6,5 milyon Euro'ya gelmişti,yanlış hatırlamıyorsam.
6,5 milyon Euro'ya gelmişti,yanlış hatırlamıyorsam.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Resmen beleşe gitmiş.
6 milyon Euro'ya almıştık, 4 milyon Euro'ya gitmiş. Bence iyi bile gitmiş. Çünkü Dia ilk geldiğinde Fransa Ligi'nde banko oynayan bir oyuncuydu ve yaşı 23'tü. Şimdi 2 yaş daha yaşlandı, ayrıca son 2 yılda pek bir şey ortaya koyamadı. Yine iyi bir fiyata satmışız.
Hayırlı olsun.
4 milyon iyi para 6'ya alıp verim alamadığımız bir oyuncu için.
aykut kocaman dönemi öncesi sıfır bonservisle gidiyordu oyuncular. 4 milyon euro'nun neresi kötü?
(/s)
Adam 6.5'a gelmiş galiba, Aykut Yıldırım öyle diyor ki 6 veya 6.5 farketmez, bence 4'e satılması çok büyük bir başarı. Adam ne oynadı ki Fenerbahçe'de 2 sezonda ?
Zaten şuanki form durumuna göre o parayıda anca katar verebilirdi.Güzel satış.
Bu Katar kulüpleri,sadece maaş konusunda cömertler,anladığım kadarıyla.Şu an rakamı hatırlamıyorum ama Tabata'yı oraya yollarken iyi bir paraya yollarız diye beklerken beklentilerin çok altında bir paraya satmıştık ki Tabata önce yarım sezon kiralık oynayıp takımının şampiyonluğunda önemli bir paya sahip olmuştu.
So what?
Saike
O paraya satacagima tutardim daha iyi.
Bu paraya hiç satılmasa daha iyiydi kulübede dursun mis gibi yedek,2 seneye bakıncada çok bir katkısı olmadı yüksek paralar beklemiyorduk zaten
Alper Öcal @alperocal
Fenerbahçe geçen seneden bu yana oyuncu satışlarından kasasına 31.5 milyon € koydu. Andre Santos ve Emenike dışındakilerden kâr edilmedi
(/s)
hamit felan gelmesin ya
simon kjaer ve orta saha oyuncusu gelsin
diayi gonderdigimize gore assaidiyi aliriz belki, GS cekildigine gore biz girdik devreye herhalde
amrabat da olabilir, yer acildi :]
tüm taraftarın unuttuğu bi mehmet topuz var bu sezon daha çok orta alanda görücez heralde onu
Dia'nın gitmesi ani ve sürpriz oldu. Gider gözüyle bakılıyordu ama Sow varken kalır diye düşünüyordum. Mehmet Topuz'u yine kanat olarak düşünmek bizi yine klasik sisteme götürür. Bu bağlamda bir transferin gerçekleşmesi bunun da Hamit Altıntop olacağını düşünüyorum.
...
zaten kuyt oynayacak sağ açıkta. mehmet topuz yedek.
Dia'dan daha fazla verim alamazdık iyi fiyata sattığımızı düşünüyorum.
Dia'dan verim almayı denemedik ki daha fazla verim alamazdık diyorsunuz? Geçen sene Aykut Hocanın dediği bi sorun vardı, takım kontraya kalkamıyor diye. Bazı maçlarda o kadar barizdi ki bu olay eminim bir çok kişi Dia'nın oyuna girmesini isterken, Özer giriyordu. Diyeceğim o ki tam bir kontraatak oyuncusuna ihtiyacımız varken, Aykut hoca nedense onu hiç kullanmadı. Neyse Dia için hayırlı olur umarım.
https://p.twimg.com/AxXVLzZCAAADvEQ.jpg:large
Resimden anlaşılacağı gibi Dia gitmek istemiyor da bizimkiler zorla gönderiyor.
Kendisi ve fenerbahçe için hayırlısı oldu.. Çok sevdiğim bi isimdi nedense çok sempatik geliyodu bana.. Oynadığı zaman hakkaten oynayan bi futbollcuydu.. Sakatlıklardan fırsat bulsa eminim tozunu attırırdı ligin ama 1 maç var 5 maç yoktu..
4 milyon da 2 yıldır yedek kalan bir oyuncu için iyi para..
bi futbolcu olsam katara gitmem yani ki diada hedefleri yüksek bi oyuncuydu zorla gidiyo bencede.
SEDAT KAYA @SEDATKAYA_1
SON SANİYE: Kuşuma göre Hamit yarın geliyor,Çarşamba FB ile 4 yıllık imzalıyor..Tuncay'a kapı kapalı..
(/s)
Şu Hamit haberleri bu sene hiç heyecan yaratmıyor nedense.
İBRAHİM SETEN @ibrahimseten
F.Bahçeli bir yönetici: "Hamit Altıntop transferi yarın biter.. G.Saray'ı bu transferde de eli boş bırakma fırsatını kaçırmayız.."
Transferin şampiyonu oldunuz şimdiden, tebrik ediyorum.
Yıllardır geldi gelecek derken sonunda Türkiye'ye geliyor Hamit, bakalım nasıl bir performans gösterecek.