Sayfa 75 / 220 İlkİlk ... 2565737475767785125175 ... SonSon
2,221 ile 2,250 arası toplam 6579 sonuç

Konu: Beşiktaş Sohbet Alanı

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Neden olduğun prestij kaybı bir yandan, Avrupa'ya giderek kazanabileceğimiz miktardan olmak bir yandan, getirilebilecek futbolcuların ikna edilemeyecek olması bir yandan... Uzar gider böyle.

Kına yakarsın artık eski başkan! Sana da Beşiktaşlı diyorlar işte!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Demirören'in ayağını yorganına göre uzatmamasının bedelini çekiyoruz. Teşekkürler tekrar tekrar. Tam da gelire ihtiyaç duyduğumuz zaman olacak iş değil.
    FM Gazetesi

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Kötü bi haber oldu Beşiktaş adına. Böyle zor bi durumdayken Avrupa'dan gelecek paralar önemliydi. Umarım gelecek sene bütçeyi biraz olsun düzeltirlerde bir daha mali kriterlere uyulmadığı gerekçesiyle ceza gelmez.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    Kardeşim nedir sendeki bu sürekli Galatasaray'a laf sokuşturma çabası. Burda laf atıyosun, Galatasaray Sohbet Alan'ında atıyosun, Transfer alanında atıyosun, stad konusunda atıyosun. Sürekli ortamı geriyorsun. Galatasaray stada para harcamadı demeyi biliyosun sonra stad yapılırken GS'de bunları yapmıyordu diyosun. Lütfen artık üslubunu düzelt sıkıldım artık senin bu tahrik edici mesajlarını görmekten ayrıca kendi içinde ikileme düşmemeyede çalışırsan daha çok memnun olurum.
    Benim amacım galatasaray'ı ezmek felan değil.Galatasaray stadın aprasını ödememiş gibi bir cümlede kurduğumu hatırlamıyorum.Galatasaray oyuncularına parayı ödeyemiyorken stadı yapabiliyorsa / yaptırabiliyorsa aynı yöntemle bizde yaptırırız diye düşünüyoru.

Nesil
    2006
    Yer
    Anadolu Yakası

Beşiktaş camiasından şöyle bir (birkaç) hareket beklerdim; mesela takımdaki bir Beşiktaşlı! futbolcu gidecek yönetime arkadaş ben bu sene boş mukaveleye imza atıyorum ücretlerimi istediğiniz seviyeye çekebilirsiniz diyecek, veya aynı şekilde Beşiktaşlı bir futbolcu (sen bi gel lazımsın denerek) transfer edilecek ve kulübün malum durmundan dolayı ederinden çok daha az ücretlere imza atıp belkide kariyerinden fedakarlık yapacak, ve bu örnekler aynen kamu ile paylaşılacak, paylaşıldıkça camiaya örnek teşkil edecek, ki herkes Beşiktaşlılığın ne olduğunu anlayacak anlamak istemeyen sözde Beşiktaşlılarında gözüne girecek.Beşiktaş'a yakışan birşeylerin olması gerekiyor artık.(doğma büyüme Çarşı'lı yakın akrabalarım vasıtası ile tanıdığım bildiğim Beşiktaş'ın şu sıralar kendinden çok uzak olduğunu düşündüğüm için yazdım kimse kırılmaz umarım ) , (örnekleri de futbolcular üzerinden uydurdum çünkü en çok göz önünde olan insanlar)

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Quote Originally Posted by enesemin53 View Post
    Beşiktaş camiasından şöyle bir (birkaç) hareket beklerdim; mesela takımdaki bir Beşiktaşlı! futbolcu gidecek yönetime arkadaş ben bu sene boş mukaveleye imza atıyorum ücretlerimi istediğiniz seviyeye çekebilirsiniz diyecek, veya aynı şekilde Beşiktaşlı bir futbolcu (sen bi gel lazımsın denerek) transfer edilecek ve kulübün malum durmundan dolayı ederinden çok daha az ücretlere imza atıp belkide kariyerinden fedakarlık yapacak, ve bu örnekler aynen kamu ile paylaşılacak, paylaşıldıkça camiaya örnek teşkil edecek, ki herkes Beşiktaşlılığın ne olduğunu anlayacak anlamak istemeyen sözde Beşiktaşlılarında gözüne girecek.Beşiktaş'a yakışan birşeylerin olması gerekiyor artık.(doğma büyüme Çarşı'lı yakın akrabalarım vasıtası ile tanıdığım bildiğim Beşiktaş'ın şu sıralar kendinden çok uzak olduğunu düşündüğüm için yazdım kimse kırılmaz umarım ) , (örnekleri de futbolcular üzerinden uydurdum çünkü en çok göz önünde olan insanlar)
    Bir tek Ersan indirime gitti keske dedigin gibi bir kaç futbolcu böyle yapsa.

