1 ile 30 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

çok yanlış yapıyor Beşiktaş yönetimi bana kalırsa. zor durumdayız diyorsun milli takıma çağrılabilen bir kalecin varken yeni kaleci alıyorsun. Cenk ne kadar eleştirilse de o varken şu dönemde yeni kaleci almak yanlış bana kalırsa. Uğur boral a verilen yıllık net ücret uçuyor. Fikret Orman geldiğinde bir şeyler yapacak sanki diyordum ama ters yönde ilerliyor, tabii bunda Samet Aybaba'nın da etkisi büyüktür.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    çok yanlış yapıyor Beşiktaş yönetimi bana kalırsa. zor durumdayız diyorsun milli takıma çağrılabilen bir kalecin varken yeni kaleci alıyorsun. Cenk ne kadar eleştirilse de o varken şu dönemde yeni kaleci almak yanlış bana kalırsa. Uğur boral a verilen yıllık net ücret uçuyor. Fikret Orman geldiğinde bir şeyler yapacak sanki diyordum ama ters yönde ilerliyor, tabii bunda Samet Aybaba'nın da etkisi büyüktür.
    Muhammet öyle diyorsun da Cenk'in yediği saçma sapan goller yüzünden bir çok kere takımın direnci kırıldı. Çoğu kez yaşadık bunu. Önce bi kaleye güveneceksin ki geri kalan oyuncular ona göre oynasın. Cordoba gittikten sonra bunu hiç yaşayamadık biz. Bunu şu an en iyi yapan kaleci Volkan.
    FM Gazetesi

Mesaj Yetkileri