bu menajerler var tüm olayların arkasında aslında adama bi şantaj yapsa bitti işte![]()
bu menajerler var tüm olayların arkasında aslında adama bi şantaj yapsa bitti işte![]()
Bence GS hiç transfer yapmasın eldeki kadro iyice uyum içinde olsun yeter![]()
Hocam orası öyle uyum sağlar merak etmede kesinlikle transfer isteyen bölgeler var ;
Burak kesinlikle takıma katılması gereken bir oyuncu mesela ve ben Lokomotiv ile anlaşacağını sanmıyorum.
Assaidi fiyat ve yetenek bakımından zor bulabileceğimiz bir oyuncu Amrabat'a 15 Mn € istendi.
Hamit tecrübesi ve joker oyuncu oluşu ile Fatih Terim ile birlikte iyi işler çıkartacağı muhakkak.
Melo Selçuk'un bu kadar iyi oynamasında rolü olan ve bizim Ligimiz'de uzun süredir hem ofans hemde defansif olarak birbirini tamamlayan oyuncular görmedim.
Ek olarak gelecek vaaden isim olarak ; Gökhan Töre , Sercan Sararer veya başka yerli bir oyuncu belki.
Ve yedek kulübesine transfer bu takımı şaha kaldırır.
Hiç transfer yapmasın dediğim sadece oyuncusu olmayan bölgelere mesela Riera-Engin falan arada kanatlarda oynadı fakat engin tam bir kanat oyuncusu değil riera zaten çok kötü assaidi + sercan + hamit + meloylada sözleşme imzala cuk oturur Galatasarayın başka bişey yapmasına gerek yok diğer bölgeler sağlam he forveti unuttum Burak doğru tercih olabilir ama şöylede bi düşüncem var Burak türkiyede yapabiliceklerini artık yaptı italya,ispanya gibi ülkelere gitmesi gerekir.
kevin gameiro her hangi bir takımla anlaştı mı? Tam ıstediğimiz stilde bi oyuncu.
Ben yönetimden transfer filan beklemiyorum, geçtim bunları, biraz vizyon sahibi olsunlar yeter.
Biraz vizyon sahibi olsunlar yeter nedir arkadaş ? Adamlar belki transfer konusunda iyi değiller ama geri kalan konuda özellikle de ekonomik konuda çok iyiler.Ben transferlerinde çok kaliteli olacağına inanıyorum.
Ben bu takımın dibe vurduğu sezonu yaşamışım, Mustafa Sarp'ı, Barış Özbek'i, Ali Lukunku'yu, Ahmed Barusso'ları bu forma altında izlemişim. Umut'la Dany bana fazlasıyla yeter. Evet kadromuz eksik ama paramızda yok. Vay efendim o kadar para geldi ordan burdan iyi de 300 milyon borç var kardeş onu neyle ödicez. Az sabırlı olun varsın geç olsun transferler, varsın yönetimin tek hatası verdikleri tarihte transferleri gerçekleştirememek olsun. Kimse kusura bakmasın şu anda borçlar benim için en önemli mevzu. Benim kalbim bir Ribery'yi daha kaldırmaz, alacaklılar tepemize binmeden parayı har vurup harman savurmaya gerek yok.
Screw you guys, I'm goin' home
Elbette herkesin yaklaşımı ayrıdır ama Galatasaray'ın transferde gecikmesini biz Mustafa Sarpları gördük o yüzden kimse alınmasa da olur diye geçiştiremeyiz.
Galatasaray takımının ciddi eksikleri var. Avrupa'da başarı parolası çizen bir takımın transferlerini tamamlaması gerekiyor. Sürenin ilerlemesi demek çıkmaza girildiğini göstermez. Son gün Messi ve Ronaldo transferini patlatırsın işi çözersin. Buradaki sıkıntı ona cimrilik et buna cimrilik et derken sonunda haketmeyen adamlara fazla paraların verilmesidir.
Bunun üstüne ayın bilmem kaçında transferler açıklanacak deyip açıklamazsan aynı yemeği geçen senede sunmuşsan sabaha kadar eleştirilirsin.
Şuan ülkemizde lig yarışı biter bitmez transfer yarışı yapılıyor. Transferi daha fazla yapan takım diğerine hava yapıyor. Aslında olması gereken en fazla 1 bilemedin 2 transferdir. Hedefleri olan bir takımsan kadron oturmuştur.
Galatasaray hisleri gıbraştı bir an
![]()
la olm şuraya bişey yazmayın. Son konuların başında görünce hep "ahan birini aldık kesin" diye açıyorum sonra hüsran tabi.
Transfer için Haim Fresko devredeymiş.
Mohamed Kallon Robert Pires Frank Ribery üçlüsünden birini bitiririz herhalde.![]()
Kily Gonzalez , Robert Pires , Marcelo Gallardo. Bu adamlar bu takımda oynamadı ya başkan olsam sırf bir maçlık anlaşır gösteri maçı yaptırırım.
Hasselbaink nasıl unutulur...
Overmars'la Luis Enrique geliyor![]()
Deco resmen Galatasaray'da![]()
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Kallström gelmediği sürece rahat uyuyamam heralde.
Screw you guys, I'm goin' home
Figo 1+1 yılık sözleşmeye imza atmış.
robinho ile klose ilerde iyi iş yapar endonezya kampına götürelim bir iki maç oynasınlar
ee beyler bugün kimleri alamadıkvalla hamit haberleri çıkarsa kusacam