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Futbol Takımımız, Avusturya kampının 2. gününde hazırlıklarını akşam yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu Ersan çok ciks bir herif hee
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    Kötü bi haber oldu Beşiktaş adına. Böyle zor bi durumdayken Avrupa'dan gelecek paralar önemliydi. Umarım gelecek sene bütçeyi biraz olsun düzeltirlerde bir daha mali kriterlere uyulmadığı gerekçesiyle ceza gelmez.
    Aslında dolaylı yoldan mali kriterlere uyulmadığı için bu cezayı aldık ama öyle olsaydı belki cezadan kurtulma şansımız olurdu.Ceza alma sebebimiz,eski yönetimin UEFA'ya sahte belge vermesi ve bunun ortaya çıkması.Aslında UEFA yeni yönetimin iyi niyetini göz önünde bulundurup ilk başta ceza vermemişti ama sonra karar değişti.Özellikle şu şike sürecindeki tavırlarıyla da ben YD'nin nasıl Beşiktaş'lı olduğuna akıl mantık erdiremiyorum .Beşiktaş'ı bitirmek için Beşiktaş'ın içine sızmış bir ajanmış gibi davrandı adeta bugüne kadar.Utanmadan-hibe ettim demesine de rağmen-hala parasını istiyor ya,bu nasıl bir karakterdir çözmek mümkün değil.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Aslında dolaylı yoldan mali kriterlere uyulmadığı için bu cezayı aldık ama öyle olsaydı belki cezadan kurtulma şansımız olurdu.Ceza alma sebebimiz,eski yönetimin UEFA'ya sahte belge vermesi ve bunun ortaya çıkması.Aslında UEFA yeni yönetimin iyi niyetini göz önünde bulundurup ilk başta ceza vermemişti ama sonra karar değişti.Özellikle şu şike sürecindeki tavırlarıyla da ben YD'nin nasıl Beşiktaş'lı olduğuna akıl mantık erdiremiyorum .Beşiktaş'ı bitirmek için Beşiktaş'ın içine sızmış bir ajanmış gibi davrandı adeta bugüne kadar.Utanmadan-hibe ettim demesine de rağmen-hala parasını istiyor ya,bu nasıl bir karakterdir çözmek mümkün değil.
    Ben buraya bazen ciddi ciddi inanıyorum yeminle.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba, istasyon çalışması sırasında hızlı koşan Ersan Gülüm'e takıldı.

Tecrübeli teknik adam, yüksek tempoda koşan Ersan'a, "İyi mi böyle Ersan?" diye laf attı. Hocasının demek istediğini anlamayan Ersan, "Buyur hocam" diye yanıt verince Aybaba, "Düşür temponu"dedi.

Siyah-Beyazlılar akşam yaptıkları idmanla çalışmalarına devam etti. Genç Muhammet ise Samet Aybaba'nın hışmına uğradı.

Tedavisi süren Mustafa Pektemek takımdan ayrı düz koşu yaptı. Bir buçuk saate yakın süren çalışmada futbolcuların sabah gerçekleştirilen ağır kros idmanı nedeniyle hayli yorgun olduğu gözlendi. İdmanın büyük bölümünde çift kale maç yapılırken,Berat iki kafa golü attı. Genç oyuncu birçok fırsattan ise yararlanamadı. Bir diğer genç yıldız Muhammet ise teknik direktör Samet Aybaba'nın hışmına uğradı. 3 farklı pozisyonda takım arkadaşlarına pas vermeyen Muhammet, hocasından büyük tepki gördü. Aybaba, öğrencisini çok sert sözlerle uyardı. Hazırlıklar bugün devam edecek.
    FM Gazetesi

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Ersan için güzel bir çıkış olacak bu sene

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Ersan konusunu kapatalım bence yine nazar değdireceğiz
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Ersan'dan hala birşey olmaz diyorum. Umarım yanılırım.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Default "İnönü'de oynamak istiyoruz"

Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba, yeniden yapılanma sürecinde İnönü Stadı'nın çok önemli olduğunu ve kulüpteki bütün futbolcuların sezona İnönü'de başlamak istediğini söyledi.

