Sayfa 653 / 896 İlkİlk ... 153553603643651652653654655663703753 ... SonSon
19,561 ile 19,590 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hamit'in Fazeli denen adamı uyarması lazım.Hamit nasıl göz yumuyor yahu bu adama?

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Aykut Hocanın bu tavrını çok seviyorum aynen benim fm de uyguladığım taktik diyorki:

Arkadaş benim kurduğum takım bu maaş limiti bu sana vereceğimiz parada bu,bu teklife göre gelirsen seninle güzel işler yaparız,gelmezsende sen bilirsin bulunmaz hint kumaşı değilsin.

Bakınız:Selçuk İnan
    Bakınız:Alper Potuk
    Bakınız:Hamit Altıntop

Müthiş işler yapıyorsun hocam aynen devam Kocaman gururumuzsun.Fenerbahçe çıkarları her zaman önceliklidir,futbolcunun çıkarları değil.

Nesil
    2006
    Yer
    11

Quote Originally Posted by RasAnt View Post
    Bakınız:Selçuk İnan
    Bakınız:Alper Potuk
    Bakınız:Hamit Altıntop

İşte ben tam olarak bunu demek istiyorum.Hani argoda bir laf vardır ya "Yerse.Yemezse gargara".Her futbolcunun ederi vardır.Bazı Galatasaraylı arkadaşlar ama bilerek ama bilmeyerek çarpıtıyorlar olayı.Belki Fenerbahçe masadan kalktı, daha aydınlatıcı açıklamalar gelmeden bilemeyiz.Ama hadi diyelim Fenerbahçe'nin de teklifi hala geçerliydi.Ama Aykut hocanın belirlediği sınırı aşmadı klübümüz.Çokda doğru yaptı.Bir defa şunu anlamanız gerekiyor, Lass transferi neden bitmiyor hala ve vazgeçtiğmiz söyleniyor.Bunu anlayabilirseniz neden Hamit'in Fenerbahçe'ye değilde Gsye imza attığını idrak edebilirsiniz.

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Olayların iç yüzünü bilmeden yorum yapmak ne kadar sağlıklı olur görüyoruz taraflar birbirine giriyor.

Hamit'i alana hayırlı olsun, resmi imza atılana kadar hala umudum var benim . Bizim GS'den daha iyi bir finansal durumumuz olduğunu düşünürsek istediği parayı verip alabilirdik diye düşünmeden edemiyor insan, demek ki olmazsa olmaz olarak düşünmemişler. Yada Hamit GS taraftarı verdikleri paraya bakmadan kabul etmiş yada daha önceden söz vermiş ve sözünü yemek istememiş, olabilitesi olan bir çok şey var, bazen sadece paraya bakmıyor olay. Ben şahsen takımımda görmek isterdim Hamit'i ve faydalıda olurdu diye düşünüyorum. Sanırsam hala resmiyet kazanmadı ama büyük oranda anlaşıldığı söyleniyor, hayırlı olsun diyelim şimdiden GS'ye.
    Burak

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

galatasaray'ın transfer haberini fenerbahçe transfer haberlerinde tartışıyoruz ,

bizim taraf çıkmış istersek alırız , yani istiyoruz , istemiyoruz vb. bir şey dememiş ,

galatasaray çıkmış biz hamit'i istiyoruz , onunda fedekarlık yapması lazım demiş ,

yani burda gelip yok çalım attık falan demenin lüzumu yok , biz daha az vermişizdir , istesek daha

