Hamit olmadığına göre yabancı orta saha alınacak.
Hamit olmadığına göre yabancı orta saha alınacak.
Özer geçen senede sakat başlamadı yarım sezona kadarda sabredildi süreklide oynatıldı hocayıda çok eleştirdik çıkar artık olmuyor diye ama yok adam bitmiş artık bu saatten sonra bank asyada veya almanya 2.ligininde verimli oynar hiç bir + yönü yok adamın Selçuk bu takımda 10 yıl daha dursun ama Özer 10 dakika bile durmasın
yurtdışı kampına kadar yabancı ortasaha ve stoper bitirilir tahminim.
(/s)
Hamit'in gelmeyisine sevindim.İnşallah kaliteli bir yabancı orta saha alırız.
Fransadan getirsinler bi karaoğlan yaw Gago mago kaprisli olur o adamlar gelmesin![]()
Fransadan Karaoğlana gerek yok çünkü karaoğlan rolünde M.Topal, Selçuk hatta Cristian var.. Bize beyaz, orta boylu, kumral, ela gözlü ve nispeten teknik birisi lazım..
Gerrard i alsak ya cuk diye oturur ama maaşı 2.8 i geçmesin ha.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Ahmet Ercanlar @chemedya
Aykut Kocaman, yonetim anlasmasina ragmen Hamit olayina cok sicak bakmadi. 3 nedeni var: Ihtiyac, performans ve istikrar...
(/s)
Geçen sene Emreyle birlikte ısıran futbolcumuz yok diye yakınıyorduk bu senede değişen birşey yokki gene ısıran oyuncumuz eksik Emre gitti Topal geldi gene 1 tane eksik kaldı.Baroni ısıran adam değil işte tam tarif ettiğin o teknik sınıfına giriyor,bizim o tarz değil Emre tarzı adama ihtiyaç var savaşan ısıran,
Bakıyorumda hep bu orta saha eksik oldu ya
Aurelio-Selçuk-Appiah vardı Selçuk yerine kaliteli adam olsa keşke diyorduk o adam bir türlü gelmedi.
Sonra Appiah gitti Aurelio-Selçuk kaldı yanlarına Maldonado geldi bu sefer 2 kayıpla oynadık.
Ertesi sene vayy Emre geliyormuş dedik bi baktık aynı sene Aurelio Betise gitti gene kala kala Selçuk-Emre-Josico(Maldonado) diye bi 3 lü oldu.
O seneden sonra Cristian diye bi adam geldi etmediğimiz küfür kalmadı nazik yumuşak topçu istemiyoruz dedik 3 lümüz gene değişmeyen SELÇUK-Emre-Cristian oldu.
Geçtiğimiz sene ise Cristian-Emre-Topuz gitgel şeklinde olunca orta saha eksik kaldı bu seferde defansif yönden kuvvetsiz bir orta sahamız oldu Cristian Emre o görevi yerine getiremediler ama birşey farkettik oda Cristian gibi ofansta müthiş katkısı olan bir oyuncumuz olduğu.
Artık bu sene istediğimize ulaşmaya az kaldı defansif yönden o kilit ismi aldık Topal-Savaşan adamımız gitti Emre-Ofans yönden kuvvetli aynı zamanda defansif anlamdada az çok birşeyler verebilen bir Cristian.
Eksiğimiz şuan o ortayı toplayacak Topalla birlikte geçit vermeyecek adam.O geldimi olay tamamdır Topal-Appiah-Cristian gibi 3 lü gerçekten çok verimli olur ama Appiah yerine sen tut Tino Costa gibi adam alırsan o orta saha gene fallafoş olur gene istediğimiz orta sahayı izleyemeyiz.
hamitin gelmemesi daha iyi oldu takımda maaş konusunda bi düzen var bozulmaması gerekirdi bozulmadıda simdi simon kjaer ve yabancı orta saha aldıkmı tamamdır
hazır ispanya'ya yönelmişken, villarreal'deki oyunculara da bakmak lazım.
(/s)
@goosfraba
Orda Josico yetişiyor oraya bakmasınlar![]()
Bizden bildirim gelmeden önce de yazmalıydı muhabirler, Aykut hoca sıcak bakmıyor, bu transfer ihtimal dahilinde gözükmüyor diye.
Şimdi kamuoyunu yokluyor bizimkiler baktılar işte alamadız diyen olursa hemen parayı 500 bin arttırıp imzalatırlaryalnız şimdi bizimkilerde kapa bildiirm yapıyormuş Real Madridle görüşmelere başlandı diye
ama Diarra için
![]()
Ali Yıldırım'ın konuşmaları bence de yanlıştı ama o konuşmada "İstediğimizi alırız." la beraber Aykut hocanın isteyip istememesi de önemli vurgusu yapmıştı. Türk insanı basının gazıyla "ee istediniz nasıl alamadınız ehehe" noktasına çok çabuk geldi. Bu da çok normal.
Ben bugün anlamıştım Hamit işinin olmayacağınıŞekip Mostoroğlu'nun oğlu Batu , bugün sürekli Hamit'i yerip adam gelse hemen Cristian'ı Topuz'u silersiniz çok yanlış filan yazdı. Dedim tamam yattı bu iş
![]()
Daha dün Hamit yarın gelip Fener'e imza atıyor diyenler şimdi Aykut hoca istemiyordu zaten falan diyor![]()
Zaten başından beri Hamit'e olan ihtiyaç muamma Fenerbahçe açısından, ben o kısma inanmiyor değilim. Aykut Hoca istememiş olabilir. Mantıklı bu.
Ama Ali Yıldırım'ın konuşmalarından sonra Ahmet Ercanlar ve türevleri de gaza gelip, ona göre yazdılar. Bitme noktasında, çarşamba günü imza töreni olacak dediler, şimdi bi anda zaten istenmemişti moduna getiriliyor.
Ha sonuçta çok absürd örnekler olmadığı sürece, her futbolcu paraya geliyor. Gerisi hikayedir.