Serdar Bilgili'nin ilk döneminde stat ve tesislerden sorumlu yöneticiydim ve bu konuda bir talep gelmedi bize dedi.Sonraki dönemdeki arkadaşlara da sordum olumsuz yanıt verilmemiş dedi,hatırladığım kadarıyla.
Ben açıkcası o muhabbetleri hatırlamadığım için soruyorum bunları.Benim aklımda kalan sizin ŞL ve derbileri Olimpiyat'ta oynadığınız.Tabii şöyle bir durum da var.O dönem bizi Olimpiyat'a mahkum etmiştiniz deniyor.O zamanlar orası yeni yapılmıştı ve Zulümpiyat olduğu bilinmiyordu muhtemelen.Hatta yine yanlış hatırlamıyorsam,Fatih Altaylı'nın bir açıklamasında okumuştum,ŞL maçlarını oynamak için teklif yaptıkları ve o dönemki yönetimimizin belli bir miktar istediği,Gs yönetiminin ise bunu ödemek yerine Olimpiyat'ta oynamayı tercih ettiğini söylüyordu.
Bu arada başkanımız o gün stadı paylaşmak için yapılan teklifin içeriğinde maddiyatın da olduğunu söylemişti.Neyse,ben açıkcası camianızın stadı paylaşmak istememesini normal karşılıyorum.Fakat o dönem bazılarının hakaret etmeleri ve sergiledikleri aşağılayıcı tavırlar hoşuma gitmemişti.

Alıntılı Yanıtla