Evet hiç kimse Galatasaray'dan büyük değildir. Ama unutulmasın ki ultrAslan olmasa da Galatasaray Galatasaray olmazdı. Zaten yazıyı okuduysanız orada da bu yazıyorBugüne kadar aldığımız her büyük başarının arkasında ultrAslan vardır. Geçen sene basketteki olayları hatırlamıyormusunuz ? O taraftar olmasaydı yenermiydik CSKA'yı ? Hele futboldaki etkilerimiz saymakla bitmez.Unutulmasın ki kimse ne şanlı Galatasaray’ımızdan, ne de onun yüce taraftarından büyük değildir
Şu fotoğrafın anlamını biliyor musunuz ?
Veya bunun ?
Bilmeyenler vardır belki. Bu fotoğraf Fatih Terim koreografisinden kalma. 4 gün boyunca her 24 saati dolu dolu geçen, uykusuzluktan bitkin düşenlerin fotoğrafı. Yine dediğim gibi buraya uzun uzun anlatırdım yapılan fedakarlıkları ama şu bile yeterli. Sen o kadar uğracaksın ama klübün yöneticisi senin adını ağzına ısrarla almayacak. O soruları "ultrAslan takımı iyi bir şekilde destekliyor, başarılarının devamını diliyorum" diyerek geçiştirebilirdi. Amane demek ?"O soruyu geçelim"
Bu ne demek ?“burada beni meşalelerle pankartlarla değil de aklı başında elit gençlerin karşıladığını görmek beni çok mutlu etti"
Oradaki ıslah ediciye lafına takılınmış mesela. Oradaki sözü ne olarak algıladınız ?
Buradan anlatılmak istenen tribünü bizim kendimizin zaten ıslah ettiğidir. Korsan ürün alanları, küfür edenleri engellemek, susturmak.Türkiye’nin ve Avrupa’nın en büyük taraftar oluşumu olan ultrAslan’ın ne amaçla ve nasıl ıslah edileceğini sorgulamak bir yana, özellikle bu sezonki performansı göz önüne alındığında ultrAslan’ın ‘ıslah edilecek’ değil, ‘ıslah edici’ konumda olduğunun altını çizmek isteriz.
Sabahın 5inde bu yazıyı yazdım umarım anlatmak istediğimi anlamışsınızdır.
Edit : Aklıma gelmişken şunu da ekleyeyim. ultrAslan olmasa emin olun şuanda TT Arena'da BJK maç yapıyor olacaktı. Herkes zemini hazırlamaya çalışırken (FT'nin verdiği demeçi hatırlıyorsunuzdur) ultrAslan dik ve doğru bir duruş sergilemiştir. Galatasaray'ın menfaatleri uğruna gerekirse Fatih Terime bile cephe alınabilir.

Alıntılı Yanıtla