çok verip , ekonomimize darbe vurmadan ama takım içi dengeleri bozarak alabilirdik , bu zaten

ortada olan bir gerçek fenerbahçe'nin ekonomisinin daha iyi olması , galatasaray'dan daha iyi

takım olmasını sağlamadığı gibi tam tersi de geçerli , biz demek ki istememişiz , galatasaray da

istediği rakama ikna etmiş , istemiş , olmuş , bitmiş , kaldı ki çalım atsalar ne olacak ? önemli olan

transferde atılan çalım değil , sahada atılan çalımdır.Onu başardıktan sonra kimse hamit'i

umursamaz bile , kaldı ki burada Fenerbahçeli arkadaşların bir çoğu Hamit'i istemiyordu bile

sanırım azınlık bir kısım hamit'e sıcak bakıyordu , yani aynı şekilde Aykut Hoca da sıcak bakmamış

olabilir.Yaptığımız tartışma , gerçekten çok çocukça ama alıştık zaten forumun son zamanlardaki

bu haline , bir şey olsa da birbirimize giydirsek diye bekliyoruz.
    Last edited by meddah : 11.Temmuz.2012 at 01:43 Reason: Kural 10

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Daha sadece görüşmelere başlandığı KAP'a bildirildi tam olarak gsye gitmedi. Önümüzde Amrabat örneği var Kap'a gidip forma giydiremeyenler var Haa tam olarak anlaşırlarsa da geçen sayfalarda da yazdım çok artısı olmayan bir oyuncu Türk olmasından kazanıyor. Gelip gelmemesi heyecan bile yaratmıyordu.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2007
    Yer
    Uzaklar

Quote Originally Posted by vuque View Post
    Hiç bir ekstra özelliği olmayan Hamit'i istemiyorum.Birçok iş yapan ancak hiç bir işi tam yapamayan bir oyuncu hamit.Haa bu tam yapamadığı şeyler Türkiye ligi için yeterlidir ancak Fenerbahçe için değildir bana kalırsa.Henüz kesin Fenerbahçe'de denirken yazayımda bunları sonra olurda başka takıma giderse ve ben hamit hakkında çok abartıyorsunuz dediğimde siz alamadınız ondan kötüleme denmesin.Biz alırsakda eleştirmeye devam ederim.Ancak olurda biz alırsak ve eleştirilmeyecek bir performans sergilersede yanılmışım derim.
    Neyse kıvrılsın bu mesajım şuralarda bir yerde.
    Daha 48 saat olmadı yahu

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Burada ana merkezi tartışmamız lazım.

Ünal Aysan transferi bitiremeyeceği halde neden tarih veriyor. Ali Yıldırım gerçeklik payı olmadığı halde neden istediğimizi alırız diyor. Sonra çıkıp transferde bizi aceleye getirmeyin dersen seni eleştirirler, sonra çıkıp hocamız istememişti dersen eleştirirler.

Yöneticiler bu olayları taraftarın gönlüne göre yapıyor. Şuan haberleri okuduğumda Stoch'un intikamı alındı başlıkları var.

Kimse kimseyi kandırmasın Stoch'u aldık diye çoğu Fenerbahçeli arkadaşımızın göndermesi vardır. Hamit alınsaydı Stoch, Hamit ikilisi olacaktı. Aynı şekilde Galatasaray tarafı yıllarca Hamit'i kullanacaktır.

Zihniyet bu olunca yöneticilere de hak verir oluyorum. Bir kişi çıkıp yahu oyuncuyu almadan önce niye böyle iddialı laf söylüyorsun demiyor.

Nesil
    2011
    Yer
    Bursa

Renkdaşlar bence laf atışmak falan gereksiz

Hem inanın iyi oldu orda Fatih Hoca var ben olsam bende giderim öyle ilişkilerim olsa hem bize faydada sağlamıcaktı o adam oturup istediğimizi alırız diceğimize gerekli yerlere transfer olayına girelim aceleside yok 10-15 gün içinde halledilebilir.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

gerçekten komik bilemeyiz neden galalatasaray'a ya da fenerbahçe'ye imza attığını kafanıza göre senaryolar oluşturmayın lütfen.zamanında o kadar çok futbolcu oldu ki galatasaray diye ölüp fenerbahçe'liyim diyen ya da galatasaray'ı türkiye'yi geliş için aracı olarak kullanan o yüzden bırakın kime geliyorsa gelsin.hamit gelmeyince başımızı taşlara mı vuracağız yoksa ?
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Quote Originally Posted by Lucas Neill View Post
    Bu sene Hamit'i istemeyen Aykut Kocaman gecen sene de Selcuk Inan'i istememisti zaten.
    selçuk inan olayı çok farklı onu hiç karıştırma

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

bu taraftar 3 yıldır orta saha oyuncusu bekliyor bu isim hamit olmaz olamaz olmamalıda

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bienvenu --> Katar..