2012-2013 sezonu hazırlıklarını Avusturya'nın Bad Kleinkirchheim bölgesinde gerçekleştiren Beşiktaş'ta teknik direktör Samet Aybaba bugün basın mensuplarının karşısına çıktı.
    Hazırlık kampının üçüncü gününde gerçekleşen basın toplantısında Aybaba ilk olarak 2 Temmuz'da başlayan çalışmalarla ilgili bilgi verdi.
    "İnönü'de oynamak istiyoruz"

"2 Temmuz'da hazırlıklarımıza kendi tesislerimizde başladık. 5 Temmuz'dan itibaren de Avusturya'dayız. 2 etaplı bir kamp programı düşünüyoruz. CAS mahkemesinin UEFA kararı ile ilgili kararı düşündüğümüz için böyle bir planlama yaptık. CAS'tan hiç beklemediğimiz bir karar çıktığı için planımızda değişiklikler olabilir. Kamp kadrosunda 29 tane futbolcumuz var. Bu oyunculardan 14'ü altyapımızdan yetişen futbolcularımız. Onlarla ilgili değerlendirmelerimiz var. Kamp süreci boyunca bu futbolcularla ilgili kararlarımızı vereceğiz"

"YENİ BİR YAPILANMAYA GİDİYORUZ"

Aybaba takım içindeki yapılanma ile ilgili şunları söyledi:
    "Yeni bir yapılanmaya gidiyoruz. Bu yapılanma içinde bazı futbolcularla yollarımızı ayıracağız. Oyuncular başka takımlardan daha cazip teklifler aldıkları zaman takım değiştirebiliyorlarsa, kulüplerde oyuncular ile ilgili kararlar verebilir.Biz bunu yapmaya çalışıyoruz. Almeida izninin ardından kampımıza katılacak. Fernandes kampımızda ve yavaş yavaş antrenmanlara dahil olacak."

"BİR HAFTA İÇİNDE 2-3 OYUNCU TRANSFER EDECEĞİZ"

Samet Aybaba, transferler çalışmaları hakkında şu ifadeleri kullandı:
    "Transferler için yoğun bir çaba harcıyoruz. Kolay değil. İmkanlar dahilinde en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Bu da zaman alıyor doğal olarak. 3 veya 4 tane tespit ettiğimiz bölgelere transfer yapacağız. Bir hafta içinde de 2 veya 3 oyuncunun transferini tamamlayacağız. Uğru Boral'ın transferi tamamlandı. Kendisine hayırlı olsun takımıza büyük katkı sağlayacaktır. Uğur yarından sonra kadromuza katılacak."

"QUARESMA TRANSFER ÇALIŞMALARI YAPIYOR"

Aybaba takımdan ayrılması gündemde olan Quaresma, Holosko, Simao ve Ernst için şunları söyledi:
    "Quaresma izinli ve transferi ile ilgili çalışmalar yapıyor. İzin sürecini transfer çalışmaları olarak yorumluyoruz. Verdiğimiz kararlardan geri dönme diye bir durumumuz yok. Biz bir karar verdik bunun arkasında duracağız. Takım olmak istiyorsak, camia olmak istiyorsak, doğru şeyler yapacağız diye ortaya çıkıyorsak verdiğimiz kararlara herkesin saygı duyması lazım. Çünkü doğruyu yapmak istiyoruz. Bu oyuncuların çoğu biz profesyoneliz diyorlar. Profesyonel sistem içinde istenmediğin zaman başka bir takımla anlaşma durumu da var. Bu gayet doğaldır.Eğer kulübün imkanları sizin maddi durumunuzu karşılayamıyorsa ve size bu durum ile ilgili bir şeyler yapabilir misiniz diye sorulduğunda hayır cevabı veriyorsanız istenmeyen oyuncu gider başka bir kulüp ile anlaşır. Bu durum kadroda düşünmediğimiz tüm oyuncular için geçerli."

