Arkadaşlar daha önce Sarıyer kariyeri açmıştım ve bazı hedeflerim vardı; 1Milyar Euro bütçe, Avrupa da ilk 3'e girmek ve stad konusunda. Aşağıda ki 2 yıl (oyun) öncesinin save dosyasından aldığım görüntüler. Toplam 2031 de olmak üzere 4 Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğum var.

Zenginlik olarak da 3. ve 4. sıralara yükselip düşüyorum.

Stadım 36000 küsür kişilik. Alt yapılarım çok iyi durumda ve her yıl 2-3 tane kendi alt yapımdan iyi oyuncular çıkıyor. Oyunda ki genel amacım 1 Milyar Euroluk bütçeyi yakalamak ama gerçekten çok zor Hiç bir sezon bir oyuncuya yıllık 950.000 Eurodan fazla vermedim. Bundan dolayı bir oyuncuyu 3-4-5 sene arasında oynatabiliyordum ve ondan sonra satıyordum ve satıyorum O kadar oyuncu sattım o kadar tüm takımın maaş bütçesini düşük tuttum (yıllık 14-15 Milyon Euro) yine de ancak 600 Milyon Euro civarlarındayım. (3 ve 4. sıra ile yer değiştiriyorum) Yaklaşık 9-10 aydır bu oyuna devam ediyorum bütçeyi 1 Milyar yapacak ömrüm yetecek mi bilmiyorum önümde bir tek o hedefim kaldı

Benim elimden geçen veya alt yapımdan çıkan oyuncuların çoğu şu an büyük takımların kilit oyuncuları. History kısmında "SARIYER" yazıyor