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Şimdi Hamit Galatasaray yerine Fenerbahçe'ye gelirse bu mesajlar 360 derece tersine dönebilir. En güzeli perde arkasında yaşananları bilmeden çok fazla yorum yapmamak

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    Şimdi Hamit Galatasaray yerine Fenerbahçe'ye gelirse bu mesajlar 360 derece tersine dönebilir. En güzeli perde arkasında yaşananları bilmeden çok fazla yorum yapmamak
    360 derece tersine dönerse başladığı yere geri gelmiş oluyor yalnız.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    360 derece tersine dönerse başladığı yere geri gelmiş oluyor yalnız.
    hahahhaha
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

90 mıydı 160 mıydı o sayı ya

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    90 mıydı 160 mıydı o sayı ya
    180, bu arada yanlış anlama hep karıştırılan bir şey görünce dayanamadım yazdım.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Yok yok iyi oldu yazdığın. Bu arada Hamit Altıntop hayırlı olsun diyelim. Tartışmalarda manasızlaştı. Yani sonuçta 360 derecede kaldık bizde

Hamit'i sene içinde çok ararız. G.Saray Selçuk'u geçen sene aldığında da söylemiştim, bu sene de söylüyorum. Büyük transfer başarısı. Şu an nasıl G.Saraylılar Stoch için "keşke bize gelseymiş" diyebiliyorsa, ben de bir F.Bahçeli olarak keşke Hamit bize gelseydi diyorum. Mükemmel bir oyuncu. Bu adamı neden alamadık bilmiyorum, muhtemelen çok para vermedik ama kesenin ağzı mutlaka ama mutlaka açılmalıydı. Hamit'e para vermeyeceksin de kime vereceksin?!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Hamit'i sene içinde çok ararız. G.Saray Selçuk'u geçen sene aldığında da söylemiştim, bu sene de söylüyorum. Büyük transfer başarısı. Şu an nasıl G.Saraylılar Stoch için "keşke bize gelseymiş" diyebiliyorsa, ben de bir F.Bahçeli olarak keşke Hamit bize gelseydi diyorum. Mükemmel bir oyuncu. Bu adamı neden alamadık bilmiyorum, muhtemelen çok para vermedik ama kesenin ağzı mutlaka ama mutlaka açılmalıydı. Hamit'e para vermeyeceksin de kime vereceksin?!
    Orta sahanın ortası için alsak Hamit'i yabancı orta saha almazdık. Böyle düşündüğümüzde yabancı sınırı konusunda sıkıntısı olmayan takımımız Hamit'i alacağına Lass gibi Borja Valero gibi adamları alsın isterim ben.

Sağ kanat için ise zaten Kuyt orada oynayacak,oynamazsa da Mehmet Topuz Hamit'e yakın bir performans sergileyecektir. Hamit'in sağ açıkken eksik olduğunu düşünüyorum.

Bizim açımızdan Hamit'i alamamanın tek kötü yanı Galatasaray'ın almasıdır. Galatasaray için çok gerekli bir transferdi.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Bırak abi Hamiti onun yerine Appiah vari bir oyuncu gelecek bize rahat ol

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

bienvenu'yu göndereceklermiş. bu adama sabredemediler bir şekilde. bakalım yerine kim gelecek.
    (/s)

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Yedek forvet olarak iyiydi.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

yoboyu almayalımda kim gidiyosa gitsin

Nesil
    2007
    Yer
    34

Yarım sezon ilk 11 oynayabildi, alışma süreciydi bence bu sezon. İyi bir oyuncu olduğunu düşünüyorum Bienvenu'nün, en azından Türkiye için.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Fenerbahçe' ye Alex' in genci lazım.
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    Fenerbahçe' ye Alex' in genci lazım.