"EN FAZLA 7 YABANCI OLACAK"

Tecrübeli teknik adam "Yeni sezonda kadroda en fazla 7 yabancı bulunduracağız" dedi.
    "Yeni sezonda 6 yabancı ile oynamak istiyoruz. Yani futbol federasyonunun saha içinde izin verdiği sayı kadar oynamak istiyoruz. Çok ekstra bir durum olursa bir yabancı daha kullanabiliriz. Yabancı kaleci konusunda da çalışmalarımız var. Bazı maçlarda Cenk ile sahaya çıkacağız. Cenk çok çalışıp yeni kalecinin önüne geçsin. Yabancı kaleci aldık diye oynatacağız diye bir kural yok. Cenk yetenekli bir kaleci. Önüne tecrübeli bir kaleci koyarsak Cenk daha iyi duruma gelebilir. Cenk'in birkaç tane eksiği var. Keşke biz kaleci alsak ama formayı Cenk kapsa. Cenk Brezilya'dan oyuncu almayacağız. Herkesin gözünden kaçan bir şey var. Artık Brezilya'dan oyuncu almak çok zor. Çünkü Brezilya'da da maliyetler çok yükseldi."

"KALECİ İÇİN İLK ADAYIMIZ DAVİD OSPİNA"

Aybaba yabancı kaleci ile ilgili şunları söyledi:
    "Yabancı kaleci konusunda birinci adayımız Fransa'nın Nice takımında forma giyen ve Fransa'nın en iyi kalecisi David Ospina'dır. Kendisi ile 2 haftadır temas halindeyiz. Transfer kolay gerçekleşmiyor. Olmaz ise ikinci ve üçüncü alternatiflerimiz de olacak. Sivok ile çalışmayı istiyoruz. Takımda kalacak 4 yabancımız Almeida, Fernandes, Hilbery ve Sivok olmasını planladık. Sivok ile sona doğru yaklaşıyoruz. O'na yaptığımız teklifi kabul edeceğini düşünüyorum."

"EGEMEN'İN ARKASINDAN KONUŞMAZ BİZE YAKIŞMAZ"

Aybaba, Fenerbahçe'ye transfer olan Egemen Korkmaz konusunda şunları söyledi:
    "Egemen ile bir konuşmam olmuştu. Benden izin istemişti. Daha sonra kulüple ilgili maddi konularsa bir sorun yaşandı. Bu takımın adı Beşiktaş... Var olan ve güçlü olan Beşiktaş'tır. Oyuncular, teknik direktörler ve yöneticiler gelir geçer. Önemli olan her şeyi doğru yapmaktır. Oyuncular bizimle birlikte olmak istiyorsa biz en iyisini yapmaya çalışırız. Ancak bizimle olmak istemeyen hiçbir oyuncunun arkasından ağlamayız. Biz takımımızın arkasında dururuz. Bir şeyleri doğru yapalım. Belki bizden sonra gelen de yola devam eder. Takımının ne olduğunu anlayan bir futbolcu topluluğu, taraftar topluluğu ve arkasında büyük bir yönetim topluluğu oluşturmak istiyoruz. Egemen biz de geçen seneyi çok iyi geçirdi. Takımın en iyi oyuncusuydu. Ancak oyuncunun arkasında bakıp da niye gitti diye hayıflanmak Beşiktaş teknik direktörüne ve camiaya yakışmaz."

"OYUNCULARLA KONUŞTUK, İNÖNÜ'DE OYNAMAK İSTİYORUZ"

Samet Aybaba son olarak İnönü Stadı konusunda şunları söyledi:
    "Zorlanacağımız bir süreç içindeyiz. İnönü Stadı bizim evimiz ve orada daha iyi kenetleniriz. Ben orada 11 sene okudum. İnönü'de bir çok heyecan yaşadık. Yeniden bir yapılanma için en heyecan duyulacak yer İnönü Stadı'dır diye düşünüyorum. Futbolcularla da konuştum. Benimle aynı görüşteler. Ben de başkanımız ile görüştüm. 'Mümkün olursa bu süreci uzatarak yapılanmamıza İnönü'de başlayalım' dedim. Başka bir takımın sahasına gitmek zor olacak. O'da bizim isteğimizi yapmaya çalışacağını söyledi.
    FM Gazetesi

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Besiktasli oyuncular antremanda cifte telli oynarken bir resim

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Çiftetelli değil de, halaya benzemiş bu.

Takımda kalması düşünülen isimler iyi de, Ernst de kalsaydı keşke takımda. Q7'nin nereye ve kaç paraya gideceğini merak ediyorum. Aldığımız parayı çıkaralım hiç değilse.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Çiftetelli değil de, halaya benzemiş bu.

Takımda kalması düşünülen isimler iyi de, Ernst de kalsaydı keşke takımda. Q7'nin nereye ve kaç paraya gideceğini merak ediyorum. Aldığımız parayı çıkaralım hiç değilse.
    Aldığımız paradan ümiti kestik zaten.Ernst'i hangi akıl ,mantık düşünmezki.Adam Valencia'da sırıtmadan oynar.Geçen sezon yararlı ; Egemen , Fernandes , Ernst vardı yanlarına şunuda koyim denilecek bir kişi bile yok.

