?
Avrupa'da geçiş yılı diyebiliriz.
Bomba isimler gelecek.
Taraftarlar veya simge isimlerden kaybedildiğine dair birşey çıkmadı. Fakat oyuncular benden ayrıldıkları için üzgündü. Özellikle Volkan Demirel, Jonathan Cristaldo ve Rafael Toloi.
Transferleri daha paylaşmadığım için ss koyamıyorum.
Fakat genç oyuncular almadım ben. Yaptığım yine 2-3 yılı götürecek bir şampiyonlar ligi kadrosu. Ama şu saatten itibaren genç isimlere yönelmeye de başlayacağım.
TariboWest
Bombaları'nı bekliyoruz abi.![]()
Olmadı , bu gelenler olmadı.
Kemal Tokak transferine fazla mı para harcadın ? 4m € fazla o adam için.![]()
Son 3 transfer biraz olmamış gibi hadi Kemal ve Jem'i anlıyorumda Halil ?
Yeni gördüm takipteyim
Bir Galatasaray'lı olarak.
Bence bu paralarla yıldız oyuncu alınacak.Çünkü 8 kilit oyuncu gitmiş hadi 5 olsun, 8 oyuncu satıp yerine 3-4 superstar almak daha mantıklıdır bence. Umarım yukarıda gördüğüm transferlerden gelmez.
Edit: Abi finansı bi görüntülermisin geniş bir şekilde ? bide transfer bütçesi yerini görmek istiyorum. Nedense bu aralar Ümit abi'ye çok yükleniyoruzolaylar olaylar
![]()
Ali Yıldırım İngiltere'ye Uçtu !
Yıldız transferler için kolları sıvayan Fenerbahçe'de Asbaşkan Ali Yıldırım İngiltere'ye gitti. 2 yıldız oyuncuyu Türkiye'ye getirmeye uğraşan yönetim isim vermekten kaçınırken bu oyuncuların en kısa zamanda açıklanacağı belirtildi. Fransa'da temaslarını sürdüren Hasan Çetinkaya'nın da mutlu haberlerle dönmesi bekleniyor...
TariboWest
Kemal Tokak harika bir oyuncu bizim kuzenle kariyerde bende idi ve her maç 11 oynuyordu.Özelliklerine takılmamak gerek orda görünenden fazlasını yapıyor.
Ayrıca yıldız isimde gelecektir.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Ali Yıldırım'ın İngiltere'de Hasan Çetinkaya'nın Fransa'da Olduğu Haberleri Taraftarları Heyecanlandırmıştı. Ama Fenerbahçe ters köşe yaptı ve Dnipro'lu Eugene Konoplyanka'yı 15,5 m € karşılığında Fenerbahçe'ye kazandırdı.
Borsaya bildirilen yazıda, "Dnipro kulübünün futbolcusu Eugene Konoplyanka'nın transferi konusunda kulübüyle 15.5 € bonservis bedeliyle anlaşılmıştır." denildi.
TariboWest
Tevez çok iyi oldu.
Tevez çok can yakar.
Alex Song yine harika bir hamle oldu abi.
Oyunculardan gelen paralar henüz harcanmadı ? Yoksa![]()
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
İşte bu ama abi Şöyle Rooney gibi superstar gelse dadından yinmez![]()
Yok abi Rooney tabiki değilde onun gibi veyatta 1 gömlek altı bir oyuncu ŞL'de yeni bir başarıya neden olabilir![]()