Nesil
    2011
    Yer
    Elazığ

Beşiktaş yönetimi ekonomik açıdan ne kadar iyidir bilmem ama bu konuda sınıfta kaldı.

Nesil
    2008
    Yer
    Mersin

Ersan Adem Gülüm NTV spora konusuyor

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by grkm33 View Post
    Ersan Adem Gülüm NTV spora konusuyor
    Beşiktaş'ta yaşadığı sakatlık sonrası formasından uzak kalan Ersan Adem Gülüm, NTVSpor'a yaptığı açıklamada sakatlığını tamamen atlattığını ve yeni sezonda başarılı bir sezon geçirmek istediğini dile getirdi.

İyi bir kamp dönemi geçirdiğini dile getiren Ersan, "Neşeli, arzulu, iyi mücadele eden bir takım olduk. Ne durumda olduğumuzun farkındayız. Sakatlığı atlattıktan sonra arada sırada yeniden sakatlanır mıyım kabusu yaşıyorum; ama unutmaya başladım. İdmanlarda daha hırslıyım ve sakatlığımı tamamen unutmam lazım" şeklinde konuştu.

"HA İNÖNÜ, HA BAŞKA STAT"

Kendisine indirim talep edildiğinde düşünmeden kabul ettiğini söyleyen Beşiktaşlı defans, "Taraftar ve camiaya örnek olmak için fedakarlıkta bulundum. Genç kadromuzla iyi mücadele etmeyi hedefliyoruz" dedi.

Stat konusundaki belirsilik hakkında ise, "Ha İnönü ha başka saha... Bu sene bizim birleşmemiz lazım. Nerede oynayacağımız belli değil. İnönü tabiki daha farklı. Rakiplerimiz oraya gelmeye korkuyor. Taraftarımızla birlikte olmak istiyoruz. Hangi saha olacağı bir şey değiştirmez. Sonuçta saha bu" ifadeleri kullandı.

"EGEMEN'İN YOKLUĞUNU UNUTTURACAĞIM"

Egemen'in gitmesinden dolayı üzüldüğünü ifade eden Ersan Adem Gülüm, "Sakatlanmadan önce ben de onun gibi oynuyordum. Sakatlık yaşadık. Geride kaldı artık. Ersan herkese ne olduğunu gösterecek. Çok hırslı ve istekliyim. Nazar değmesin. Her şey yolunda. Egemen ayrıldı; ama yokluğunu unutturacağım" diyerek sözlerini sürdürdü.

Şike davası sonrasında Türk futbolcuların psikolojik olarak çok etkilenmeyeceğini dile getiren genç futbolcu, "Yabancılar daha fazla tesir altında kalıyor. Bu sene böyle artık. İlk 4'e girmemiz lazımi hedef bu" dedi.

Eski Beşiktaş gibi oynayacaklarını belirten defans oyuncusu, Guti hakkında yorumda konuşarak sözlerini noktaladı:
    "Guti kalitesi ortada biriydi. İlk geldiğinde iyiydi. Medya üstüne gelince, özel hayatı kalmadı. Morali bozuldu ve oyunu etkilendi. O da bilmeliydi bu durumu. Sonuçta tecrübeli birisi, örnek olmalıydı; ama olamadı. Bir sene daha kalsaydı tabiki faydalı olurdu"

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Ruhun Şad Olsun Kornerlerin Kralı
    Kara Temmuz'un bizden aldıklarından Şükrü Gülesin. 1940 senesinden 1950'ye kadar (1 sezon hariç) Beşiktaş formasını giyen güzel efsanelerimizden.

9 sene boyunca Beşiktaş'la birçok kupa kazanan Gülesin'in en çok kornerden attığı goller meşhurmuş. Bu golleri sayesinde de adını Avrupa'da duyurmuş ve Beşiktaş'la geçirdiği 9 seneden sonra İtalya'da Lazio'ya transferi gerçekleşmiş. Bu transfer ile İtalya'ya giden ilk Türk futbolcusu olma ünvanını da kazanmıştır. O dönem ki teknik adamla anlaşamadığı için Palermo'ya kiralanan Gülesin, 28 maçta 13 gol atarak takımının en golcü 2.oyuncusu olmuş. (Takımın en golcü oyuncusu 15 golle Dante Di Maso) Palermo'daki bu başarısı sonrasında Lazio, Gülesin'i kadroda tutmuştur. O sene de 29 maçta 16 gol atma başarısı göstermiş ve bir sonraki sene tekrar Palermo'ya kiralanmış, burada da 22 maçta 7 gol atarak İtalya macerasını tamamlamış.
    Türkiye'ye döndükten sonra bir süre Galatasaray forması giymiştir. O dönemleri şöyle açıklamıştır: " Sarı-Kırmızı forma -kimse alınmasın, gücenmesin ama- sırtıma batıyordu sanki."

Futbolu bıraktıktan sonra bir süre Beşiktaş'ta yöneticilik yapan, spor yazarlığı ile de uğraşan Gülesin, Milli Takım Teknik Komitesi'ne seçilmiştir. 10 Temmuz 1977'de kalp krizi yüzünden aramızdan ayrıldığında sadece 55 yaşındaydı Şükrü Gülesin.

Lazio'da kulüp binasının girişinde onur listesinde ismi yazılı olan, Palermolu taraftarların onca seneye rağmen forumlarında ismini ve fotoğrafını kullandığı bir efsane.

Ruhun şad olsun "Kornerlerin Kralı"

"Şükrü Gülesin kornerden direk kaleye attığı 33 gol ile Dünya Kornerler Kralı olmuştu.B rezilyalı rakibi ise ancak 32 gol attığından, rekorlar kitabına Şükrü Gülesin geçmişti. Ben, Şükrü ağabeyinin liglerdeki 33 korner golünden dördünü izledim. Birkaç futbolcunun ise birer golünü görmüştüm. Gençlerbirliği'nden Zeynel, Dünya Karması'nda ilk oynayan futbolcumuz İsa gibi... İşin hoş tarafı Şükrü Gülesin bu gollerinden birkaçını Fenerbahçeli Cihat Arman'a atmıştı. Cihat, üç direk arasındaki en iyi kaleci idi. Hiç unutmam İnönü Stadı'nda benim önümdeki kornerden deniz tarafındaki kaleye Şükrü ağabey atış yapmış. Uzak direk dibindeki Cihat Arman, biraz çıkar çıkmaz golü yemişti. Şükrü Gülesin böyle bir golü gene Cihat Arman'a attı. Başbakanlık Kupası'nda, Şükrü korner çekiyor. Uzak direğe giden toplara, Kaptan Baba Hakkı fırlar, kafaya çıkardı. Hakkı Yeten, pozisyonu kaçırmak istemiyor. Fırlıyor, sıçrıyor, topa kafa vuramıyor. Çünkü top içeri girmiştir. Baba Hakkı kafasını direğe çarpmıştır.Ş ükrü Gülesin kornerden attığı golün sevinci ile kaptanını kucaklamaya gittiğinde, sert bir sesle aldığı yanıt şudur; "Şu golleri doğru dürüst at oğlum, beni sakatlayacaksın..."

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kendi kendimize sponsor olmuşuz. Bu iş benim çok tuhafıma gidiyor. 3 dalda şampiyon oluyoruz ve sene sonunda sponsor bulamıyoruz. Hakikaten tuhaf.
    FM Gazetesi

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Kendi kendimize sponsor olmuşuz. Bu iş benim çok tuhafıma gidiyor. 3 dalda şampiyon oluyoruz ve sene sonunda sponsor bulamıyoruz. Hakikaten tuhaf.
    Bence tek sebebi taraftar. Sponsorlar taraftara güvenmiyor.

Steam ID: fotosuki

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Muhammed Demirci Bugun Aksamki Antremanda Cok Guzel Bir Gol Atmis.

[YOUTUBE="-FuA17r-03Q"]Muhammed Demirci[/YOUTUBE]

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Muhammed baya baya büyüyüp gelişmiş, maşallah.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Buyumus adam olmus bu ya Helal olsun insAllah durmadan kendini gelistirir

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

gol güzelde çocuk topu ayağına alır almaz direk vur olum vur vur vur bırak kendi karar versin ne bu baskı ?

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Yıllardır bekliyoruz Muhammed'i.İnşallah beklentilerimizi karşılar.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Teknik bir çocuk zaten. Oynadığı taktirde daha çok bu tarzda gol atar. Ama tabi önce oynaması lazım. Bunu da Aybaba yapmazsa artık kimse yapmaz. İlk zamanlar yedekten başlar sonra asa alır diye düşünüyorum ben. Tabi oynayışına göre.
    FM Gazetesi

Mesaj Yetkileri